PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba sevgili arkadaşlar ve abiler ..

oguz2506
13.Kasım.2016, 13:49
Merhaba arkadaşlar arnıza yeni katıldım ehliyete yazılacagım sonrada dd 250 e10 almayı düşünüyorum başlangıç olarak sizin düşünceleriniz nedir ve birde ankara çankaya semtinde uygun fiyata yazılabilceğm ehliyet kursu biliyormusunuz teşekkürler.:):)

Aybars
13.Kasım.2016, 13:59
Aramıza hoşgeldin kardeşim inşallah herşey gönlünce olur ;)

oguz2506
13.Kasım.2016, 14:27
hoşbulduk kardeşim teşekkürler.. :)

FouL
13.Kasım.2016, 14:34
RaptoRRiders Forumlarına hoşgeldiniz Oğuzhan.. Umarım kısa zamanda önce ehliyetinizi.. kask, korumalı mont, eldiven, gibi önemli ekipmanlarınızı sonrada 250 e10 makinanıza kavuşmanız dileğim ile tekrardan hoşgeldiniz..

ehliyet fiyatları artık stabil oldu yani artık hemen hemen hepsi bir fiyat.. bana sorarsan eğitim veren bir sürücü kursu 10saat civari eğitim hakkın olmalı fakat 2 saat bile eğitim vermeye üşenen sürücü kursları var.. yakınlarındaki kurslara git eğitim kaç saat veriyorsunuz? diye sor.. fiyat konusunda sanırım hepsi aynı oldu :S ..

oguz2506
13.Kasım.2016, 14:37
tesekkurler murat abi anladım peki bu motorbaşlangıç motoru olurmu sizce ..

Peder
13.Kasım.2016, 14:41
Hoşgeldin kardeşim. Ankaradaki üyeler yardımcı olacaklardır

FouL
13.Kasım.2016, 14:42
Tabiki olur niye olmasın.. ilk başlarda zor gelebilir ama yavaş yavaş alışırsın.. istersen boyunu kilonu yaz.. tecruben hiç varmı yokmu onu yaz.. bide o şekilde cevaplasin RR ciler..

oguz2506
13.Kasım.2016, 15:02
Hoşgeldin kardeşim. Ankaradaki üyeler yardımcı olacaklardır

hoşbulduk kardeşim..

oguz2506
13.Kasım.2016, 15:05
abi boy 1.80 kilo 90 tecrübe yok tesekkürler

nedemek
13.Kasım.2016, 15:11
Hoş geldin Oğuzhan, Murat abimin de dediği gibi fiyatlar standart oldu artık en fazla +-100 lira oynuyor kurslar arasında, kursa başlamadan önce mutlaka ekipmanlarına güzel bir bütçe ayırıp kaliteli kask ve mont mutlaka al kendine bedenine uygun 8) kurstan sonra chopper bir motora alışmak bir kaç gün zor olabiliyor duruş şekli, elin ayağın farklı noktalara gitme çabası, ağırlık merkezi farkı yüzünden :) bizzat ben böyle tecrübe ettim ama yine alışamama gibi bir durum pek söz konusu değil tabi :) umarım gönlüne göre bir makina bulursun, şimdiden tekerine taş değmesin hep düz bassın :Rockn Roll:

oguz2506
13.Kasım.2016, 15:35
Hoş geldin Oğuzhan, Murat abimin de dediği gibi fiyatlar standart oldu artık en fazla +-100 lira oynuyor kurslar arasında, kursa başlamadan önce mutlaka ekipmanlarına güzel bir bütçe ayırıp kaliteli kask ve mont mutlaka al kendine bedenine uygun 8) kurstan sonra chopper bir motora alışmak bir kaç gün zor olabiliyor duruş şekli, elin ayağın farklı noktalara gitme çabası, ağırlık merkezi farkı yüzünden :) bizzat ben böyle tecrübe ettim ama yine alışamama gibi bir durum pek söz konusu değil tabi :) umarım gönlüne göre bir makina bulursun, şimdiden tekerine taş değmesin hep düz bassın :Rockn Roll:

Hoşbulduk Kardeşim alışacağız artık çok teşekkür ederim tekerine taş değmesin hep düz bassın :)

alibaba07
13.Kasım.2016, 15:39
Aramıza hoşgeldin. Alışırsın motora gözünde büyütme. ben ilk aldığımda eve zor getirmiştim şimdi işe her gün motorla gidiyorum.

oguz2506
13.Kasım.2016, 15:50
Aramıza hoşgeldin. Alışırsın motora gözünde büyütme. ben ilk aldığımda eve zor getirmiştim şimdi işe her gün motorla gidiyorum.

Hoşbulduk abi tamam bakalım inşalah teşekkürler abi ..

Punisher45
13.Kasım.2016, 16:24
hoş geldin aramıza yakın zamanda ehliyetine ve motoruna kavuşman dileğiyle, güzel zaman geçirirsin umarım forumda. 8)

oguz2506
13.Kasım.2016, 23:33
hoş geldin aramıza yakın zamanda ehliyetine ve motoruna kavuşman dileğiyle, güzel zaman geçirirsin umarım forumda. 8)

Hoşbuldum teşekkürler kardeşim inşallah :)

gorkemYılmaz
13.Kasım.2016, 23:39
Hosgeldin kisa zamanda motoruna kavusup bol bol gazlaman dilegiyle[emoji106] [emoji106] [emoji106]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emreozkok
13.Kasım.2016, 23:46
Kardesim hos geldin.aradin motoru en kisa zamanda bulman dilegiyle.

Oğuzhan Ocak
13.Kasım.2016, 23:49
Hoşgeldin kardeşim umarım en kısa zamanda isteklerin yerine gelir

burock
14.Kasım.2016, 00:32
Merhaba ,bende senin gibi grupda yeniyim. RR 150 klasik kullanıyorum. başlangıç için cok iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. hayırlı olsun...

oguz2506
14.Kasım.2016, 00:53
[QUOTE=burock;248698]Merhaba ,bende senin gibi grupda yeniyim. RR 150 klasik kullanıyorum. başlangıç için cok iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. hayırlı olsun...[/QUOT

Merhaba kardeşim anladım rr 150 bende bakdım ama ben su sogugutmalı birsey alayım diyorum zaten uzun sure kullanacagım zaten zor sartlarla alıcam alırsam bari 250 cc alayım diyorum nasip olurda alırsam bulusalım tanısalım kardeşim :)..

oguz2506
14.Kasım.2016, 00:54
Hoşgeldin kardeşim umarım en kısa zamanda isteklerin yerine gelir

Hoşbulduk kardeşim teşekkürederim.. :)

Hoşbulduk

oguz2506
14.Kasım.2016, 00:56
Kardesim hos geldin.aradin motoru en kisa zamanda bulman dilegiyle.

Hoşbulduk kardeşim çok saol inşallah .. :)

oguz2506
14.Kasım.2016, 00:59
Hosgeldin kisa zamanda motoruna kavusup bol bol gazlaman dilegiyle[emoji106] [emoji106] [emoji106]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşbulduk kardesim inşallah tesekkürler ..8)

bozbirbaykus
14.Kasım.2016, 03:13
Hoşgeldin, umarım bir an önce kavuşursun hayalindeki makineye. 'Spyder modelde dönüşlerde biraz zorlanabilirsin başlarda' demişlerdi bana ama tabi ki forumda daha detaylı cevaplayabilecek abilerimiz vardır. Herşey gönlünce olsun :)

CaNeR
14.Kasım.2016, 09:32
Aramıza hoşgeldin oğuzhan, satılık spyderım var fakat sana uzak kalabilir. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)

spue
14.Kasım.2016, 09:52
Aramıza hoş geldin Oğuzhan, ehliyetine ve yüreğindeki makineye kavuşup gönlünce sürüşler dilerim.

Eray Gürman
14.Kasım.2016, 10:07
aramıza hoşgeldin oğuzhan, minimum 250 olsun taştan olsun :) ama tabiki RR ci olarak spider tavsiye ederim. yolun ve farın açık olsun..

Rednexi
14.Kasım.2016, 10:24
Oğuzhan aramıza hoşgeldin içinden ne geçiyorsa öyle yap daytona modeli tabikide tavsiye ederiz :)

Tugay Güreşen
14.Kasım.2016, 10:54
Aramıza hoşgeldin, spyder modeli başlangıç için biraz zorlayabilir çünkü uzun maşadan dolayı dar dönüşlerde gidon kendini kapatıyor yani döndüğün yöne düşmeye çalışıyor o yüzden kol gücü istiyor biraz :D ama alıştıktan sonra sıkıntı olmayacaktır :)

CELİL
14.Kasım.2016, 12:54
Merhaba Oğuzhan. Ankara'dan aramıza hoş geldin Spyder ilk başta kısa bir alışma süreci ister ama kısa sürede hiç zorlanmadan alışır kolayca kullanırsın inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

HelmettolgA
14.Kasım.2016, 13:42
Kardesim aramiza hosgeldin hayirlisiyla ehliyetini alip kazasiz belasiz yollara dusmen dilegimle....

centaur
14.Kasım.2016, 16:52
Öncelikle hoşgeldin Oğuzhan.. Arkadaşlarım gerekenleri söylemiş pek çok konuda, hepsinin görüşlerine ayrı ayrı saygı duyuyorum. Lakin bir spyder(spider) binicisi olarak hiç zorlanmayacağını söyleyebilirim. Boy kilo orantın yerinde.. Diğer makineler altında görsel anlamda oyuncak gibi kalacaktır. Dönüş açıları kısmen dar lakin çok kolay bir şekilde alışacağına eminim.. Spyder da düşük süratte hareket kısıtlılığı gibi genel bir yanılgı vardır. Alıştığında çok rahat bir şekilde ister düşük ister yüksek süratte makinen ile oynayabileceksin. ''T'' gidonun müthiş bir kullanım rahatlığı var emin ol. Kol kuvveti konusunda arkadaşlara katılıyorum,kol kuvveti isteyen bir makine...
Ehliyetini en kısa sürede alırsın inşallah. Ve bütçeni spyder + ehliyet + sigorta + koruma ekipmanları (eldiven,kask,korumalı mont,dizlik,bot vb.) şeklinde planlarsan hem kendini hem de sevenlerini üzmemiş olursun... En kısa sürede spyder ına kavuşman dileğiyle..

Rider07
14.Kasım.2016, 20:17
Hoşgeldin aramıza 😉

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UgurPks
29.Kasım.2016, 11:57
Aramıza hoşgeldin forumda aktif olman dileğiyle.