Orijinalini görmek için tıklayınız : Hem iciyor hem gitmiyor
gorkemYılmaz
11.November.2016, 00:17
Herkese Antalyadan Selamlar.
Regal raptor dd125 e kullanıyorum yaklaşık yedi sekiz aydır motosiklet bende aldığımdan beri çok fazla yakıt tüketimi var maalesef (22/23 kr) buji değişimi hava filtresi değişimi subab ayarları yapıldı fakat bir turlu tüketimde değişim olmadı ve buna karşın motor hic gitmiyor sadece 80-70 arası görüyor devamlı olarak da 60 ila gidebiliyorsunuz hız yapmak istediğimden değil fakat bu sürat insanı ana yolda tehlikeye atabiliyor vites araları çok kısa hemen vites istiyor.Sizce performans ve tüketim için ne yapabilirim.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler herkese mutlu huzurlu sürusler
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aybars
11.November.2016, 01:16
Cc yükselt derım ben ;)
Oğuzhan Ocak
11.November.2016, 01:22
dostum bir arkadaşta 125lik var bir söylerim o bu başlığı görmezse. Motor aynı sanırım o anlar diye umuyorum normalde bu kadar düşük olmamalı sanırım ama bence de eğer performans artsın istiyorsan cc yükseltebilirsen yükselt
gorkemYılmaz
11.November.2016, 10:15
Teşekkür ederim ustama bir sorucam cc yukseltme isini fakat normal dd125 ler zaten en az 100 falan yapiyor bana 90 yapsa bile yeterli aslinda cunku sehir ici kullanicam
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferhat BASTEM
11.November.2016, 11:09
Karbüratöre pislik kaçmış olabilir. Detaylı bir temizlik yaptırırsan sorunun düzelecektir diye tahmin ediyorum.
Tugay Güreşen
11.November.2016, 15:49
Kardeşim bende klasik 150 var satış bilgilerindeki max hızı 110, yokuşta 120 gördüm ben ama çok rahatsız etti tabi.. 25 cc ne kadar farkeder bilemiyorum ama dediğin kadar düşük olmaması lazım bence en azından max 90 falan olması lazım, ön dişli büyütmeyi deneye bilirsin motor ne kadarını kaldırır bilemiyorum amam faydası oluyor.
gorkemYılmaz
11.November.2016, 17:20
Kardeşim bende klasik 150 var satış bilgilerindeki max hızı 110, yokuşta 120 gördüm ben ama çok rahatsız etti tabi.. 25 cc ne kadar farkeder bilemiyorum ama dediğin kadar düşük olmaması lazım bence en azından max 90 falan olması lazım, ön dişli büyütmeyi deneye bilirsin motor ne kadarını kaldırır bilemiyorum amam faydası oluyor.
Teswkkur ederim yorumunuz icin aynen bencede en azindan bi 90 olmali az once bilmedigim ama iyi denilen bir servise gittim aldigimdan beri zaten adam akilli bir serviste surekli musteri olamadim herkes farkli sey soyluyor cunku bu gittigimde yagimi castrol kullandigim icin (duzenli castrol koydurdum) ve bu yag lotu oldugu icin debriyaj balatasinin kacirdigi ve tam verim alinmadigini yaklasik 250 tl ye tjm sorublari giderebilecegini onerdi suan yaptirmadim cunku bikac kisiye danismak istedim her usta birsey soyledi simdi birde debriyaj balatasi cikti ne yapacagim halkinda hic bi fikrim yok
alibaba07
11.November.2016, 18:50
Motorunda mutlaka bir problem var. Bu kadar fazla yakması ve gitmemesi bunun göstergesi. İyi bir usta bulmak işin en zor kısmı. Ben yetkili servisine gidiyorum garantisi sürdüğü için. Ustadan şimdilik memnunum tek problem bakım ücretleri pahalı.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gorkemYılmaz
11.November.2016, 18:55
Motorunda mutlaka bir problem var. Bu kadar fazla yakması ve gitmemesi bunun göstergesi. İyi bir usta bulmak işin en zor kısmı. Ben yetkili servisine gidiyorum garantisi sürdüğü için. Ustadan şimdilik memnunum tek problem bakım ücretleri pahalı.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi ustaya gidiyorsun abi ve seninde mi motorun dd125 di
alibaba07
11.November.2016, 21:32
Hangi ustaya gidiyorsun abi ve seninde mi motorun dd125 di
çoşkun motora gidiyorum. motorum spyder 250.
gorkemYılmaz
11.November.2016, 23:28
çoşkun motora gidiyorum. motorum spyder 250.
Tesekkur ederim tanisma basliginda dd125 alacagini yazmissin sanirimda oyuzden sordum bu arada sanirim internetten arastirmalarimdada belirtilerden anladimki debeiyajim gercekten siyiriyor tesekkur ederim yorumlarınız icin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.