PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Mesleği Seçmeliyiz.

aycanblmts
16.November.2016, 14:28
ERKEK KEDİ AĞACA ÇIKMIŞ

Prof.Özcan Köknel, "Çatışan Değerlerimiz" adlı kitabında şöyle bir örnek vermiş:

Soru: "Erkek kedi bir ağaca çıkmış ve inmek bilmiyor. Kediyi o ağaçtan indirmek için ne yaparsınız?"

(Şıkları okuyup kendi cevabınızı verin.)

Şıklar :

1) Ağaca Tırmanırsınız.

2) Merdiven dayayıp tırmanırsınız.

3) "Gel pisipisi" diye seslenirsiniz.

4) Dişi bir kedi getirirsiniz.

5) İtfaiyeyi çağırırsınız.

Sorunun değerlendirmesi aşağıda:

1) Ağaca tırmandıysanız; cesur ve girişkensiniz. İyi bir "satış temsilcisi" olursunuz.

2) Ağaca merdiven dayadıysanız; hedefe hangi yöntemle ulaşacağınızı planlayabiliyorsunuz. İyi bir "halkla ilişkiler müdürü" olursunuz.

3) "Gel pisipisi" diye seslendiyseniz, saflık derecesinde iyimsersiniz. Ne yaparsanız yapın, sakın kendi işinizi kurmayın.

4) Dişi bir kedi getirdiyseniz; kendi işinizi kurup çok başarılı ve ünlü olabilirsiniz.

5) İtfaiye gibi kurtarıcı görevlileri aradıysanız; sorumluluğu başkalarına atmayı beceren "iyi bir üst düzey yönetici" olursunuz.

Bu alıntıya ek yapanlar olmuş:

6) Ağacı kesersiniz, böylece başka kedilerin çıkmasını da engellemiş olursunuz: Sizden mükemmel bir " kamu yöneticisi " olur.

7) "Bana ne" deyip yolunuza devam edersiniz. Sizden çok iyi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olur.

8 )Kendiniz dişi kedi kılığına girip ağacın altında cilve yaparsınız. Magazin medyası peşinizi bırakmaz, şöhret olursunuz.

FouL
16.November.2016, 14:30
3) "Gel pisipisi" diye seslendiyseniz, saflık derecesinde iyimsersiniz. Ne yaparsanız yapın, sakın kendi işinizi kurmayın.

Hahahaa tamam kurmuyorum zaten kurdum 2 yıl dayandım hahahaa : DDD

Bahadır
16.November.2016, 14:35
ben de 3 numaradan oldum :cheesy:
Aycan abi paylaşım güzel ama siyasete kaymış sanki biraz :)

aycanblmts
16.November.2016, 14:38
ben de 3 numaradan oldum :cheesy:
Aycan abi paylaşım güzel ama siyasete kaymış sanki biraz :)

Son maddeleri çıkarttım kardeşim haklısın. 8)

Bahadır
16.November.2016, 14:38
Ama bir dakika bu çok saçma.Çünkü ilk başta herkes aynı şeyi deneyecektir.Yani ben kediyi çağırdığımda kedi gelmezse onu orada bırakıp gitmeyeceğimki.Ağaca tırmanıp indiririm gerekirse :)

Punisher45
16.November.2016, 14:46
2) Ağaca merdiven dayadıysanız; hedefe hangi yöntemle ulaşacağınızı planlayabiliyorsunuz. İyi bir "halkla ilişkiler müdürü" olursunuz.

Daha önce çok yaptım bunu hepsinde de sonuç başarılıydı. 8)

Gezgindelikanlı
16.November.2016, 16:44
Bende direk ağaca tırmandım ������

Aybars
16.November.2016, 18:25
Bitirdim beni :)

aycanblmts
16.November.2016, 19:25
Bende direk ağaca tırmandım ������

pazarlama işini mi düşünsek Serkan hocam :)

yenidunya
16.November.2016, 19:49
Dışı kedi dedim ama kurduğum isler 3 ay dayanması o nasıl olacak

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bronks
16.November.2016, 20:28
Ben direkt 5 dedim çünkü kedi tehlikede hissedince direkt dalar :) eli kolu yardirmayalim. Ayrıca bu video izlenmeli bençe :))))

https://youtu.be/ZI2AmnmDNfA

Flowride
16.November.2016, 21:06
Abi kediye tas atip dusursek olmaz mi? Shdkabx

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dalay
16.November.2016, 21:55
Ben direk dişi getirmeyi seçtim insan olsa kesin işe yararda kedide bilemicem 😂😂

bozbirbaykus
17.November.2016, 00:32
Abi ben veteriner hekimim. Ben seslensem gelir herhalde ya spekülasyona gerek yok ;)

bozbirbaykus
17.November.2016, 00:36
Bunu da eklemeden edemeyeceğim :D

https://www.youtube.com/watch?v=SOLkc4wcYyA

Turkpower
17.November.2016, 00:45
Ağaca tırmandım kediye yaklaşınca tırmaladı düştüm 2 kırık. Hep cerasetle aptallık arasındaki ince çizgide ip cambazlığı yaparım 😀😀😀

Özgür yaşa,mutlu yaşlan..

Bypale
17.November.2016, 01:00
Kedi toplu taşıma kullanmadığı için :cheesy: ben kendimi yalnız hissettim çok. O anki ruh halimle ne geçiyosa aklımdan onu yapardım. Ama heralde 5 derdim :)

fthblkglu
17.November.2016, 21:07
Bende gel pisi pisi diye seslendim ama benimki usengeclikten :)

aycanblmts
17.November.2016, 22:59
Ağaca tırmandım kediye yaklaşınca tırmaladı düştüm 2 kırık. Hep cerasetle aptallık arasındaki ince çizgide ip cambazlığı yaparım ������

Özgür yaşa,mutlu yaşlan..

Cem yerlerdeyim abi. :)

Oğuzhan Ocak
18.November.2016, 00:49
abi bende dişi kedi getirmeyi seçtim valla :)

Heroic
30.November.2016, 22:22
7 Numaraya çok güldüm ya :cheesy:

Peder
01.December.2016, 01:41
İlginç bir anektot