Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Manyağı Abilerime / Ablalarıma / Kardeşlerime İzmir'den Selamlar..
Heroic
21.Kasım.2016, 22:29
İzmir'den herkese selamlar. Abilerim , ablalarım , kardeşlerim  forumu uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmak ve bu yazıyı yazmak nasip olmamıştı..
Henüz daha bi motosikletim yok ehliyet de alamadım maalesef.. Lise son öğrencisiyim ve üniversiteye hazırlanıyorum. Fakat bir iki yıldır büyük bi sevdanın içindeyim acıkcası :)
RR grubunu çok önceden duymustum fakat bu gruba olan sevgim gecen karşılaştığım (RR İzmir Grubundan) iki üç abimle yaptığım hoş ve kısa diyalogdan sonra iyice arttı.
Bana gerçekten inanılmaz güler yüzlü ve samimi gelmişlerdi. Eminim bu gruptaki herkes de aynı sıcakkanlılıkla yaklaşıyordur birbirlerine.
Nasipse gönlümdeki üniversiteyi tutturup en yakın zamanda A2 ehliyetimi alıcam .
Kafama takılan asıl şey ise ikinci el ve 20000 km de olan 350 Daytona (sahibi baya tanıdık iyi baktığını söyledi.) benim gibi bi acemiye gider mi ?
İlerki zamanlarda aranızda bulunmak dileğiyle ..
CELİL
21.Kasım.2016, 22:42
Merhaba Gökay. İzmir'den aramıza hoş geldin :)
20 bin km de Daytona iyi bakılmışsa fiyatı uygunsa  alınabilir inşallah önce ehliyetine sonrada gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Heroic
21.Kasım.2016, 22:58
Merhaba Gökay. İzmir'den aramıza hoş geldin :)
20 bin km de Daytona iyi bakılmışsa fiyatı uygunsa  alınabilir inşallah önce ehliyetine sonrada gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Teşekkürler Hoşbuldum:)
İzmirden gokay hoşgeldin RR forumlarina ilk önce ehliyetini sonrada yazları çalışır ufak ufak ekipmanlarını ve en sonunda da butcene gore daytonana kavuşursun.. uzun yıllarca da motosiklet binersin : ) ilk adımı foruma uye olmakla attın hadi hayırlısı nazar
Heroic
21.Kasım.2016, 23:07
İzmirden gokay hoşgeldin RR forumlarina ilk önce ehliyetini sonrada yazları çalışır ufak ufak ekipmanlarını ve en sonunda da butcene gore daytonana kavuşursun.. uzun yıllarca da motosiklet binersin : ) ilk adımı foruma uye olmakla attın hadi hayırlısı nazar
Teşekkür ederim :)
gorkemYılmaz
21.Kasım.2016, 23:20
Rr Ailesine hos geldin once gonlundeki universiteye sonrada makinana kavusman dilegiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heroic
21.Kasım.2016, 23:24
Rr Ailesine hos geldin once gonlundeki universiteye sonrada makinana kavusman dilegiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. İnşallah diyelim :)
Peder
21.Kasım.2016, 23:28
RR ailesine hoşgeldin kardeşim. Bir an evvel gönlündeki daytonaya kavuşman dileğiyle
Heroic
21.Kasım.2016, 23:31
RR ailesine hoşgeldin kardeşim. Bir an evvel gönlündeki daytonaya kavuşman dileğiyle
Hoşbuldum .. Dilekler gerçek olur inşallah :)
Oğuzhan Ocak
21.Kasım.2016, 23:36
Hoş geldin kardeşim inşallah önce üniversitene sonra ehliyetine ve hayalindeki motosikletine kavuşursun
Heroic
21.Kasım.2016, 23:38
Hoş geldin kardeşim inşallah önce üniversitene sonra ehliyetine ve hayalindeki motosikletine kavuşursun
İnşallah be inşallah .. Hoşbuldum
nedemek
22.Kasım.2016, 01:41
Gökay hoş geldin kardeşim :) umarım gönlüne göre istediğin bölüme ve üniversiteye yerleşebilirsin hayatın tadına varabilmek adına motor da bambaşka bir keyif ve tat katacaktır eminim, ama "ekipman, ekipman, ekipman" hayatını emanet edeceğin bedenini koruyacak şeyler çok önemli 8) zaten isteyerek ilk adımı atmışsın gerisi çorap söküğü gibi gelir elbet :) dilediğin her şeye kavuşursun umarım :Rockn Roll:
Ali ÜNVERDİ
22.Kasım.2016, 01:55
Gökay aramıza hoşgeldin fakat Başlık hoş olmamış.
alibaba07
22.Kasım.2016, 09:47
Aramıza hoşgeldin. İnşallah istediğin üniversiteyi kazanır yeni alacağın motorunla gider gelirsin 
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
umut.
22.Kasım.2016, 10:00
Kardeşim aramıza hoşgeldin. İnşallah önce istediğin bölümü kazanırsın ve yaz finallerinden sonra motoruna atlayıp tura çıkarsın. :)  Herşey gönlünce olsun.
Bugra35
22.Kasım.2016, 10:22
Hoşgeldin kardesim.. İnsallah iyi bir üniversiteyi kazanirsin ve gonlundeki motora sahip olursun ..
Tugay Güreşen
22.Kasım.2016, 10:27
Aramıza hoşgeldin, gönlündeki üniversiteye ve motora kavuşmanı dilerim :)
Enes Sarıgene
22.Kasım.2016, 12:15
Hoş geldin Gökay umarım herşey gönlünce olur :)
rozenlot
22.Kasım.2016, 16:13
Aramiza hosgeldin kardesim gonlundeki makineye kavusursun insallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AMZ35
22.Kasım.2016, 17:00
Kardeşim hoş geldin :) bakarız baktırırız sorun değil onlar. Ehliyetini al gerisi kolay. Numaramı almıştın zaten çekinmeden yaz ara yardımcı olurum her türlü 
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HelmettolgA
22.Kasım.2016, 18:19
ilk once RR ailesine hosgeldin kardesim.sirasiyla ehliyet ekipman ve motor hallettinmi tam anlamiyla bu dunyanin icinde olacaksin.Hayirlisi olsun simdiden...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heroic
22.Kasım.2016, 21:19
Gökay aramıza hoşgeldin fakat Başlık hoş olmamış.
Yanlış anlaşılmasını istememiştim o kadar samimi ortamı görünce kötü algilanacagini dusunmedim kusura bakmayin bu arada hoş buldum
Heroic
22.Kasım.2016, 21:22
Kardeşim hoş geldin :) bakarız baktırırız sorun değil onlar. Ehliyetini al gerisi kolay. Numaramı almıştın zaten çekinmeden yaz ara yardımcı olurum her türlü 
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş buldum usta hoş buldum isim illa ki dusucek sana basının etini yiyeceğim zamanlar olucak şimdiden anlayışın icin tesekkur ederim :cheesy:
Heroic
22.Kasım.2016, 21:27
Bu iyi dilekleriniz tavsiyeleriniz ve karşılaşmanız için hepinize ayrı ayrı tesekkurler
bozbirbaykus
22.Kasım.2016, 22:38
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Sınav hazırlığı sürecinde seni oldukça zorlayabilecek bir olaya kolları sıvamışsın belli. Ama öncelikle ehliyetini ve ekipmanlarını da gözönünde bulundurup bütçeni ona göre ayarlamanı tavsiye ederim. Hatta motoru almakla da bitmiyor, yaşımızın gençliği ve üzerimize daha önce bir araç bulunmaması (yaşına bakarak üzerine bir araç olmadığını varsayıyorum) ve bunun gibi birkaç etken yüzünden sigorta firmaları bize yüklü miktarlarda sigorta ücreti çıkarıyor. Tüm bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ediyorum. Umarım hayalindeki makineye bir an önce kavuşursun  :)
Heroic
22.Kasım.2016, 22:45
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Sınav hazırlığı sürecinde seni oldukça zorlayabilecek bir olaya kolları sıvamışsın belli. Ama öncelikle ehliyetini ve ekipmanlarını da gözönünde bulundurup bütçeni ona göre ayarlamanı tavsiye ederim. Hatta motoru almakla da bitmiyor, yaşımızın gençliği ve üzerimize daha önce bir araç bulunmaması (yaşına bakarak üzerine bir araç olmadığını varsayıyorum) ve bunun gibi birkaç etken yüzünden sigorta firmaları bize yüklü miktarlarda sigorta ücreti çıkarıyor. Tüm bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ediyorum. Umarım hayalindeki makineye bir an önce kavuşursun  :)
Öncelikle hoşbuldum..
Ekipman ehliyet ve motosiklet icin bir miktar para koymuştum kenara ama sigorta işini hiç düşünmemiştim bak şimdi o kötü oldu :)
Başka forumlarda veya sitelerde olsun bu konuyla ilgili hiçbi yazıya denk gelmemiştim önümdeki fen sorularını bitirdikten sonra hemen onu araştırmaya koyuluyorum hocam :cheesy: 
Yorumun icin ayrıca teşekkürler
Aybars
23.Kasım.2016, 03:38
Kardeşim ailemize hoşgeldin ;) sanırım gece karşılaştığımız arkadaş sensin :) sevındım bu duruma ;) bu arada toplantılarada bekleriz ;)
fthblkglu
23.Kasım.2016, 07:35
hoş geldin kardeşim inşallah en kısa zamanda istediklerine kavuşursun :)
Eray Gürman
23.Kasım.2016, 10:17
aramıza hoşgeldin gökay, motor potansiyelli olman bile güzel en kısa zamanda gönlündeki motoru alıp kazasız belasız yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle
Vecihi2101
23.Kasım.2016, 11:28
RR ailesine hoşgeldin
ob1kanobi
23.Kasım.2016, 13:56
Aramıza tekrar hoşgeldin Gökay, 350 Daytona yeterli eğitimle başlangıç motoru olur. Motor düzgünse ve bütçene uyuyorsa almaktan çekinme. Umarım herşey istediğin gibi olur
acryvz
23.Kasım.2016, 14:53
aramıza hoş geldin Gökay . celil Beyin almak istediğin motorla ilgili fikrine katılıyorum , başlangıç için iyi seçim. önce ehliyetini sonrada gönlündeki motoru alman dileği ile..
gabriel cash
23.Kasım.2016, 17:17
kardeşim aramıza hoş geldin, umarım gönlündeki makineye bir an önce kavuşursun.
ayrıca buluşmalarımıza katılmak için motorunun olması şart değil, her zaman bekleriz.
Heroic
23.Kasım.2016, 19:43
Aramıza tekrar hoşgeldin Gökay, 350 Daytona yeterli eğitimle başlangıç motoru olur. Motor düzgünse ve bütçene uyuyorsa almaktan çekinme. Umarım herşey istediğin gibi olur
Hoşbuldum.. Burdaki herkesin yorumunu ve düşüncesini tek tek dikkate alıp hareket edicem :cheesy: Teşşekkür ederim inşallah sizin de dediğiniz gibi olur
Heroic
23.Kasım.2016, 19:44
aramıza hoş geldin Gökay . celil Beyin almak istediğin motorla ilgili fikrine katılıyorum , başlangıç için iyi seçim. önce ehliyetini sonrada gönlündeki motoru alman dileği ile..
Hoşbuldum :) Teşekkürler
Heroic
23.Kasım.2016, 19:47
kardeşim aramıza hoş geldin, umarım gönlündeki makineye bir an önce kavuşursun.
ayrıca buluşmalarımıza katılmak için motorunun olması şart değil, her zaman bekleriz.
Hoşbuldum .. Umarım dediğiniz gibi bi an önce sahip olurum :cheesy: 
Buluşmalara elimden geldiğince, aileden izin çıktıkça katılmaya çalışıcam yakında başınızın etini yemeye başlarım :)
Teşekkür ederim
HelmettolgA
24.Kasım.2016, 02:09
Aramıza hosgeldın genc RR cı kardesım.Umarım kısa zamanda hayallerıne kavusursun.sıralama soyle:okul ehliyet ekıpman tabıkıde MOTOR hersey gonlunce  kazasız belasız olsun kardesım.Sorunun cevabını celil baskan verdı.....SAYGILAR
Heroic
24.Kasım.2016, 20:20
Aramıza hosgeldın genc RR cı kardesım.Umarım kısa zamanda hayallerıne kavusursun.sıralama soyle:okul ehliyet ekıpman tabıkıde MOTOR hersey gonlunce  kazasız belasız olsun kardesım.Sorunun cevabını celil baskan verdı.....SAYGILAR
Hoşbuldum hoşbuldum :)
Rider07
24.Kasım.2016, 22:47
Aramıza hoşgeldin tez zamanda alırsın inş 🤘🏻
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugra35
25.Kasım.2016, 00:28
Tekrar hos geldin kardesim hayirlisi olsun...
atay iman
25.Kasım.2016, 14:28
Hoş geldin bro :)inşallah gönlüne göre olur dileklerin
UgurPks
29.Kasım.2016, 11:46
Aramıza hoşgeldin forumda aktif olman dileğiyle.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.