Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Kullanıcıyım Bilgi Verirseniz Sevinirim
Ahmet Efe Sezersoy
27.September.2016, 14:16
Öncelikle Selamın Aleyküm...
Bugün ilk cruiser motorum Regal Raptor DD250E-9B'yi Çok isteyerek aldım...
Sizlerden ricam motor üzerinde yapmam gereken değişiklikler nelerdir ?
bakımlarını nasıl yapmalıyım nasıl malzemeler kullanmalıyım ? bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Bypale
27.September.2016, 14:32
Öncelikle Selamın Aleyküm...
Bugün ilk cruiser motorum Regal Raptor DD250E-9B'yi Çok isteyerek aldım...
Sizlerden ricam motor üzerinde yapmam gereken değişiklikler nelerdir ?
bakımlarını nasıl yapmalıyım nasıl malzemeler kullanmalıyım ? bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Yeni makinan hayırlı olsun. Üzerinde değişiklik yapmak senin zevkine kalmış. Zevler tartışılmaz. Ama bişey yapmak custom, bakım vs istediğinde yazarsan hemen herkes fikrinde yardımcı olur sana.
Fatih Ucek
27.September.2016, 14:34
Hoşgeldin arkadaşım.
Daha somut sorular sorarsan daha doğru yardım alabilirsin.
Coctailozer
27.September.2016, 14:39
Dostum hoşgeldin. Bakımlarını zamanında yapıp değişecek parçalarını kaliteli kullanırsan sorunsuz binersin. Ustanı iyi seç. İçine sinmediği anda değiştir. Bunlardan en önce tavsiyem lastikleri değştirmendir. Zira fabrikasyon lastiklerin ıslak zemin ve fren performansı çoook kötü
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet Efe Sezersoy
27.September.2016, 14:45
Herkese çok teşekkürler. Aksaray merkez de yaşıyorum ve ne yazıkki başka regal marka motosiklet bulunmuyor ve doğal olarak ta ustasıda yok o yüzden iş başa düşüyor
Rednexi
27.September.2016, 15:36
hoşgeldin dostum artık usta yoksa internetten izleye izleye yaparsın :) parcaları sipariş edersin istanbuldan
Siyah Adam
27.September.2016, 16:00
Aramıza hoşgeldin :)
Ömer
27.September.2016, 16:04
Ahmet Efe hoş geldin. Motorun hayırlı olsun...
spue
27.September.2016, 17:26
Ahmet Efe,
aramıza hoş geldin. Makinen hayırlı olsun. nazar Kazasız sorunsuz, gönlünce sürüşler dilerim. Formu ve konuları takip edersen soracağın sorulara yanıt bulabilirsin.8)
CELİL
27.September.2016, 18:43
Merhaba Ahmet Aksaray'dan aramıza hoş geldin yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan 8)
HelmettolgA
27.September.2016, 19:23
aramiza hosgeldin arkadasim eger usta yoksa aramaya calisma koskoca istanbul da dogru duzgun usta yok en iyisi benim yaptigim gibi kafayi kır youtube ac izle yap kolay gelsin SAYGILAR
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BLUEBORAN
27.September.2016, 20:31
Hosgeldiniz. Hayirli ugurlu olsun.
Aybars
27.September.2016, 20:35
Aramıza hoşgeldin ;) tekerin her daim düz bassın ;) Izmirden selamlarrrr ;)
HTC Desire 728 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
e.erbaş
27.September.2016, 20:46
Ve aleyküm selam hoşgeldin.Motorunu severek almışsın çok güzel,öncelikle hep sev gezip garaja çekip kontağı kapatıp arkanı dönüp gitme :) Dinle,kontrol et ve özellikle yağ konusunda ucuza kaçma derim..Keyifli sürüşlerin olsun.
aycanblmts
27.September.2016, 21:46
hoş geldiniz hayırlı olsun
gabriel cash
27.September.2016, 22:24
Kardeşim aramıza hoş geldin.
Peder
28.September.2016, 06:31
RR ailesine hoşgeldin :)
Tugay Güreşen
28.September.2016, 12:03
Aramıza hoşgeldin, yeni motorun hayırlısı olsun kazasız belasız. Periyodik bakımlarını zamanında yaparsan çok sıkıntı yaşamazsın ekstrem birşey olursada forumda mutlaka cevabını bulursun :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.