PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar. Henüz yolun başındayım :)

bozbirbaykus
29.October.2016, 02:07
Hepinize merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi henüz bu yolun başında birisi olarak gurubunuzu tanıma fırsatı buldum. Uzuuun zamandır niyetim olmasına rağmen nihayet cesaretimi topladım ve bir chopper alma fikrini yürürlüğe geçirme kararı aldım. Uzunca bir süre araştırdım ve Regal Raptor beni cezbetmeyi başardı. O sayede de gurubunuzun farkına vardım. Henüz birikim aşamasında olsam da bu alanda içinizden biri olmayı isterim. Henüz çok acemiyim. Bu motorsiklet arayışım hususunda bana en ufak yardımı dokunacak birisi varsa oldukça minnettar kalırım. Hepinize iyi günler diliyorum. Saygılarımla..

FouL
29.October.2016, 02:33
Aramıza hoşgeldin mehmet.. nacizane fikrimi sorarsan yaş itibari ile genc olduğundan acele etmemesi tavsiye ederim ilk öncelikle chopper tarzını seçmene dolayı tebrik ederim.. bizim için önemli olan uzun yıllar motora bin men olduğundan hangi marka modeli alırsan al ilk önce ekipman al ehliyet ini al sonra bütçe göre makina bak..

Her hafta avcilar göl kenarında toplantılarımız oluyor motorun olmaması önemli değil çık gel hem ortama alisirsin hemde motorları canlı canlı bir arada görme fırsatını yakalarsin ; )

Uzun yıllar motora bin men dileğim ile tekrardan hoşgeldin RR forumlarina

Hiracan
29.October.2016, 03:11
Kardeşim aramıza hoş geldin forum ortamında biz, şehirinde de Avrupa Yakası Ekibi memnuniyetle yardımcı oluruz elimizden geldiğince. :Rockn Roll:

rozenlot
29.October.2016, 03:58
Aramiza hosgeldn kardesim insallah diledigin makineye kavusursun en kisa zamanda [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bozbirbaykus
29.October.2016, 04:05
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

bozbirbaykus
29.October.2016, 04:08
Aramıza hoşgeldin mehmet.. nacizane fikrimi sorarsan yaş itibari ile genc olduğundan acele etmemesi tavsiye ederim ilk öncelikle chopper tarzını seçmene dolayı tebrik ederim.. bizim için önemli olan uzun yıllar motora bin men olduğundan hangi marka modeli alırsan al ilk önce ekipman al ehliyet ini al sonra bütçe göre makina bak..

Her hafta avcilar göl kenarında toplantılarımız oluyor motorun olmaması önemli değil çık gel hem ortama alisirsin hemde motorları canlı canlı bir arada görme fırsatını yakalarsin ; )

Şu toplantılar hakkında daha detaylı bilgi alabilirim aslında. Oldukça ilgimi çekti :)

Aybars
29.October.2016, 10:42
Aramıza hoşgeldin kardeşim ;) boyunu posunu yazarsan sana tavsiyede bulunabılırım :)

Rednexi
29.October.2016, 11:11
Hoşgeldin dostum,en yakında zamanda birikiminin bir regal raptor'a dönüşmesi dileği ile arkadaşımızında dediği gibi toplantılara katılabilirsin. :)

Patriot
29.October.2016, 11:14
Aramiza hoşgeldin toplantılara katilmani ve motorlari canli canli görüp kararini öyle vermeni tavsiye ederim

Can Akkuzuluoglu
29.October.2016, 11:24
Hoşgeldin Mehmet, gönlündeki motorsiklete kavuşman dileğiyle [emoji869]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

spue
29.October.2016, 16:22
Mehmet,
aramıza hoş geldin. Gönlündeki makineye kavuşup,yine gönlünce sürüşler dilerim. Formu takip edersen Çarşamba günleri Avrupa yakasındaki kardeşlerimizin buluşmalarına katılır ve kafandaki tüm sorulara (sadece regal konusunda değil) cevap alabilirsin.8)

bozbirbaykus
29.October.2016, 17:53
Aramıza hoşgeldin kardeşim ;) boyunu posunu yazarsan sana tavsiyede bulunabılırım :)

Boy 1.70 kilo 75-80 arası değişmekte :D

WOLF
29.October.2016, 22:20
aramıza hoşgeldin Mehmet

HelmettolgA
29.October.2016, 22:22
Mehmet aramıza hosgeldin...

CELİL
29.October.2016, 22:50
Merhaba Mehmet aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

nedemek
29.October.2016, 22:53
Hoş geldin Mehmet, umarım gönlündeki makinaya tez vakitte kavuşursun. Ben de henüz kendime makina bulamadım ama haftalık buluşmalara fırsat buldukça gitmeye çalışıyorum :) her biri çok keyifli ve bilgili insanlar motolar konusunda aklındaki her şeyi gerek forumdan gerek buluşmalarda sorarak öğrenebilirsin 8) herşeyden önemlisi ekipmanlar tabiki bu konuya daha dikkat etmek lazım bir kere ihtiyacın oluyor ona göre düşünmen lazım senin kaportan bu ekipmanlar :artiz:

Rider07
30.October.2016, 01:22
Hoşgeldin aramıza tez zamanda alırsın inş 😉

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

centaur
30.October.2016, 10:02
Aramıza hoşgeldin Mehmet..
Öncelikle grubumuzu tam anlamıyla tanıyabileceğin, motorsiklet arayışın hususunda teorik,teknik ve taktik bilgi sahibi olabileceğin yegane yer forumdur. Sen de foruma üye olarak başlangıcı yapmışsın. Genel bir yanılgı var toplumda. Her motorsiklet sürücüsü bir motor ustası kıvamında motordan anlar,söker-takar vesaire.. Çok bilgili-ilgili,tecrübeli dostlarımızı tenzih ederek söylüyorum ,bu bir şehir efsanesi :) Ufak-tefek sorunlarını halledecek kadar bilmek,motorunu tanımak ,anlamak yeterli olacaktır.

Regal güzel bir markadır.Elbette artısı-eksisi vardır lakin japondan önceki son duraktır. Alacağın motor ne olursa olsun güvenlik ekipmanlarını da hesaba katarak kendine bir bütçe çıkart. Ekipmanlar hayat felsefemizi, yaşam keyfimizi korumamızın bir yoludur ve çok önemlidir. İstanbul RR Avrupa Yakasının buluşmalarına katıl. Teknik ve taktik anlamda pek çok şey öğrenirsin, kardeşlik bağlarını görürsün. Tekrar aramıza hoşgeldin..

AMZ35
31.October.2016, 03:06
Hoş geldiniz :) forumda yanıtını bulamadığınız sorulara buradan ve buluşmalardan cevap olabiliriz. Umarım mümkün olan en kısa süre içinde sizi de bi chopper sahibi yaparız

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Flowride
31.October.2016, 08:02
Aramıza hoşgeldin umarım yakında aradığın makineyi bulursun. şimdiden tekerin düz bassın :D

Kerem Düzgün
31.October.2016, 09:44
RR ailesine hoşgeldin kardeşim gönlündeki makineye kısa sürede kavuşman ve yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle 8)

Eray Gürman
31.October.2016, 13:38

arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum, aramıza hoşgeldin, bu gurupta olmayı istemek yeterli

Agahgezgin
31.October.2016, 13:59
Aramıza hoşgeldin

Tugay Güreşen
31.October.2016, 14:02
Aramıza hoşgeldin yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle

Peder
01.November.2016, 00:18
RR ailesine hoşgeldin kardeşim. Buluşma ve etkinliklerde seni de aramızda görmeyi istersin. her türlü bilgi ve yardımı gerek forum üzerinden gerekse buluşmalarda bizlerden alabilirsin. elimizden geleni yapmayı hazırız. Bir an evvel gönlündeki motora kavuşman dileğiyle 8)

Clef
01.November.2016, 22:49
hoş geldin şimdiden hayırlısı olsun :)

Ozan
01.November.2016, 23:52
aramiza hosgeldin. bulusmalara katildigin surece en yakin zamanda hayalindeki makinaya kavusursun.

HuBo
02.November.2016, 00:09
aramıza hoş geldin kardeşim gönlündeki motora kavuşman dileğiyle forumda vakit geçirmeyi unutma herkes sana yardımcı olur burada tek yapman gereken aktif olman :)

Aybars
02.November.2016, 08:45
Boy 1.70 kilo 75-80 arası değişmekte :D

Kardesım sana 250 daytona tavsiye ederim boy POS durumuna gore spyder büyük gelebilir ama yinede toplantılarda bulunup kendin görerek karar versen daha kesin sonuç olur :)

fthblkglu
02.November.2016, 15:01
buluşmalarımız her çarşamba avcılar göl kenarında cafe de villa da gerçekleşiyor yine bu konu hakkında bilgileride forumumuzdan öğrenebilirsin aramıza hoş geldin umarım gönlündeki makineye bi an evvel kavuşursun buluşmaya bekliyoruz :)

UgurPks
29.November.2016, 12:11
Aramıza hoşgeldin forumda aktif olman dileğiyle.