Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosikletlere Yapılan Haksızlık | GÖKSU PARKI
ORION
15.September.2016, 20:10
Herkese Merhaba
Bu videoda Ankara/Göksu Parkı'nın motosikletlere girişlerini 7 TL yaparak otomobil,otobüs vb. gibi aynı otopark ücretinin alınması saçmalığını izleyeceksiniz...
https://www.youtube.com/watch?v=3RP-JMV5-J0
Ankaralı motorcu arkadaşlarımdan videoyu paylaşıp, bu sorunu Mavi Masa'ya bildirmenizi rica ediyorum...
Mavi Masa Şikayet Formu,
https://mavimasa.ankara.bel.tr/PublicIncident
Gezgindelikanlı
16.September.2016, 00:43
Bu her yerde aynı İstanbullular olarak sıkıntılı bir durum bizdede var osman gazı köprüsü 62 tl Feribot 12 tl bugün yavuz Selim köprüsünü kullandım Avrupa yakasından girdim anadolu yakası çekmeköy sapaginda çıkış 16 tl şaka gibi trafiğin bu kadar yoğun olduğu bir şehirde insanları motora teşvik etmeleri gerekirken dahada zorlastiriyorlar
ORION
16.September.2016, 13:13
Bu her yerde aynı İstanbullular olarak sıkıntılı bir durum bizdede var osman gazı köprüsü 62 tl Feribot 12 tl bugün yavuz Selim köprüsünü kullandım Avrupa yakasından girdim anadolu yakası çekmeköy sapaginda çıkış 16 tl şaka gibi trafiğin bu kadar yoğun olduğu bir şehirde insanları motora teşvik etmeleri gerekirken dahada zorlastiriyorlar
yoğun olsun yeter ne kadar para koparırsak mantığı işte
aycanblmts
16.September.2016, 19:33
Motorun mu var derdin var.
Kerem Düzgün
19.September.2016, 00:56
Otoparklara girerken bariyerlerin yanındakı ufak bosluktan geçiyorum hıcbır avm veya dıger ücretli otoparka para ödemedim henüz
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ORION
21.September.2016, 13:36
bende öyle yapıyorum genelde ama durdurdular :soru?
Kerem Düzgün
21.September.2016, 15:06
bende öyle yapıyorum genelde ama durdurdular :soru?
beni fiziki etkenlerden dolayı durdurmuyorlar o zaman :cheesy:
Siyah Adam
22.September.2016, 13:01
Videoyu izlediğimde baya şaşırmıştım diğer vlogcularda rastlamadım henüz ama büyük ihtimal onlardada görmeye başlarız artık.
ORION
22.September.2016, 17:29
Videoyu izlediğimde baya şaşırmıştım diğer vlogcularda rastlamadım henüz ama büyük ihtimal onlardada görmeye başlarız artık.
valla belediyeye güzel bir şekilde durumu izah ettim şikayetimi yaptım bakalım ne olcak :soru? geri dönüş yapmadılar daha...
Aybars
22.September.2016, 20:33
Ne kadar anlamsız bir sistem bu ya motora otopark parası nedir ya :S
ORION
27.September.2016, 02:16
Ne kadar anlamsız bir sistem bu ya motora otopark parası nedir ya :S
ne kadar para koparırız derdindeler sistemleri bu.
Aybars
27.September.2016, 02:35
Kesinlikle ;)
HTC Desire 728 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.