PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Harley Üstüne Yeni Bir İzlemelik Dizi "Harley and the Davidsons"

Crime
19.Eylül.2016, 00:12
Uzun zamandır hasret kaldığımız konulardan biride motosikletler üstüne çekilen dizilerdi.Sons of anarchy nın bitmesi underground c. tadı vs.. derken bugun sitelerde dolanırken gözüme yeni Türkçeye çevirilmiş bir dizi çarptı bunuda burada paylaşmazsak olmaz dedim :) Henüz izleme fırsatı bulamadım fakat izleyebilenlerden yada bır gece de ızleyıp bıtırenlerden de yorum bekliyor olacağım :)

http://www.diziren.com/wp-content/uploads/2016/09/harleyandthedavidsons.jpg

Harley and the Davidsons

Gerçek olaylara dayanan HARLEY AND THE DAVIDSONS, 20. yüzyılın başlarında meydana gelen büyük sosyal ve teknolojik değişim zamanında bu ikonik motosikletin doğuşunu konu alıyor. Walter, Arthur ve Bill tüm varlıklarını ve geçimlerini riske ederek umut vadeden bir girişimde bulunuyorlar. Her biri değişik zorluklar yaşıyor ama hepsinin hayalleri ve hırsları bir motosiklette birleşiyor. Walter Davidson kuralları yok sayarak ve herhangi bir yere istediği kuvvette gitmesini sağlayacak bir motosiklet yaratan bu ortaklık sayesinde toplum baskılarından kurtulma şansı yakalıyor. Arthur Davidson için ismini temize çıkarma fırsatı sunan bu motosiklet, Bill Harley için ise sonunda baskıcı ailesinden kurtulmak ve mühendislik bilgilerini kullanmak anlamına geliyor.
Milwaukee’de bir barakada üretilen motosikletler, hayal edilebilen her türlü durumdan sağ çıkmayı başarıyor. Özellikle Walter motosikletlerin limitlerini zorluyor. Dizginleyemediği hırsı, onu tüm ülkeye yayılan ölümcül yarışlarda yer almaya ve en iyi motor yarışçısı olmaya itiyor. Walter’ın gözüpek kişiliği sayesinde Harley-Davidson da ün kazanıyor ve tüm risklere rağmen şirket sonunda en büyük rakipleri ve pazarda önemli bir varlığı olan Indian’ı geride bırakıyor.
Ancak kurucuları bir de temel bir manevi soru bekliyor – başarılı olmak için ne kadar risk alacaklar? Başta ülke çapında yayılan “motodrome” yarışları olmak üzere yarışlar çoğunlukla ölümcül sonuçlar doğurabiliyor.
Yaratıcılık, yenilikçilik ve tasarım alevi ile ateşlenen Harley-Davidson’ın kurucuları, kendilerinden çok daha büyük rakipleri ile yüzleşiyorlar. Sanki her şey yeterince zor değilmiş gibi bir de Büyük Buhran başlıyor ve motosiklet endüstrisini kırıp geçiriyor. Ama Harley-Davidson ileri görüşlü iş fikirleri sayesinde zorlukların üstesinden gelmeye devam ediyor.
HARLEY AND THE DAVIDSONS, kurucuların gerek Amerikan Ordusu ile anlaşmalar yaparak gerekse de sürücülere yolda nasıl tamirat yapılacağını öğreterek ya da ülke çapındaki motosiklet kulüplerini sahiplenerek şirketin sadık takipçilerinin sayısını, hiçbir rakibin başaramadığı şekilde nasıl artırdığını gözler önüne seriyor. Sonunda tüm varlıklarını akıtarak o güne kadar aldıkları en büyük riski alıyorlar ve geniş kitlelere ulaşan teknoloji harikası bir yarış makinesi olan dünyanın ilk süpermotorunu yaratıyorlar.

İzleyebileceğiniz link : Harley and the Davidsons (http://www.diziren.com/diziler/harley-and-the-davidsons)

Fatal
19.Eylül.2016, 00:15
Ben geçen hafta izledim salı günleri oluyor harika bir progran şiddetle tavsiye ederim 😆😆😆

FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ

RaptoRider
19.Eylül.2016, 02:03
Ben telefondan izledim baya sürükleyici adamlar inanmış :))

İlker DİNÇER - RaptoRider
ANTALYA

Peder
19.Eylül.2016, 03:57
Efsane mini diziciklerden biri. Çok güzel başlamış ve mükemmel ilerliyordu oysa ki. Sadece 3 bölüm var bir gece de soluksuz izledim. Kesinlikle tavsiye ediyorum :Rockn Roll:

rozenlot
19.Eylül.2016, 07:26
Bende bir gecede izledim gercekten basarili islerini ne kadar iyi yaptiklarini gozler onune seriyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emok
19.Eylül.2016, 09:44
ilk üç bölümü malum ortamlara düşmüş sanırım ama uğraşmamak adına tivibu'dan geri izleme özelliğiyle izliyorum. İlk bölüm fena değildi, montajda sırıtan garip geçişler ve anormal sıklıktaki reklamlar biraz can sıkıcı sadece. İkinci bölüm muhtemelen bu salı yayınlanacak diye tahmin ediyorum. Adamın çift silindiri tasarlayıp heyecan yaptığı sahne baya komikti.

aslantürk34
28.Eylül.2016, 12:09
Tivi buda eski bolumleri bulamadim ben gecen haftaki bolumu izledim sadece

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bombacı
28.Eylül.2016, 18:20
Bende yeni bir harley sahibi olarak izlemeyi dusunuyorum

Crixus
28.Eylül.2016, 22:11
Efsane bir kısa dizi 3 bölümden oluşuyor herkese tavsiye ederim. V twin in Klüp anlayışının ve Custom ın bu zamanlara gelişini güzel yorumlamış güzel bir biografi tarzı yapıt.
Diziyi bitirdiğinizde vayyy bee bunların hepsini bu adamlarmı bulmuş diyip kapının önüne bir HD çekmek geliyo içinizden emin olun, benim için motoruma camdan bakmak yeterli oldu :cheesy:

Samsung Galaxy Note 5 Cihazımdan gönderildi

Peder
29.Eylül.2016, 03:46
Dizibox sitesinde tüm bölümleri var sıkıntısız şekilde izleyebilirsiniz