PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RR Fan Motoru

KIDI
20.September.2016, 17:42
Merhaba dostlar,
Benim radyatörün ordaki 2 tane fandan biri arızalandı ve yenisini almak için Demirtaş Motosikleti aradım orada da pervanesiz sadece motor varmış benim bulunduğum yer gereği orjinalinide bulmam çok zor, oraya başka türlü bir fan bulunabilir mi veya sanayide ne gibi yerlere sorsam bana temin edebilir yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler :)

Coctailozer
20.September.2016, 17:51
Merhaba dostlar,
Benim radyatörün ordaki 2 tane fandan biri arızalandı ve yenisini almak için Demirtaş Motosikleti aradım orada da pervanesiz sadece motor varmış benim bulunduğum yer gereği orjinalinide bulmam çok zor, oraya başka türlü bir fan bulunabilir mi veya sanayide ne gibi yerlere sorsam bana temin edebilir yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler :)
Fan sağlamsa motorunu değiştir sadece kardşm

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KIDI
20.September.2016, 17:58
Fan sağlamsa motorunu değiştir sadece kardşm

Fanın pervane falan herşeyi elimde duruyor fakat içini açtırdım açarken adam içine etmiş sadece motoru satılıyor dedi demirtaş motosiklet ama o pervane takılır mı ona bide nerede taktıracam baya sıkıntılı bişe o vida falan olmuyo üstünde bilirsiniz nasıl takılacak

Coctailozer
20.September.2016, 18:01
Seninde classic vardı sanırım. Ben motoru ilk aldığımda fan düşmüş motor boşa dönüyodu. Söktüm. Baktım. Pervanenin somunu düşmüş sadece. Bitane 5 lik somun buldum bu somunla sıkıştırdım üstünede hızlı yapıştırıcı japonla yapıştırdım. Canavar oldu. 5 lik somun bulman zor. Uffacık bişey. Bozuk bi elektronik aletin içinden bulmuştum.

KIDI
20.September.2016, 18:04
Seninde classic vardı sanırım. Ben motoru ilk aldığımda fan düşmüş motor boşa dönüyodu. Söktüm. Baktım. Pervanenin somunu düşmüş sadece. Bitane 5 lik somun buldum bu somunla sıkıştırdım üstünede hızlı yapıştırıcı japonla yapıştırdım. Canavar oldu. 5 lik somun bulman zor. Uffacık bişey. Bozuk bi elektronik aletin içinden bulmuştum.

Benimkinin içindeki bobini yanmış motorun öyle dediler ben bi bobinajcıya gittim 70 liraya yaparım dedi ama düzgünde olur mu bilemem dedi orjinal motoru 100 Tl pervaneli olan bende yenisini alırım dedim çıktım şimdi aradığımda adam pervanesiz var diyor sadece motoru alırsam pervaneyide taktıramazsam boşa para verecekmişim gibi hissettim. Bir usta kalorifer fanı olmaz mı gibisinden bişe demişti orjinal değilde başka olabilecek fan var mı acaba buraya ?

Coctailozer
20.September.2016, 18:07
Benimkinin içindeki bobini yanmış motorun öyle dediler ben bi bobinajcıya gittim 70 liraya yaparım dedi ama düzgünde olur mu bilemem dedi orjinal motoru 100 Tl pervaneli olan bende yenisini alırım dedim çıktım şimdi aradığımda adam pervanesiz var diyor sadece motoru alırsam pervaneyide taktıramazsam boşa para verecekmişim gibi hissettim. Bir usta kalorifer fanı olmaz mı gibisinden bişe demişti orjinal değilde başka olabilecek fan var mı acaba buraya ?
Muhtemel. Ama hangi arabanın markanın pervanesi olur uyarmı uymazmı daba sıkıntılı. Benim anlamadığım dostum senin pervanende ne sıkıntı var. Kullanılacak Durumda değil mi

KIDI
20.September.2016, 18:12
Muhtemel. Ama hangi arabanın markanın pervanesi olur uyarmı uymazmı daba sıkıntılı. Benim anlamadığım dostum senin pervanende ne sıkıntı var. Kullanılacak Durumda değil mi

Pervanede hiç bişe yok motor sıkıntılı motor döndürmüyor pervane sağlam benim şüphem yeni motor alırsam o pervane takılabilir mi ona uyar mı orjinal parçası diyor demiştaş motosiklet ama içimde korku var hala işte

Coctailozer
20.September.2016, 18:19
Uyar sorun olmaz. Aynıdır

KIDI
20.September.2016, 18:25
Uyar sorun olmaz. Aynıdır

Tamamdır ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :) İyi günler :)

Coctailozer
20.September.2016, 18:27
Tamamdır ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :) İyi günler :)
Rica ederim dostum. :)

Turkpower
20.September.2016, 20:22
http://m.alibaba.com/product/60459749357/motorcycle-water-tank-fans.html

Daytona ile aynıdır diye tahmin ediyorum. Resmine bakarsın aynıysa ver siparişi 15-20 güne gelir

Özgür yaşa, mutlu yaşlan..

KIDI
20.September.2016, 23:07

Daytona ile aynıdır diye tahmin ediyorum. Resmine bakarsın aynıysa ver siparişi 15-20 güne gelir

Teşekkürler :)

nickziki
21.September.2016, 13:50

Bu satıcı regal raptorun kendisi. Site de alibaba. Bundan sipariş verebildiniz mi hiç ?

Turkpower
21.September.2016, 18:36
Alibaba normalde toptan satış yapıyor ama bazı satıcılar tek satıyor. Daha alışveriş yapmadım ama bu hafta bir kaç şey için sipariş vereceğim

Crime
21.September.2016, 22:08
Motorun üstünde crf 250 tarzı bir şey yazıyorsa bende fanın pervanesi var gönderebilirim eski 2011 daytonalarin orj fan motoru 2006 klasiklerle falan ayni olması lazim resim gönderirsen bu fan diye pervane gönderirim söker takarsın yeni motora.

DenizT
22.September.2016, 01:02
Dostum öncelikle geçmiş olsun diyorum bendede classic 9B var fan motoru yandı. Eğer senin bulduğun yerde motoru sağlam ise almanı tavsiye ederim pervane takılır çok basit bir iş

DenizT
22.September.2016, 01:03

Abi bu fan çok büyük geliyor yatay radyatorde nasıl olur bilemiyorum ama bende 9B var ve şasenin içine duymadığı için geri gönderdim

nickziki
22.September.2016, 10:49
Alibaba normalde toptan satış yapıyor ama bazı satıcılar tek satıyor. Daha alışveriş yapmadım ama bu hafta bir kaç şey için sipariş vereceğim

Ben telefonla bile görüştüm ve sipariş açtım ama hiç cevap bile vermiyor. Eğer alabilirsen haber verir misin ? Ben telefonda küfür ettiğim için kendisine bana satmıyor da olabilir :D