PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavsiye/Öneri Lütfen

Raptor's
19.October.2016, 17:33
Merhabalar yeni üye oldum forumu inceledim bayağı güzel aydınlatıcı konular var. Mersinde yaşıyorum ehliyeti yeni aldım. Raptor DD 250E-9 model bir makina almaya karar verdim çok hoş gözüküyor. Ama bir takım şüphelerim var. Yedek parça sorunu yaşarmıyım acaba gibilerinden çin motorunun gözümüzdeki kötü intibasından kaynaklı uzun yol çıksam bırakır mı gibilerinden motorun artılarını eksilerini çok iyi bilmiyorum bu nedenle soru işaretleri dolanıp duruyor kafamda. Arkadaşların illa Honda - Yamaha demelerine rağmen model çok hoşuma gidiyor. Benim için bir nevi başlangıç motoru da olacak bu makina siz değerli arkadaşlarımızın görüşlerini almak isterim bu makinaya güvenip başlangıç olarak almalımıyım acaba bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Rednexi
19.October.2016, 19:13
Dostum öncelikle hoş geldin,Regal raptor diğer çin markalarına nazaran hani bilinmedik yani mondial falan değil,bilinmediklere nazaran servisini,parcasını rahatca karşılayabilirsin,istanbul'da Ali usta sponsorlarımızdandır mesela ondan isteyebilirsin,ana tedarikci emre motor yeri Antalyada ondan istersin parca konusunda sıkıntı yaşamazsın,ustalık konusundada gerçekten usta ise herkes yapar altımda şuan 20.000 km de DD250-E6C var Allaha şükür bakımlı olunca sıkıntı yaratmıyor.sende sıfır almayacaksan eğer teminizi almaya çalış tekrar hoşgeldin

Raptor's
19.October.2016, 20:13
teşekkür ederim

e.erbaş
19.October.2016, 20:47
Zeki abi hoşgeldin.Yedek parça sıkıntısı çekmezsin bir çok parçası da bazı makinalar ile uyumlu.Uzun yol ben de dahil olmak üzere bi çok regal kullanıcısı yapıyor.Bakımını yap korkma derim.Klasik kasa konfor açısından da epey güzel makinadir.

aycanblmts
19.October.2016, 20:52
Foruma hoş geldiniz. Allah gönlünüze göre versin.

AMZ35
19.October.2016, 22:01
Parca problemi yok kardesim temiz bakinca goturuyo regal raptor. Beklediginden fazlasini yapiyo hatta.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alibaba07
19.October.2016, 23:02
Parça konusunda Honda ve mondial dışında tüm markalar problem bence. Regal raptor parçasi piyasadaki diğer markalara göre çok daha bol. Benim regali seçme sebeplerinden birisi de parça konusunda sıkıntı olmaması idi.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turkpower
20.October.2016, 01:22
Aramıza hoşgeldin. Ben de başlangıç motoru olarak 250 9b aldım çok memnunum çok rahat bir makine kesinlikle doğru seçim

Özgür yaşa,mutlu yaşlan..

Raptor's
20.October.2016, 15:39
Teşekkür ederim arkadaşlar.

emreozkok
20.October.2016, 21:07
İlgiden sıkılabilirsin tek derdin bu olur.....��

Peder
21.October.2016, 00:10
Klasik kasa çok rahat konforludur. Başlangıç için ideal bence. Bakımını yapıp ilgilendiğin sürece yolda bırakmayacaktır 8)

DenizT
22.October.2016, 16:20
ailemize hoşgeldin Regal Raptor diğer Çin marka ve modellerinin arasında en iyisi denilebilecek gibi bir makine. Parça konusuna gelir isek doğru yerde veya doğru şekilde aradığın zamanda bütün parçaları bulabilirsin. Forumda Aktif olmayı unutma :)

Rider07
24.October.2016, 22:08
Foruma hosgeldin kardesim[emoji1303] yedek parca sikintisi yasamazsin kolaykolay kafan rahat olsun[emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk