Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalyadan Selamlar! RR çok araştırdım fakat asıl kaynağına inmek istedim & buradayım
Ben40M
14.Kasım.2016, 23:51
Daytona 250 mi 350 mi?
Spyder 250 mi 350 mi?
250 ile 350 arasında çok fark varmı?
Sıfırmı? 2. elmi?
1.85 Boy 
100 Kilo
41 yaşında RR meraklılarından sadece birisiyim?
yardımlarınıza ihtiyacım var!
Teşekkürler
(Mesela İstanbuldan bir USTA dedi ki Spyder alma :( Daytona al! Fazla sorun çıkartmazmış) 
Oysa bu yürek Spyder için atiiiiiiiii
Punisher45
15.Kasım.2016, 00:02
Abi öncelikle hoş geldin aramıza. Ben daytona 250 kullanıcısıyım gayet memnunum motordan. Sana göre kıyaslayacak olursak kilom daha düşük benim. Çekiş, bayılma vs gibi sorunlar yaşamıyorum 2 kişi bile olsak. Sürücü koltuğuda seni rahatsız edebilir düşüncesindeyim. Bunun nedeni classice göre biraz daha asi görünüşü olmasından dolayı. Sıfır mı ikinci el mi sorusuna ise ben şahsen sıfır aldım her şeyini bilmek için motorun ama bu demek değil ki illaki sıfırını almalısın. Temiz, bakımları yapılmış hor kullanılmamış 2. el motorda alabilirsin. Zaman zaman forumda da ilanlar oluyor. Konuyu gören 350cc veya spyder kullanan abilerim, kardeşlerim de ekstra yardımcı olacaktır. Kısa sürede istediğine kavuşman dileğiyle, hoş geldin tekrar.
CELİL
15.Kasım.2016, 00:04
Merhaba Berk. Antalya'dan aramıza hoş geldin 
Spyder ve Daytona'nın motoru ve yürürü aynı sadece kasa ve görseli farklı bir Regal Raptor bayisine git makinaları incele üzerlerine otur bak  hangisinde rahat ediyorsan onu alırsın 250 cc ve 350 cc arasında tork farkı var uzun yollar ve artçılı kullanımlar için 350 cc daha uygundur Antalya ekipdeki arkadaşlarımız sana yardımcı olurlar inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Ben40M
15.Kasım.2016, 00:07
Punisher Kardeşim, harikasın.
Bu kadar sıcak karşılanmayı da beklememiştim. Teşekkürler...
Önerilerini göz önünde bulunduracağım ve takibini yapacağım.
Açıkçası Spyder 350 taraftarıyım fakat temizini bulabilecek miyim, bunu zaman gösterecek. ayrıca ehliyet B+A2, biraz evvel sayfanızda rastladım da 250 üstü uygun düşmüyor galiba :(
Ben40M
15.Kasım.2016, 00:12
Eksik olmayın Celil bey! Yok yok, bu samimi ortamda cevap yetiştiremeyeceğim gibi...En iyisi mi öncelikle Üstadların önerilerini dinleyelim!
Bu arada Daytona ve Spyder üzerine bindim, sanıyorum SPYDER ve almışken de 350 tabiiki bütçe dahilinde...Hayırlısı
Punisher45
15.Kasım.2016, 00:13
Punisher Kardeşim, harikasın.
Bu kadar sıcak karşılanmayı da beklememiştim. Teşekkürler...
Önerilerini göz önünde bulunduracağım ve takibini yapacağım.
Açıkçası Spyder 350 taraftarıyım fakat temizini bulabilecek miyim, bunu zaman gösterecek. ayrıca ehliyet B+A2, biraz evvel sayfanızda rastladım da 250 üstü uygun düşmüyor galiba :(
Estağfurullah abi bi nebze olsa yardımımız olacaksa, aileye bir kişi daha eklenecekse ne mutlu bana asıl ben teşekkür ederim.
Ehliyet konusunda hiç bir fikrim yok hangi sınıf hangi cc yi kullanıyor diye. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Motor konusunda Celil abinin de söylediği gidip bakıp incele hatta tanıdığında varsa kullan, sonra ihtiyaç durumuna göre 250 veya 350 hangisini tercih edersen.
Temiz motorda bulunur elbet abi acele etme yeter. 8)
Antalya dan berk abi hoşgeldin aramıza uygun bir zamanda Antalya toplantılarına katil arkadaşlar hem sana yardımcı olur hemde sen makinaları canlı görür üzerine oturma imkanı bulabilirsin iki modelde sana gayet iyi gider.. zevkine uygun olanı seç derim.. saygılar..
Ben40M
15.Kasım.2016, 00:20
Teşekkürler Murat Bey, hakkın var. 
Bu katılım iyi oldu o vakit. Takibini yapar, toplantılara mutlak katılmak isterim. 
ARTIK BENDE BİR RR SEVDALISIYIM
UğurOrhon
15.Kasım.2016, 00:21
Aramıza hoşgeldin Berk abi. İlk fırsatta tanışmak üzere. Aklınızdaki soruların cevaplarını yüzyüze verebiliriz:) 
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben40M
15.Kasım.2016, 00:26
ANA! 
Antalya dan birisi...
Sağol Uğur kardeşim, varmı yakın dönemlerde bir toplantı niyeti?
Bende varım!
Merkezden misin?
Ben Side de çalışıyor, Antalya merkezde ikamet ediyorum. Son hafta sonu iznimde YETİMOĞULLARINA uğradım ve Daytona/Spyder baktım. ikiside birbirinden güzeller fakat karar DAYTONA gidonu ve SPYDER ın kendisi oldu. (Usta hallederiz dedi ya, bakalım. Önce bir bulalım da...)
Aybars
15.Kasım.2016, 01:08
Aramıza hoşgeldin abi ;) 350 ghost kullanıyorum daytona 350 ile aynı hem ucuz hem az arıza yapıyor şükür uzun yolda yaptım kısa mesafede dur kalkta yaptım bı sıkıntı yaşamadım :) fakat su an satıyorum ılgını çekerse bakabılırsın abı ele gitmesine gonlum razı değil aileden biri alsa çok sevınıcem ;) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-fiyat-son-daha-inecek-diye-beklemeyin-358924859/detay/
gorkemYılmaz
15.Kasım.2016, 01:58
Rr ailesine hosgeldin abi bende Antalyadayim ve bende gecen hafta ilk defa  bulusmaya katildim cok sıcak bir ortam var seninde en kisa zamanda katilman ve diledigin makineyi alman dilegiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuzhan Ocak
15.Kasım.2016, 04:12
Aramıza hoşgeldin abi benim şahsi fikrim iki modeli de canlı görüp üzerine oturman hangisi işte bu dedirtirse onu alman. Cc içinde eğer bütçen varsa 350lik almanı öneririm daha torklu bir makine sonuçta. Şimdiden hayırlı olsun :)
nedemek
15.Kasım.2016, 04:13
Merhaba adaş abi :) önce foruma hoş geldin benim de boy 1.85 kilo 85 daytona 250 kullanıyorum ve gayet mutluyum :) A2 ehliyet demişsin A2 kısmı yeni mi yoksa eski mi burası önemli çünkü eski ehliyetler bildiğim kadarı ile 2 yıldan eski ise +24 yaş grubunda A grubu olarak geçiş yapıyor ayrıca yeni düzende A2 125cc(11kw)-600cc(35kw) arası kullanabiliyor yani 350 de alsan A2 ile kullanabilirsin :) Antalya'ya benden de selam olsun tekrar hoş geldin. Umarım gönlüne göre bir makina bulursun
alibaba07
15.Kasım.2016, 08:36
Aramıza hoşgeldin. Spyder ape gidon ile oldukça güzel oluyor bir çok örnek mevcut. 
Ben Spyder 250 kullanıyorum oldukça memnunum. Buluşmalara gelirsen hem tanışırız hem detaylı konuşuruz. 
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CaNeR
15.Kasım.2016, 09:22
Merhaba aramıza hoşgeldiniz antalya ekibiyle bi araya gelerek kafanızdaki her türlü sorunun cevabını bulabilirsiniz 8)
Eğer düşürsenizde ben motorumu satıyorum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-gormeden-gecme-acil-360627724/detay/
Selamlar Berk,
Aramıza hoş geldin. Gönlündeki makineye kavuşup, kazasız sorunsuz, zevkli sürüşler dilerim.
Antalya Grubumuz ile kontak kurup buluşabilirsen sorularına detaylı cevaplar alabilirsin. Makineyi gönlüne göre, KORUMALARI üstüne göre ve TAM al, Lütfen.8)
Kerem Düzgün
15.Kasım.2016, 09:55
Daytona 250 mi 350 mi?
Spyder 250 mi 350 mi?
250 ile 350 arasında çok fark varmı?
Sıfırmı? 2. elmi?
8-10 arası Bütçe
1.85 Boy 
100 Kilo
41 yaşında RR meraklılarından sadece birisiyim?
yardımlarınıza ihtiyacım var!
Teşekkürler
(Mesela İstanbuldan bir USTA dedi ki Spyder alma :( Daytona al! Fazla sorun çıkartmazmış) Oysa bu yürek Spyder için atiiiiiiiii
Berk abi RR ailesine hoşgeldin öncelikle seninle aynı ebatlarda biri olarak spyder senin için daha uygun ama  350 cc tavsiye ederim .2 kişi ile yokuşta bazen 250 lik 90 km üstüne cıkmıyor . Ama spyderin keyfi baska 8)
RaptoRider
15.Kasım.2016, 09:58
Antalyadan aramiza hosgeldin abi ikide guzel makina kararsiz kalmakta haklisin bizimle bulusmalara katilirsan makinalari gormus olursun tanisiriz tekrardan hosgeldin forumda keyifli vakitler gecirmen dilegimle 8)
İlker DİNÇER - RaptoRider
ANTALYA
Ben40M
15.Kasım.2016, 11:19
GÜNAYDIN!
Güne böyle büyük bir aileyle başlamak güzel 
Ümit, Görkem, Oğuzhan, İbrahim, Ali, Caner, Süleyman, Kerem, İlker...alakadar oluşunuz çok hoş, teşekkürler.
Hepinizin tecrübesini, fikirlerini, önerilerini göz önünde bulundurarak doğru makinaya ulaşacağımı biliyorum.
Teşekkürler Aybars & Caner; Albenisi yüksek iki Motor, insanın içi cız ediyordur. Allah hem alana hem satana sağlıklı sürüşler nasip etsin!
Yalnız ben öncelikle sade Siyah gövdeli Spyder 350 CC hatta bir örneği fakat RR duayenlerinden bir Usta buna çooook pahalı der! 
(Sahibi aramızda ise alınmasın lütfen) ;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-tertemiz-sorunsuz-regal-raptor-spyder-350-333621491/detay/
Alternatif gözüme çarpanlardan birisi ise 2015 250 CC '0' KM 2 yıl garanti ve 9.500 TL 
(Şuan beklemedeyim, yakındır hissediyorum)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-sifir-km-regal-raptor-spayder-250-cc-su-sogutmali-k.k-9-taksit-303216346/detay/
Bu A2 ehliyet mevzuatını araştıracağım o vakit, harikasın İbrahim! Doğrudur 1993 yılında almıştım, hadi hayırlısı... 
Peki Görkem, Ali, İlker...bu Antalya buluşmaları genelde nerede geçiyor ve nereden takip edebilirim? (Bir ara telefonla rahatsız edeceğim elbet)
VayBe! Hayat ne güzel, işte budur RR farkı!
anilsedali
15.Kasım.2016, 11:38
Aramıza hoşgeldin Antalyada haftalık toplanıyoruz. Gelirsen motorları da yakından görebilirsin. Gerçi bizim grup V motorlara terfi etmeye başladı ama :-o Ali nin yakışıklı motoruna bakabilirsin. 
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rider07
15.Kasım.2016, 11:40
Aramıza hoşgeldin abi bi an once karar verde birlikte surelim☺️bulusmalari forumdan takip edebilirsin. 👍🏻
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yigitaatalay
15.Kasım.2016, 11:55
Aramıza hoş geldin abi [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben40M
15.Kasım.2016, 12:21
Anıl, Bedirhan, Yiğit kardeşler...Selamlar!
Takip ettim, buluşmalar Pazar akşamları gerçekleşiyor ve ben bu katılımı en kısa zamanda gerçekleştirmeye bakacağım. 
(Side de çalışıyorum ve şimdilik tek Cumartesi günleri izinliyim. Hallederizzzzzzzzz!)
İnşallah Anıl! Yakışıklı Ali kardeşimizle dün yazıştık, eksik olmasın!
İlker Akgül
15.Kasım.2016, 19:17
hoşgeldin kardeşim aramıza formdan toplantılarımızı takip edip bir çayımızı içer fikir almış olursun bu hafta benim işimdem dolayı cumartesi olacak buluşma takip edersen görüşelim elimizden geleni yaparız
Bypale
15.Kasım.2016, 19:52
Abi aramıza hoşgeldin. Dilerim kısa zamanda makinana kavuşursun :)
Ben40M
15.Kasım.2016, 20:47
İlker, Ömer, Uğur...Hoşbulduk!
Dediğim gibi, Spyder 350 işimi kesin görecek! Kimbilir, belki de temizini buralarda buluruz. 
Evet toplantının takibindeyim ve bugün birkaç kişiyle telefonda da görüşme fırsatım oldu.
HEPSİ PIRLANTA GİBİ ÇOCUKLAR :oky:
berk hoşgeldin. umarım gönlüne göre makina bulursun. benim tavsiyem kesinlikle 350
Can Akkuzuluoglu
15.Kasım.2016, 21:14
Berk hoşgeldin kisa zamanda hayalindaki motora kavuşman dileğiyle [emoji869]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben40M
15.Kasım.2016, 23:30
Teşekkürler Atıl & Can, sabırla araştırıyor bekliyoruz...:wink:
Ben40M
16.Kasım.2016, 18:07
Mahalleme yakında yeni bir RR ilanı!
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-dd250-e6-c-364869718/detay
Çok güzel ama herşeye rağmen Spyder derim, tek geçerim!
Bekliyoruz :hastayız: Elbet düşecek!
Rednexi
16.Kasım.2016, 19:38
Abi öncelikle hoşgeldin umarım en yakında zamanda sypder'ına kavuşursun :)
UgurPks
29.Kasım.2016, 11:50
Aramıza hoşgeldin forumda aktif olman dileğiyle.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.