PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mandela Etkisi

Heroic
30.November.2016, 22:03
Selamlar herkese..

Bu muhabbet twitter facebook instagram gibi paylaşım sitelerini ele geçirdi. Öncelikle ne oldupundan biraz bahsedeyim belki size de ilginç gelebilir.

Ya olay şu gerçekliğinden kesinlikle emin oldupumuz bi olayın aslında olmaması. Misal :

-Şu sevdiğimiz kutu oyunundaki adamın gözünde asla bi mercek yoktu.

http://www.muhendisbeyinler.net/wp-content/uploads/2016/11/monopoly-logosu.jpg (http://www.muhendisbeyinler.net/wp-content/uploads/2016/11/monopoly-logosu.jpg)
-Pikachu'nun kuyruğunda hic bir zaman siyah renk yoktu.

http://www.muhendisbeyinler.net/wp-content/uploads/2016/11/pikachu.jpg

- Volkswagen logosundaki 'V' ile 'W' arasında boşluk vardı.

http://www.muhendisbeyinler.net/wp-content/uploads/2016/11/volkswagen-logosu.jpg

- Star Wars izleyen var ise çok ünlü bi sahne vardır : Darth Vade Luke'a '' Luke, i'm your father .'' demektedir. Fakat aslında asla oyle bir sahne olmamıstır. O sahnede ''No, im your father demetkedir.

- Queen in We Are The Champions şarkısında asla bir cümlenin sonunda ''Of the World'' dememektedir. Fakat çoğu insanın kafasında bu vardır.

- Bazı iddialara göre ise Mona Lisa artık tamamen gülümsüyordur. Fakat önceden bu suratsız bi ifade olarak geçiyordu.

Bununla alakalı daha çok örnek var fakat yazacak zamanım yoktu. Sizi de bilgilendireyim dedim az çok ilginizi çekebilir :cheesy:

HAWX
30.November.2016, 22:16
İlginç,ismi mandela etkisimiymiş ?:cheesy:

Heroic
30.November.2016, 22:18
İlginç,ismi mandela etkisimiymiş ?:cheesy:
Evet8) adının öyle olmasının sebebi ise çoğu insanın Nelson Mandela'nın 80 lerde hapiste öldüğünü bilmesidir. Fakat Mandela 2013 ' te ölmüştür. Hatta Obama'nın cenaze sırasında komik pozları falan var.

centaur
30.November.2016, 23:43
25 nci karenin etkisindendir dostum.. kedidir o kedi..

nedemek
01.December.2016, 02:05
bugün ayı konuyu buluşmada da konuştuk çok garip bir tesadüf oldu bu o.O bunun üzerine durmam lazım acaba neye işaret bu?

Heroic
01.December.2016, 07:32
bugün ayı konuyu buluşmada da konuştuk çok garip bir tesadüf oldu bu o.O bunun üzerine durmam lazım acaba neye işaret bu?

Bazıları zaman yolcusu bilmem ne saçma sapan muhabbetler yapıyor açıkçası pek inanmıyorum ama bu sendroma zeka geriliği sendromu diyen de var yani her kafadan ayrı ses :cheesy:

centaur
01.December.2016, 10:13
Subliminal propaganda ile alakalı bir husus olabilir. Resimlere gözümüzün algılayamadığı lakin bilinçaltımızın yakaladığı reklamlar eklenmiş olabilir. Zaman yolculuğu bana da saçma geldi

SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahadır
01.December.2016, 10:21
Ben de duymuştum ama ne olduğunu bilmiyordum,araştırmamıştım.Şimdi yazdıklarını okudum ama yine anlamadım.Yoksa bendeki mandela etkisi değil de zeka geriliği sendromu mu? :cheesy: :p

centaur
01.December.2016, 10:23
Puhahahaha :) Hemşo sendeki askerlik öncesi resetleme olgusu :)

SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahadır
01.December.2016, 10:46
Puhahahaha :) Hemşo sendeki askerlik öncesi resetleme olgusu :)

hhaha :cheesy:

https://youtu.be/h6sj89xgnl4?t=97 Film serisinin tamamını izlemedim ama burada no diyor evet :cheesy:

Enes Sarıgene
01.December.2016, 10:53
Bende okumuştum geçenlerde araştırma fırsatım olmamıştı ilginç bir konu :)

gabriel cash
01.December.2016, 11:26
ben hala anlamadım yalnız. instagram'da sık sık denk geliyorum, aslında şurada şu yoktu, burada bu yoktu falan yazıyorlar. ben de "eeeee, yani?" diyorum. neyi kaçırdığımı hiç ama hiç bilmiyorum :D

Patriot
01.December.2016, 11:30
ben hala anlamadım yalnız. instagram'da sık sık denk geliyorum, aslında şurada şu yoktu, burada bu yoktu falan yazıyorlar. ben de "eeeee, yani?" diyorum. neyi kaçırdığımı hiç ama hiç bilmiyorum :D

al benden de o kadar abi :D

Bahadır
01.December.2016, 12:09

ha işte ben de öyle diyorum.napalım yani modundayım :)

Rider07
01.December.2016, 16:24
Degisikmis🤔

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acryvz
01.December.2016, 18:50

Sen Efsunlusun .... tek işaret bu :)

nedemek
02.December.2016, 00:16
Sen Efsunlusun .... tek işaret bu :)

niye döndü dolaştı bana patladı abi :) :)

Peder
02.December.2016, 00:53
Çokta şaapmamak lazım böyle konulara

centaur
02.December.2016, 10:24
Çokta şaapmamak lazım böyle konulara

Hakan konuya son noktayı koymuş :) Haklı..

gabriel cash
02.December.2016, 11:46
ya şimdi konuyu araştırdım da biraz saçma geldi bana.

mesela volkswagen logosunda ortadaki çizgi yoktu deniyor, yoooooo vardı :D defalarca çizdim ben o logoyu, hep vardı.

sonra mandela 80'lerde öldü sanılıyor diyorlar ama charlize theron ablamızın bundan bi 10 sene kadar önce mandela'dan ödül alırken ağladığı sahne hala aklımda.

monopoly için falan yorum yapamayacağım, onları yanlış hatırlıyor değilim hiç hatırlamıyorum :D

Heroic
04.December.2016, 21:29
ya şimdi konuyu araştırdım da biraz saçma geldi bana.

mesela volkswagen logosunda ortadaki çizgi yoktu deniyor, yoooooo vardı :D defalarca çizdim ben o logoyu, hep vardı.

sonra mandela 80'lerde öldü sanılıyor diyorlar ama charlize theron ablamızın bundan bi 10 sene kadar önce mandela'dan ödül alırken ağladığı sahne hala aklımda.

monopoly için falan yorum yapamayacağım, onları yanlış hatırlıyor değilim hiç hatırlamıyorum :D

Seni zeki kısımdasındır o zaman abi :cheesy: bana o anlattıklarım veya araştırdıklarımın çoğu bu da mı böyleymiş lan tepkisi verdirtti :cheesy:

UgurPks
05.December.2016, 09:33
Bu konunun takipçisiyim

e.erbaş
05.December.2016, 11:38
Cumartesi günü sanayideydim.Dayının dükkanda duvarda duran volkswagen logosuna özellikle dikkat ettim ortası birleşikti.Bizim mick mouse eski çizgi filmlerinde askılı pantolonla takılırken şimdilerde askısız takılıyor mesela. Pek takmayın :)