Orijinalini görmek için tıklayınız : o ring zincir
daytona250_16
28.September.2016, 14:52
arkadaşlar merhaba .. motorumda geçenlerde bilya sorunu vardı saolun fıkırlerınızle bırlıkte hallettık sorunu suan hiç bir sıkıntımız yok... gecende motorumun karsısında cay içerken o aklıma takıldı :)).. zinciri o ringle değiştirsem diye.. sanırım yapan arkadaşlar var .. nerden temın edeblırız rr 250 e6c modeli icin... bıde bunların bakla sayısı falan oluyormus cokta anlamıyorum ama uzunlugu falan nedir neye dıkkat edelim alırken fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim....
Bypale
29.September.2016, 00:09
Zincir ve dişli setinde problem yoksa zinciri değişmen gereksiz masraf olur. Eğerki gergi ayar payı kalmadıysa gerekli parçaları demirtaş motorsiklet ali ustadan temin edebilirsin.
daytona250_16
29.September.2016, 13:32
problem yok suan ama onumüzdekı yaza gırmeden bakım yaptırırken o rıngle degıstırmeyı dusunuyorum acıkcası çünkü uzun yola cıkma dusuncelerım var kopma durumlarını duyunca acıkcası degıstırmek ıstiyorum tırstıgım ıcın yolda kalıp rezıllıgı cekmektense :))
daytona250_16
29.September.2016, 13:55
demirtaşın sitesinde 530 130 bakla buldum ama
bizim e6c modelleri 124 baklaymıs diye bıyerde okumustum bı sıkıntı olurmu bilmiyorum ama cahilliğime el verin yardımcı olursnaız sevınırım :))
CELİL
29.September.2016, 14:17
demirtaşın sitesinde 530 130 bakla buldum ama
bizim e6c modelleri 124 baklaymıs diye bıyerde okumustum bı sıkıntı olurmu bilmiyorum ama cahilliğime el verin yardımcı olursnaız sevınırım :))
Murat orjinal 124 bakla piyasada yok 130 bakla alıyoruz usta aradan bakla çıkarıp takıyor 8)
daytona250_16
29.September.2016, 16:56
Celil abi bide sanki bizim bu motorlarda pek denge yok gibi yoksa benimkinde mi bi sorun var acaba bazen zorunlu sebebten (kaskı camı acarken olsun ustu bası duzeltırken ) tek el tutuyorum gıdonu ama snaki saga sola kaçacakmıs gıbı bı hıssıyat yapıyor diğer arkadaşlardada bölemi acaba..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.