Orijinalini görmek için tıklayınız : Motoru şehirler arası götürtmek
Siyah Adam
19.September.2016, 18:47
Merhabalar güzel ailem bildiğiniz üzere şuan muğladayım ve istanbula gideceğim motorumu sürerek götürmemi istemiyor ailem (ki istanbula bile götürmiyceksin dediler baya hır gür koptu en sonunda ikna ettim). Bir kaç otobüs firmasıyla konuştum büyük motorun sığmaz dediler tavsiyenizi alabilir miyim ?
Fatal
19.September.2016, 18:52
Kamyoncu bir tanıdık bulup yüklicen veya tek çare otobüs
aynaları sökersin depoyu boşaltırsın yüklersin
FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ
Coctailozer
19.September.2016, 18:56
Ambarlara soracaksın ömerim Kamyoncu nakliye işi yapan tandıdığın varsa onun çevresi vardır. Yoksa ambarlarda azcık yeri kalan 200 300 belki daha az paraya boş gideceğine alaym dedikleri işler oluyor. Onları yakalayıp gönderebilirsin. Ama bildirirken indirirken başında dur ki başına bi hal gelmesin :)
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Coctailozer
19.September.2016, 18:57
Ayrıca takılsana celil abinin peşine. Erken git biraz nolcak :)) celil başkanla gidersiniz ailende izin verir heralde
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alibaba07
19.September.2016, 19:03
travego model otobüslerin ön bagajına sığıyor motorlar. en ekonomik yöntem bu olur. bolca ip, motor ile otobüsün şase kolonu arasına koymak için sürtünmeye karşı birşeyler. internette araştır bolca örnek var travegoda taşınan. benzinini boşaltman gerekecek ve aynaları sokersin muhtemelen.
zebani
19.September.2016, 19:27
bazi otobuslere sigiyor bi arastirin
BLUEBORAN
19.September.2016, 21:07
Muglanin neresindesin bilmiyorum ama, Mugla-izmir, Mugla-Denizli calisan ambarlar yani nakliye firmalari var. Bunlarin İstanbul baglantisi da var. Onlara sorabilirsin.
Aybars
19.September.2016, 23:52
Adamını bulursan olur aynaları ve sisy bari çıkartıp depoyu bosaltirsan goturebilirsin ben izmirden Tekirdağa gönderdim ;)
K.Erkut
20.September.2016, 01:06
Otobüs firması ile değil direkt şoför ve muavinle konuş. Firmalar zorluk çıkartıyor yada yüksek fiyat veriyor.
Peder
20.September.2016, 04:03
En temizi sürmek. Şahsen ben sürmeyi tercih ederim. Allem eder kallem eder bi kündeye getirip ailemi ikna ederim. en olmadı gizliden sürerek gelirim. he yok öylesi olmaz dersen muavin yada şoförle konuşup ayarlamak daha makul
Siyah Adam
20.September.2016, 13:30
Abi benimde süresim var ama hem aile sıkıntı hem benim motora güvenmiyorum o kadar yol için.
Siyah Adam
20.September.2016, 22:42
Muavin ve şoför unsuru çok önemliymiş... Travegoya aldı motor ama muavin bavulları çekemem diyince gidon önde kaldı iptal ettirip paramı geri aldım.
Arslan48
20.September.2016, 23:31
Vardir bir hayir sikma canini hallolur
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.