PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Posta koymayı bile beceremedim

KIDI
29.September.2016, 01:57
Geçenlerde 2 arkadaş bir Trabzon-Uzungöl yapalım dedik.Neyse ana yola çıktık gayet güzel gidiyoruz yolda giderken soldan öne kıran, motoru sağlayan hepsi mevcut ve hep sakinliğimi korurken bir daha olursa aynana bak diye uyaracam diye planlıyorum kafamda öyle yer etmişki 'Aynana BAK Aynanaaa' bunu söylicem diyorum. Bir dahakide aynı şekilde olur sanıyom. Neyse bir 30-40 km gittik ışıklara geldik durucaz arkadan bir araba hafif ilerlemesem tık diye deydirecek plakaya bir hışımla arkama bi döndüm adama ' Aynana BAK Aynanaaa' dedim.(O kadar şartlanmışki kafamda http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_mrgreen.gif ) sonra arkadaşla yeşil yanana kadar birbirimize baktık 10-20m sonra mola verdik ve arkadaşım yanıma gelip 'kanka bişe soracam niye adama aynana bak dedin' dedi. Sonra bir kahkaha uzungöle kadar güle güle çıktık. Buda böyle bir anım oldu paylaşıyım dedim http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_razz.gif

Peder
29.September.2016, 03:35
Güzel güldüm gece gece :cheesy:

Bombacı
29.September.2016, 03:59
���� iyimis

K.Erkut
29.September.2016, 04:04
Olayın şoku ile arabanın sürücüsü az çok anlamıştır ne dediğini. İki tam bi öğrenci diye de bağırabilirdin :)

alibaba07
29.September.2016, 08:38
Sabah sabah iyi geldi 😂😂

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aybars
29.September.2016, 09:03
Süpermiş yaa sabaha gülerek kalktık ;)

HTC Desire 728 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezgindelikanlı
29.September.2016, 11:04
Çok iyi bende güldüm olur böyle şeyler :)

Tugay Güreşen
29.September.2016, 11:18
Hahah benimde önüme kırmıştı bi nissan juke bende aynaya bak demeye odaklanmış gidiyorum peşinden ışıklarda durdu ben aynaya bak dememe kalmadan arabanın camları açıldı 4 abla bana Taj Mahal varmış burda barlar mekanlar nerde dediler ben kaldım tabi öyle :D

centaur
29.September.2016, 12:35
Traji-komik bir anekdot olmuş :) İşin mizahi yönü bir yana trafikte hala motorları hayvan yerine koyan tiplerden bolca mevcut. Bundan bir kaç ay önce Tugay(tgypmk) 'ın kaza yaptığı dönemde kendisini bir yere götürüyordum. Bir taksici deli gibi selektör yapıp kornaya basıyordu. Subhanallah dedik herhalde yaralı falan taşıyor yada doğuma yetiştirmesi gereken bir kadın var. Yolun sağına geçip elimde geç işareti yaptım. Hizamıza gelince yavaşladı ve
''- Sağdan gitsnize yolu niye ortalıyorsunuz,kapatmayın yolu'' dedi. İşte o an adrenalin seviyemiz feci ve tehlikeli derecede yükseldi. ''-Pizzacı mı sandın lan bizi!'' diye çemkirdim ve Tugay da heybedeki levyeyi bulma çabasına çoktan girmişti :) Taksici mevzuyu çözdü ve hızlanarak bizden uzaklaştı.

evocan(aj)
30.September.2016, 01:23
:))))

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7Siyah
30.September.2016, 13:59
Adam da şok olmuştur ve o şok ile aynaya baktı mı ?

Neyse ki cümleyi farklı seçmediniz ya daha farklı bir cümle yer yapsaydı :) :) :)