Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Motorla raptors ailesine katilayim biraz bilgi lutfen
Dead
13.November.2016, 02:09
Selamlar oncelikle ismim can 26yasindayim radikal bi karar vererek motorsiklet almaya karar verdim. Uzun suredir cafe racer tarzi bi motor ariyordum. Yani motoru anlamadan custom bir motor yapmak zor olacagindan biraz arastirma yaptim neyseki regal raptor bunu hazir sekilde yapmis. Oncelikle motor dunyasina yeni adim aracak biri olarak abilerimden kardeslerimden alacagim dd 250e modeli hakkinda bilgilendirmelerini isteyecegim. Acikcasi herhangi bir platformda bununla ilgili bir bilgiye rastlamadim. Daha sonra bu motorlari gorebilecegim bir satis magazasi varmidir istanbul avrupa yakasinda?? Gercekten bilgi bulmak konusjnda sikintilar yasiyorum bu motor markasi ve model hakkinda. Bilgileriniz isiginda yarin bile gidip almaya raziyim. Simdiden tesekkurler.
Rednexi
13.November.2016, 12:52
öncelikle hoşgeldin Can,regal raptor'un cafe racer modelini mi alıcaksın yani tam olarak? eğerki buysa düşüncen regal raptor'un kendi sitesinden bayilerine bakarak telefonlarına ulaşarak ellerinde var mı diye bir sor istersen ondan sonra gidip bakarsın malesef ben 250e6c kullanıcısı olduğum için bilmiyorum cafe racer modelini 1-2 arkadaş vardı diye hatırlıyorum alan ama inşallah yazını görür ve cevap verirler dostum sana
Aybars
13.November.2016, 14:01
Aramıza hoşgeldin can umarım istediğin motoru en yakın zamanda bulursun ;)
Peder
13.November.2016, 14:50
RR ailesine hoşgeldin kardeşim. Blok ve tüm sistemler diğer Regal modelleri ile aynı. Yani güzel ve iyi bir motor. Canlı olarak gördüm görseli ilgi çekici stok egzoz sesi tatmin edici düşünülebilir bir seçenek
centaur
13.November.2016, 16:39
Hoşgeldin Can. Cafe Racer ı hep ilginç bulmuşumdur. Regalin bu modeliyle de ilgili pek bilgim yok açıkçası. Hakan(Peder)inceleme şansı bulmuş. Arkadaşlarımın da dediği gibi regal in kendi sitesinden bayiilere ulaşıp stoklarında olup olmadığına bakabilirsin. Gözünle görmeni ve ona göre karar vermeni tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun..
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emreozkok
13.November.2016, 19:07
Aramiza hosgeldin ben spider ile basladim umarim istedigin motora en kisa zamanda kavusup bulusmalarda aramizda olursun.
Bypale
13.November.2016, 20:12
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Buradan bilgisi olan arkadaşlarımız paylaşım yapacaktır. Ama daha faydalı bilgiler istiyorsan çarşamba günü buluşmamıza bekleriz. 8)
AMZ35
13.November.2016, 21:47
Blok aynı ise kötü denemez. Görüntüsünü pek beğenmiyorum ama kendi zevkine göre toparlar sin zaten onu da. Düzgün bak üzme yeter
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Can Akkuzuluoglu
13.November.2016, 22:17
Can hoşgeldin aramiza [emoji869]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CELİL
14.November.2016, 12:07
Merhaba Can aramıza hoş geldin cafe racer modeli piyasaya bu sene girdi bildiğim kadarıyla motor ve yürür kısmı diğer RR lar ile aynı sadece şase, görsel farklı aramızda istanbulda kullanan yok ama diğer şehirden kullanan bir arkadaşımız vardı konuyu görünce bilğilendirme yapacaktır makianayı RR bayilerinde inceleyebilirisin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
HelmettolgA
14.November.2016, 12:11
Merhaba can aramiza hosgeldin.Umarim kisa zamanda istedigin motora kavusursun.Saygilar....
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rider07
14.November.2016, 20:20
Aramıza hoşgeldin tez zamanda alırsın inş 🤘🏻
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fthblkglu
15.November.2016, 22:56
Aramıza hoş geldin güneşlide raks motor var fatihte var bi bayi ismini hatırlayamadım millet caddesinde karakolun yanında hemen Topkapı eresin otele gelmeden sağda ama orda cafe racer yok sanırım gönlündeki motora bir an önce kavuşman dileğiyle.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.