PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Debriyaj kitlenmesi/kasması

Hiracan
28.October.2016, 06:32
Selamlar millet geçen hafta şanzımanımı değiştirdim motoru aldıktan sonra her şey çok iyiydi ancak debriyaj kitlemesi yaşıyorum. Belli bir süre gittikten sonra debriyajım kitleniyor. Hiç basılmıyor. Sonra trafikte giderken kavrama ayarını değiştire değiştire düzeltiyorum. Ama probem kavrama ayarından değil gibi. Çok sertken de yumuşakken de aynı problemi yaşıyorum. Problem şanzımandan mı, debriyaj telinden mi, kavrama ayarından mı bilemedim. Başına gelen var mı?

Aybars
28.October.2016, 20:09
Kardeşim geçmiş olsun bana kalırsa ustaya tekrar götür bı baksın derim...

Peder
28.October.2016, 23:55
Daha önce yaşamadım bilgim yok. Tahmini olarak teli bir kontrol et derim. Yapan ustaya götür çok zaman geçmeden

Patriot
29.October.2016, 00:51
Hakki bence de olay çok soğumadan ustaya geri bi götür baksin dostum

Rider07
29.October.2016, 02:34
Geçmiş olsun bi usta eli değmeli bencede

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiracan
29.October.2016, 02:54
Sağ olun beyler :Rockn Roll: Usta bi problem gözükmediğini söyledi ama yine kontrol edecek muhtemelen

spue
29.October.2016, 16:48
Selamlar millet geçen hafta şanzımanımı değiştirdim motoru aldıktan sonra her şey çok iyiydi ancak debriyaj kitlemesi yaşıyorum. Belli bir süre gittikten sonra debriyajım kitleniyor. Hiç basılmıyor. Sonra trafikte giderken kavrama ayarını değiştire değiştire düzeltiyorum. Ama probem kavrama ayarından değil gibi. Çok sertken de yumuşakken de aynı problemi yaşıyorum. Problem şanzımandan mı, debriyaj telinden mi, kavrama ayarından mı bilemedim. Başına gelen var mı?

Hakkı,
artık bir çok servis yaptığı işi yarım bırakıyor. Hayati vidaları bile üstünkörü takıyorlar. Kavrama ayarı ile oynayarak geçici düzeltme yapabiliyorsan mutlaka bir şeyi eksik bırakmışlar/yapmışlardır. Aynı noktaya git ve yaptır.8)
Problem hangisinde diye sorgularsan, o servis sana sırasıyla hepsini değiştirtir.:)

ob1kanobi
30.October.2016, 23:08
Kardeşim en güzeli yapan ustaya geri götürmek. Aklın yolu bir, zaten herkes aynı şeyi yazmış. Daha önce burağın motorda dadebriyaj kitlenmişti açtığımız zaman ortadaki dikey rulmanın dağıldığını gördük. Değiştirince halloldu. Bilgin olsun...