PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Garanti kapsamında periyodik bakım.

Ersen
29.August.2016, 20:12
Merhaba arkadaşlar.
Motorum 300 km oldu, periyodik bakım için Hudson Beylikdüzü şubesine bıraktım.
Ancak motorumun arka fren hidrolik hortumu delinmiş. Fren tutmuyor. Servis Antalya dan hortumu alacağız 1 hafta sürer falan dedi.
Bu hortumu nereden bulabiliriz?
Bir de, garanti kapsamında periyodik bakımları yaptırabilecegim Avrupa yakasında nereler vardır?
Üstadlar yardımcı olursa sevinirim.

Hepinize bol keyifli günler dilerim.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CELİL
29.August.2016, 20:50
Merhaba Ersen Avrupa yakasında çalıştığımız 2 servis var 1 sefaköy'de Ahmet usta 2 beşiktaş'ta Ali usta parça beşiktaş'taki ali ustanın stok'unda olabilir istersen özelden numaralarını verebilirim arar sorarsın :)

Ersen
29.August.2016, 21:22
Merhaba Ersen Avrupa yakasında çalıştığımız 2 servis var 1 sefaköy'de Ahmet usta 2 beşiktaş'ta Ali usta parça beşiktaş'taki ali ustanın stok'unda olabilir istersen özelden numaralarını verebilirim arar sorarsın :)

Selam Celil abi.

Özelden numaralarını verirsen her ikisininde sevinirim.

Çok teşekkür ederim.

CELİL
29.August.2016, 21:36
Selam Celil abi.

Özelden numaralarını verirsen her ikisininde sevinirim.

Çok teşekkür ederim.

Forumdan özel mesaj ile yolladım 8)

Ersen
29.August.2016, 22:42
Teşekkür ederim.

Ersen
08.September.2016, 17:06
Arkadaşlar, motorum servisteydi biliyorsunuz. Hem periyodik 300km bakımı yapılacaktı hem de delinmiş olan arka fren hidrolik hortumu değiştirilecekti.
29 Agustos'da Hudson Beylikdüzü servisi ellerine teslim edilmiş olan motorumu halen alamadım. Sebebini ise sizlere yazayım. Hidrolik hortumu siparişini geçtikten sonra Antalya'ya taşınan sevgili distribitör Emre Motor, yanlış kablo yollamış. 3 günde gelen kablonun yenisi 1 Eylül Perşembe günü ancak yeniden sipariş edildi.
Bir türlü hortum gelmeyince 6 Eylül Salı günü Hudson Motordaki sevgili arkadaşları aradım. Şikayetvari konuşmalarım sonucu bilgi alıp size döneceğiz dediler. Bir saat sonra geri dönen arkadaş, kargonu bugün öğleden sonra gelecek demesiyle motoruma kavuşma heyecanı sardı.
Ertesi gün kontrol amaçlı aradığımda halen kargonun gelmediğini öğrendim. Bu defa kendim aradım. Emre Motordaki arkadaş kargoda karışıklık olduğunu, iki saate kadar kargoya vereceklerini söyledi. Yani Çarşamba akşamı kargoya verilmiş olması gerekiyordu. İnşallah vermişlerdir.
Bugün perşembe, akşam yada cuma sabah kargonun gelmiş olmasını umuyorum. Yarın sabah Hudson motorun kapısında biteceğim zaten.
Bayramı motorum olmadan geçirmek istemiyorum çünkü.
Bütün bunları niye yazdım? Eski kullanıcılarımıza sormak istiyorum. Bu işler hep böyle mi? Yoksa ben mi şanssızlık yaşıyorum?

NOT: Cumartesi günü ehliyet sınavını başarı ile geçtim, inşallah ehliyetim olduktan sonra daha çok aranızda olabileceğim.

Herkese iyi günler dilerim.

BLUEBORAN
08.September.2016, 21:55
Aksilik ustune aksilik, sanssizlik ustune sanssizlik. Acele ettikce hep boyle oluyor zaten. Neyse umarim yarin kargonuz gelir, motorunuza kavusursunuz.

Can Akkuzuluoglu
08.September.2016, 22:41
Ersen ehliyetin hayırlı olsun motoruna da yarın kavusursun umarım. Kahve içeriz Bahcesehirde[emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rednexi
09.September.2016, 01:30
ne aksilik ne şanssızlık yalan üstüne yalan söylemişler helal olsun bazen regal raptor mu çin bizim servisler mi satıcılar mı çin ayırt edemiyorum

Ersen
09.September.2016, 09:58
Ersen ehliyetin hayırlı olsun motoruna da yarın kavusursun umarım. Kahve içeriz Bahcesehirde[emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim Can. Motoruma kavuşmak nasip olursa, inşallah. :)

Ersen
09.September.2016, 10:21
ne aksilik ne şanssızlık yalan üstüne yalan söylemişler helal olsun bazen regal raptor mu çin bizim servisler mi satıcılar mı çin ayırt edemiyorum

Aynen, senin gibi düşünüyorum. Raptor üreticisi firmaya şikayet etmek iççin web sitesine baktım, o kadar berbat bir site ki, ilköğretime giden çocuklar bile daha iyisini yapar.
Ben yine de Emre motoru şikayet ettim, ilgileneceklerini sanmıyorum ama :/

megisback
09.September.2016, 10:55
Hocam merhaba, öncelikle ehliyetin ve motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. Diğer konuya gelicek olursak bizim regallerin servis ağı çok ama iş görmezler. Hepsini para kazanma hırsı bürümüş garantili mallara göz ucuyla bakıp önem vermeden calısıyorlar. Emre motor parça temini olarak, müşterinin ağzından burnundan getiriyorlar sebebi pes ettirmek midir bu bi stratejimidir düşünüyorum bazen açıkcası.. Senin servisini bilmiyorum o yüzden yorum yapamicam ama avrupa yakasındaysan Ahmet Usta(sefaköy) doğru tercihtir. İlgilenir, ufak tefek şeylerden para almaz. Tekrar hayırlı olsun, tekerin düz bassın.

Ersen
09.September.2016, 15:16
Eyvallah. Bidahaki servis arıza bakım gibi işler için Celil abinin de önerdiği Ahmet ustayı yol edineceğim artık. 8)

Peder
10.September.2016, 05:07
kardeşim olay tamamen emre motordan kaynaklanıyor. hudson servisindeki murat usta çok temiz düzgün iş yapan karakteri sağlam bir ustadır. keza alt kısımda satış kargo vs işlemlerine bakan utku da aynı şekilde. senin kablo olayını gayet iyi biliyorum. ben ordayken geldi parça. yanlış parça olduğu içinde murat usta baya kızdı hatta hemen geri göndertip yenisini istetti. emre motorun hatalı parça yollaması ve yenisini bir türlü gönderememesi.

bunları nerden bildiğimi soracak olursan hudson evime çok yakın ve arkadaşım önceden orada çalıştığı için çalışanları tanıyorum ve senin kablo olayına birebir şahit oldum

Ersen
10.September.2016, 06:34
kardeşim olay tamamen emre motordan kaynaklanıyor. hudson servisindeki murat usta çok temiz düzgün iş yapan karakteri sağlam bir ustadır. keza alt kısımda satış kargo vs işlemlerine bakan utku da aynı şekilde. senin kablo olayını gayet iyi biliyorum. ben ordayken geldi parça. yanlış parça olduğu içinde murat usta baya kızdı hatta hemen geri göndertip yenisini istetti. emre motorun hatalı parça yollaması ve yenisini bir türlü gönderememesi.

bunları nerden bildiğimi soracak olursan hudson evime çok yakın ve arkadaşım önceden orada çalıştığı için çalışanları tanıyorum ve senin kablo olayına birebir şahit oldum
Murat ustadan yana sıkıntı yok zaten. Elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Ancak Hudson gelmeyen parçayı takip etme konusunda çok yavaş ve sorumsuz davrandı.
Bugün epeyce kargoyu buldurmak için başlarında bekledim. İlk defa böyle bir olay yaşadıklarını söylüyorlardı.
Şirinevler de çalışan bayan epeyce uğraştı kargoyu buldu.
Dağıtıma çıktığı ve akşam 6 ya kadar dağıtılmış olacağını söyledi yurtiçi kargo elemanları.
Ama burda da bir sürpriz vardı, saat 6 oldu ve kargo gelmedi. Ben de yurtiçi kargoyu aradım. Dağıtıcıları bulamamış adresi. [emoji35]
Sonra kendim gittim, dağıtıcının gelmesini 19:30 a kadar bekledim ve kargo şubesinin 1 km yanında bulunan yere alıp kendim goturdum kargoyu.
İnşallah yanlış urun yollamamissa cumartesi alırım motoru.
Bu arada kargoyu Emre Motor kendinde ürün olmadığı için Besiktastaki Ali ustadan kargolatmis. Keşke en başında gidip oradan kendim alsaydim, neyse ders oldu bana da.
Tüm bu esnada Murat Usta ile iletişimdeydik. Yardımcı olmaya çalıştı sağolsun.
Bakalım, yarın ola hayrola.

badboy
10.September.2016, 12:54
Slm bnmde debriyaj pedalım kırıldı yaptırdım ama içim rahat değil bu beşiktaştaki ustanın tam yeri neresi acaba? Birde teknik servis mi yoksa normal motor ustası mı? Egsoza bağlantılı vidalar paslı duruyor değişim onları servise teklif edeceğim Avrupa yakasında bildiğiniz bir servis de var mıdır!?

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peder
11.September.2016, 04:58
Murat ustadan yana sıkıntı yok zaten. Elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Ancak Hudson gelmeyen parçayı takip etme konusunda çok yavaş ve sorumsuz davrandı.
Bugün epeyce kargoyu buldurmak için başlarında bekledim. İlk defa böyle bir olay yaşadıklarını söylüyorlardı.
Şirinevler de çalışan bayan epeyce uğraştı kargoyu buldu.
Dağıtıma çıktığı ve akşam 6 ya kadar dağıtılmış olacağını söyledi yurtiçi kargo elemanları.
Ama burda da bir sürpriz vardı, saat 6 oldu ve kargo gelmedi. Ben de yurtiçi kargoyu aradım. Dağıtıcıları bulamamış adresi. [emoji35]
Sonra kendim gittim, dağıtıcının gelmesini 19:30 a kadar bekledim ve kargo şubesinin 1 km yanında bulunan yere alıp kendim goturdum kargoyu.
İnşallah yanlış urun yollamamissa cumartesi alırım motoru.
Bu arada kargoyu Emre Motor kendinde ürün olmadığı için Besiktastaki Ali ustadan kargolatmis. Keşke en başında gidip oradan kendim alsaydim, neyse ders oldu bana da.
Tüm bu esnada Murat Usta ile iletişimdeydik. Yardımcı olmaya çalıştı sağolsun.
Bakalım, yarın ola hayrola.

sorunların ana kaynağı emre motor bence herkesten benzeri şeyleri duyuyorum çünkü. Antalya'ya taşınma evresinde olduklarından parça gönderme işlemleri uzun ve sıkıntılı oluyor.

Ersen
17.September.2016, 17:30
Nihayet motorumu bugün aldım. Hidrolik hortumunu dün kendim bi sanayi sitesinden yaptırdım. Sağolsun Murat Usta da hızlıca halledip sabaha hazır etti.
Emre motorun yedi sülalesine selamlar saydirarak motorumu kullanmaya başladım.
Yine de keyfim yerine geldi. Çok şükür kavuştum.. :))

ob1kanobi
17.September.2016, 17:50
Geçmiş olsun, umarım talihsizlikler son olmuştur. Bizim motorlarda bildik ve tecrübeli usta çok önemli. Celil Başkan'ın tavsiyesini değerlendirmenizi öneririm.

Ersen
17.September.2016, 18:06
Artık Sefakoy Ahmet ustadan sasmayacagim inşallah.