Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorumu teslim aldm
rozenlot
29.September.2016, 00:54
Merhabalar herkese motorumu dun teslim aldim ve bugun aksam kus adasina gittm gidisde hic bir problem yokdu fakat izmire dondugumde birden vites ayagimin bosa dustugumu gordum bir baktm vitesi tutan vida cikmis yerdede bir demir halka biraz uzun bir vida vardi bir sekilde tutturup eve kadar geldm o vidayi gecirip arkasin metal silindiri geciridm sonra somuni gecirip siktim bu konu hakkinda bilgisi olan yasayan varmi acaba dogrumu yaptm dersiniz vibrasyondan hersey dokulcek gibi gelior zamanla [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Coctailozer
29.September.2016, 01:22
Yeni motor ise montaj aşamasında bazı vidalar somunlar iyi sıkılmamış olabilir. Tavsiyem al eline anahtar pense ne varsa gördüğün tüm somun ve civataları elden geçir :)
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
WOLF
29.September.2016, 02:07
ilker moralini bozma.
coctailözer in dediği gibi yeni motorlarda bazen tam kontrol edilmeden toplanan motorlarda ilk sürüşte böyle durumlar olabiliyor.
her hangi bir sorun yok. kendin birara tüm vidaları sık. 500 ila 1000 km rodaj yağını değiştirirken servise durumunu ilet ve tekrar her nokta kontrol edilsin.
Bombacı
29.September.2016, 03:57
Hem hayırlısı olsun hemde geçmiş olsun baska aksilikler yasamaman dilegiyle
alibaba07
29.September.2016, 08:42
Ara ara vida somun vs kontrol yap. Benim gecen plakalik dusuyormus nerdeyse. Sağolsun ilker'in yanında vida somun varmış dusenlerin yerine takip kurtardik. Bi ara da zincir muhafaza gevşemiş komple dusecekmis nerdeyse.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rozenlot
29.September.2016, 08:45
Hocam ben seyi merak ediorum vites pedalina o uzun demiri bagliyan yerde araya silindir bir parca atmislar normal demi bn dustugu yerde buldugum icin taktm
Aybars
29.September.2016, 09:08
Sıkma canını bendede aynısı oldu daha yeni hemde 2 gün önce otobanda düşmüş farketmedim Allahtan pense alyan falan bulunduruyoruzda hallettim ;) Yani diyeceğim o ki yanında her zaman civatalara uygun anahtar pense alyan takımı bulundurmani tavsiye ederim ;)
Gezgindelikanlı
29.September.2016, 10:56
Bunlar gayet normal benim tavsiyem yola çıkmadan önce kontrol et titrsimden bayrak diregim deki kartal bile gevşemiş :) enes arkadaşımızın şanziman dişlisi somunlari yolda uzerimiz e yağdı sonrasında dişli uçmuş bu ve benzerine çok rastlanır ben takım siz gezmem sende öyle yap geçmiş olsun
centaur
29.September.2016, 12:25
Bolca vida sorunsalı yaşayacaksın ilk zaman :) Zincir muhafazanın vidaları gevşiyordu benim de .. Sonra her çıkış öncesi kontrole alıştım. Askerliği yaptıysan bilirsin ,GESTAY+B diye bir formül var :) Uygula bence hiç zararını görmezsin.
rozenlot
29.September.2016, 12:31
Bolca vida sorunsalı yaşayacaksın ilk zaman :) Zincir muhafazanın vidaları gevşiyordu benim de .. Sonra her çıkış öncesi kontrole alıştım. Askerliği yaptıysan bilirsin ,GESTAY+B diye bir formül var :) Uygula bence hiç zararını görmezsin.
Askerlik yapmadım Ama anlatabılırsen öğrenmiş olurum neymiş bu formül :)
Motoruna yakın olan arkadaşlar vites pedalını o uzundemıre baglıyan yerdekı baglantının resmını atabılırmı ordaki vidanın
aycanblmts
29.September.2016, 14:35
acaba artçının görevi dökülenleri toplamak mıdır? biz mi yanlış kullanıyoruz? otur arkaya etrafı izle oh ne ala
rozenlot
29.September.2016, 15:10
acaba artçının görevi dökülenleri toplamak mıdır? biz mi yanlış kullanıyoruz? otur arkaya etrafı izle oh ne ala
lock light yaptırıcam ben yakın zamanda :)
rozenlot
29.September.2016, 21:46
Birde daha once chopper kullanmadm belki ondan motor yolda parcalani vercekmis gibi gelio kasisden gecerken bole bisi sesler gelior dokuluo bisiler gibi normalmi bu [emoji4]
AMZ35
29.September.2016, 23:01
Hayırlı olsun. Bizim motorlarda da sık sık vidalar düşüyor titreşimden. Zaten söylenmiş yapılması gereken; alıcaksınız takımları kendiniz hallediceksiniz :)
Peder
30.September.2016, 04:52
Hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın. Montaj kaynaklı böyle sorunlar yaşanabiliyor malesef. Canını sıkma böyle şeylerle :)
Ali ÜNVERDİ
30.September.2016, 14:00
Hayırlı olsun kazasız sürüşler.
aslantürk34
07.October.2016, 18:28
Hayirli olsun
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiracan
07.October.2016, 20:57
İlker sıkıntı yok moruk :) Zamanla zaten alışkanlık olur kendi kendine kontrol edersin ayda bir vidalarını
RUSBERK
09.October.2016, 13:40
Benim dün başıma geldi vites ayaklığının somunu düşmüş vites birden ikiye ve diğerlerine geçmiyor. Somun olmayınca aradaki uzun vida dışa doğru kaymış ce vites attırmıyor bir benzinliğe girdim birinci viteste gide gide bir somun buldum yerine oturtup sıktım hiç bir sıkıntı kalmadı ilk başta çok korktum şanzımanı elimize aldık diye şimdi herşey tıkır tıkır
rozenlot
09.October.2016, 13:41
Benim dün başıma geldi vites ayaklığının somunu düşmüş vites birden ikiye ve diğerlerine geçmiyor. Somun olmayınca aradaki uzun vida dışa doğru kaymış ce vites attırmıyor bir benzinliğe girdim birinci viteste gide gide bir somun buldum yerine oturtup sıktım hiç bir sıkıntı kalmadı ilk başta çok korktum şanzımanı elimize aldık diye şimdi herşey tıkır tıkır
Ben benzinlige uzaktm kutu kola kapagiyls tutturdum [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rednexi
09.October.2016, 15:40
Hayırlı uğurlu olsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.