Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hikmet AĞABEY'ime ve Burak kardeşime...

Aybars
09.November.2016, 00:15
http://i.hizliresim.com/WbB6jQ.jpg (http://hizliresim.com/WbB6jQ)
Subap ayarı ve senkron ayarı derken motorun elektrik tesisatını da elden geçirdik... Şefim (Hikmet ŞENAY) ve sponsorum (Burak BİLİCİ) kardeşlerim hayaleti min bakım ve onarımında on ayak oldular. Onlar olmasa ben on defa s..... bırakırdım, özellikle şefim sökerken de toplarken de ve hatta arıza tespitin de dahi gayet sakin relax tavırlar sergileyerek beni dejars etti :) İlk önce sadece subap ayarı dedik bujileri yenileriz dedik sökmeye başlayınca senkron da yapalım dedik şefim (Hikmet ŞENAY)'ın yapmış olduğu senkron cihazını kullanarak ;) en sonda toplarken farkettik bazı kablo ve ek yerleri yağmur çamurdan deforme olmuş :S Şefim üşenmedi aldı eline lehim makinasını ;) eskisinden daha sağlam simdi hele bi ses var sanki tek egzoz çalışıyor :) hatta sefime dedim bujinin biri çalışmıyor herhalde bayağı gulduk çalıştığını anlayınca... Yani işin özü iyiki sizi tanımışım iyiki o gün yol tarifi almak için orada durmamışım... Abıme ve kardeşime tesekkur ederim ;)

MErtugrulK
09.November.2016, 01:26
Konu yardım olduğunda, çekinmeden ve erinmeden; anlata anlata elinden geleni yapan bir insan. Aynı tecrübeyi ben de yaşadım İzmir'de. Hikmet abi başta olmak üzere, kelimenin tam anlamıyla 'kral' insanlar. Hayırlı sürüşler, muhabbetiniz bol olsun.

Aybars
09.November.2016, 11:44
Kesinlikle ;) eyvallah gel birlikte olsun yolun düşerse her zaman bekleriz ;)

gabriel cash
09.November.2016, 14:41
şef zaten sırf beyinden ibaret. adamda başka organ yok, vücut tamamen beyinden oluşuyor.

Aybars
09.November.2016, 14:43
Oda allah vergisi abi hem kişilik bakımından hemde düşünce tarzından dolayı ornek alınacak bir insan... Ne kadar teşekkür etsek az...

ob1kanobi
09.November.2016, 21:21
Arkadaşlar gerçekten mahçup oluyorum. Hepinize iyi dilekleri için tek tek teşekkür ederim. İyilik bulaşıcıdır. Siz bu kadar iyi olduğunuz için bana da bulaşıyor ;) Allah kardeşliğimizi bozmasın...

karakalem
09.November.2016, 22:27
Abi ne demek , mahcup ediyorsun boyle seyler yazarak bizleri. Her zaman tum kardeslerimiz icin ne gerekirse yapmaya haziriz. Biz kendimize bosuna AİLE demiyoruz.

Aybars
10.November.2016, 04:33
Arkadaşlar gerçekten mahçup oluyorum. Hepinize iyi dilekleri için tek tek teşekkür ederim. İyilik bulaşıcıdır. Siz bu kadar iyi olduğunuz için bana da bulaşıyor ;) Allah kardeşliğimizi bozmasın...

Amin şefim dost acı söyler :)

Aybars
10.November.2016, 04:35
Abi ne demek , mahcup ediyorsun boyle seyler yazarak bizleri. Her zaman tum kardeslerimiz icin ne gerekirse yapmaya haziriz. Biz kendimize bosuna AİLE demiyoruz.

Ben bunları sizi mahcup etmek için yazmadım kardeşim ;) herkes buradaki bağların ve aile ortamının önemini anlasın diye yazdım içimden geldi yaw :) iyiki varsınız kardeşlerim...

Bombacı
10.November.2016, 17:15
Buragın ayar bitmeden hadi gecmiş olsun demesi hatırladıkca gülüyorum:):):)