PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi lastik ?

anafartas
05.September.2016, 17:04
Merhaba,

Yeni aldığım Regal Raptor Cafe Racer motorumdaki fabrika çıkış lastikler yolda bazen kayma yapıyor, aslında değiştirmeye niyetim yoktu ama özellikle fren yaparken hiç yol tutmadığı için değiştirme düşüncesindeyim. Tecrübeli arkadaşlardan bu konuda tavsiye rica ediyorum. Tabii bu lastik olayı ile ilgili her türlü bilgiyi de paylaşabilirsiniz yeni bir motorcu olarak bolca bilgiye ihtiyacım var ve eminim benim durumumda olan çok arkadaş vardır :)

Şimdiden çok teşekkürler.....

Emok
05.September.2016, 18:50
Ebat tam olarak nedir bilmjyorum ama ben de lastik arayışı içerisindeydim ve mitas markasında karar kılmıştım. Bence bir bakabilirsiniz fiyat olarak uygun, nylon olmayan bir lastik.

WOLF
05.September.2016, 22:57
bütçende bir sıkıntı yoksa. metzeller i tek geçerim. ben kullandım. virajlarda inanılma derecede yere tutunuyor. makinayı çok rahat yatırıyorsun. ama biraz maddi olarak pahalı.

emok arkadaşın dediği gibi mitas marka da fiyatına göre çok iyi. o lastiğide kullandım. yumaşak lastik. memnun kalırsın. fiat olarakda metzellerden çok uygun.

mitası getiren anadolu yakasında hadımköyde deposu. orada ahmet var onunla görüşebilirsin. motoruna uzun zaman bineceksen ve maddiyat önemli değilse metzeller tabiki..
şuanda dunlop lastik kullanıyorum. bu lastikde çok yumuşak. ve çok memnunum.

malum orjinal lastikler naylon. hangisini alırsan şuandakinden daha iyi olacaktır

Peder
06.September.2016, 00:37
Michelin yada Metzeler en iyileri

anafartas
06.September.2016, 10:57
Cevaplar için teşekkürler, mitas bayiisi var ankarada akşam gidip bakayım kafama yatarsa alırım, olmadı bütçeyi biraz zorlamak gerekecek, neticede lastiklere canımızı emanet ediyoruz.