Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil - Marş Basmama

Nespace
16.September.2016, 21:26
Arkadaslar merhabalar yolda kalan bir regal kullanicisi olarak acil yardimlariniza ihtiyacim var :) benzin aldiktan sonra calistirayim derken mars basmadi hic ses bile cikmiyor. Farlar vs calisiyor akude bir sorun yok diye tahmin ediyorum. Sag kapagi acip icindeki kablolarla oynadim sonra calisti ama ayni sey tekrar oldu. Sorun tam olarak nerden olabilir? Sigorta kutusu tam olarak nasil birseydir tavsiyelerinize ihtiyacim var :)

spue
16.September.2016, 21:29
Geçmiş olsun çağatay, söyledeğin veriden hareket ile ateşleme sistemine giden kablolarında bir temassızlık var. oynadıkça devre tamamlanıyor. ve buji ateşleme yapıyor. dediğin gibi akü ve çıkışta bir sorun yok bujilere giden kablo bağlantılarını ve buji soketlerini kontrol et.. kolay gelsin

alibaba07
17.September.2016, 12:10
marş motoruna giden kablolarda temassızlık var muhtemelen.

Fatal
17.September.2016, 13:02
Herşey normal vurdurunca çalışıyo sadece marş basmıyosa depo altındaki kablolardan soketlerdende olabilir benim başımada gelmişti

FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ

Nespace
18.September.2016, 02:39
Teşekkürler arkadaşlar. Sorunu hallettik :)

K.Erkut
18.September.2016, 03:01
Teşekkürler arkadaşlar. Sorunu hallettik :)

Sorunun nedenini ve çözüm yolunu da yazabilir misin? Aynı sorunla karşılaşırsak nerelere bakmamız gerektiğini biliriz.

leonraptor
18.September.2016, 09:47
Elektriğin gelmemesi ya sigortadan ya buji kablolarından ya da kutup başlarındaki vidaların iyi sıkılmamasından kaynaklanan temassızlıktan olur kontrol ve gerekirse diye yanında yedek buji sigorta bulundurmak yeterli;-)

Nespace
19.September.2016, 04:39
Kablolardan biri kopmuş hocam. Zaten kapağı açtığımda baya tamir görmüş kablo yığınıyla karşılaştım en temizi tesisatı sıfırlayıp güzel korumak.