Orijinalini görmek için tıklayınız : motorda elektrik yok !!
daytona250_16
07.October.2016, 15:43
arkadaşlar önceki gün motorla gezdim fırından ekmek alayım dedım durdurdum bı çalışmadı motor yanı ne far yanıyo ne bişi.. anlam veremedım daha sonra 2 3 dk ya calıstı ne oldu bılmıyom ama.s kafama takmadım bende dun gezdım yıne motorla 2 sonra tekrar kullanıcaktım kontagı cevırıyorum ama ne km de ısıkalr yanıyo ne far ne sınyal hıc bısı elektrik yok kısaca yani.. sorun nerdedir acaba akü bittiginide sanmıyorum daha ozman vardı bı anda sak dıyemı bıter bu .. sigorta da sorun var diyecekseniz eger bu sıgorta nerde onu bılmıyorum..s yardımcı olursanız sevınırım.. :soru?
Bahadır
07.October.2016, 15:53
aküden çıkan kırmızı kabloları takip edersen sigortayı bulursun.Kontağa giden kabloda da sıkıntı olabilir 8)
daytona250_16
07.October.2016, 16:07
bu aksam bakayım bı bakalım ıns yapabilirim pekte anlamam ama elimde kalmaz inş :D
aslantürk34
07.October.2016, 18:21
Bi yerden Şase yapiyor olabilir bende arasira debk geliyorum kacagi bulamadim daha suteklide sigorta yaniyor
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daytona250_16
07.October.2016, 21:40
bu aksam sigortaya bakamadım alet edevat falan yok malesef....bende bi vurdurayım motoru dedim ve çalıştı bir anda ısıkları falan yandı ama kontagı kapatıyorum tekrar açıyorum hiç bi ışık yanmıyor sadece vurdurdugumda motor çalışıyor ve hemen yanıyor ısıkları falan..çok ilginç
megisback
07.October.2016, 22:04
Merhaba, alternatorde bir problem olabilir bir arkadaşımın başına gelmişti aynı sorunlar altrnatör çıktı. Bir kontrol et veya ettir istersen.
Aybars
07.October.2016, 22:51
kardesım bazen kontakgın hemen altındakı soketlerde sıkıntı oluyor cunku on tekerlekten gelen su ve camur oksıtlenmesıne neden oluyor dırek temas :D orada olabılır becerebılırsen sok bı kablo ve soketlerı yenıle derım ;)
Seçkin-67
08.October.2016, 13:31
Elektrik tesisatı baglantı soketlerine kontak elcik kumanda düğmeleri gibi elektrikle ilgisi olan heryere wd40 sık. yagmurda ıslandıysa veya yıkadıysan olabilir benim başıma bir kere geldi wd40 ile 40 ladım motoru düzeldi dahada yapmadı kendiliğinden mi düzeldi yoksa bu uygulamadan mı düzeldi veya o anlık birşeymiydi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez
yenidunya
08.October.2016, 18:41
Burdurun da çalışıyorsa alternatör değil, ali olmuştur. Motor elektrik üretiyor ve fakat şarj etmiyor demektir. Aksi halde asla calismaz
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yenidunya
08.October.2016, 18:41
Aku
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.