PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma -En Yeni.

borabora
06.December.2016, 17:18
Degerli forum uyeleri,

Ben Bora. Istanbul'da yasiyorum. Son 2 yildir motosiklet merakimi ve ilgimi gectigimiz gunlerde "ehliyet" ile taclandirirken motosiklete dair bir kac reel adim daha atmak cesaretini de kendimde buldum. Motosikletler hakkinda cokca okumuslugum ve bir o kadar da biseler izlemisligim vardir. Fakat sizleri takip ettikce daha cok yolum oldugu dusuncemi zihnimde percinliyorum.

Bu mesaj basligina uygun olmadigini tahmin ederek ama ilk mesajim olmasi hasabiyle anlayisiniza siginarak kafamdaki kozmetik ile alakali sorularimi cevaplamanizi rica ediyorum.

- Regal Raptor 250 daytona ve beraberinde getirdigi baslica sorum.. 1.65 cm boy ile bu makinenin pedallarina erisim konusunda sikinti yasar miyim?

- Regal Raptor ozelinde memnun olanlarin yaninda memnun olmayanlar da var. Regal Raptor demek tamirhane kapilarina asina olmak mi demek?

Yonlendirmenize ve "aile" olarak tanimladiginiz toplulugunuza dair her turlu bilgi ve destegi beklerim.

Iyi gunler dilerim.

acryvz
06.December.2016, 17:31
Öncelikle aramıza hoşgeldin .... Sorularına grubumuzdan daha deneyimli olanlar mutlaka cevap yazacaktır .... ben kendi fikirlerimi söyliyeyim

boyun yeterli ben 1.70 boyundayım ve spider kullanıyorum ... hiç sorun yaşamadım ... grupta olupta senin boyunda olanlardan da hiç şikayet duymadım .....

regal demek tamirci demek asla değil fiyat - performans düşünürsen en ideal seçim ... biraz titreşime bağlı vida düşmeleri yaşarsın ... onlarıda sıkınca bir sorun olmaz ... bir kaç kronik rahatsızlığı var ama çok uygum bütçeyle hemen gideririsin ... onlarda motorla ilgili değil ... hortum falan basit şeyler ....

saygılar

gorkemYılmaz
06.December.2016, 17:34
Rr ailesine hos geldin
Boy konusunda bisey soyleyemem ben classic model kullanıyorum tamirci olayi aslinda alinan motorun durumunada bagli sifir ise bir sorun olacagini dusunmuyorum ama ikinci el alinirken çok iyi bakilmali
Tekrar hos geldin kisa surede motoruna kavusup bulusmalarada katilman dilegiyle

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gorkemYılmaz
06.December.2016, 17:35
Rr ailesine hos geldin
Boy konusunda bisey soyleyemem ben classic model kullanıyorum tamirci olayi aslinda alinan motorun durumunada bagli sifir ise bir sorun olacagini dusunmuyorum ama ikinci el alinirken çok iyi bakilmali
Tekrar hos geldin kisa zamanda motoruna kavusman dilegiyle

anilsedali
06.December.2016, 17:39
Hoşgeldin aramıza selamlar

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spue
06.December.2016, 17:51
Bora ,
aramız hoş geldin. İstanbul'da avrupa ve anadolu yakasındaki arkadaşlarımız çarşamba ve perşembe günleri buluşurlar. Katılım sağlama imkanın var ise tanışıp daha detaylı sohbet etme imkanı bulursun.
*Benim boy da o civarda ve ben spyder kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çekmedim. Sen de çekmezsin, makineye bindiğinde bu gibi çekinceleri at bir kenara gitsin.
* İlk makinem 250 klasik tipi idi. şimdiki spyder.. iki makinede beni üzmekten çok, mutlu saatler geçirmemin en büyük sebepleridir. Diğeri de RR gurubudur.
Bu bedeller ile alınabilecek (bana göre) en iyi makinelerdir. Makinelerin yapıları gereği hep bir değişiklik, görüntüsel farklılık yaratma isteği veren bir durumları var.
Onun için egzoz, gidon, far, sinyal derken makine ile bütünleşmeye başlarsın...Tabii ki gönlümüzde yatan yüksek CC, güçlü makineler var, ulaşabilen arkadaşlarımız bu değişikliği yapıyorlar.
*Mutlaka sorun yaşayacaksın, yaşayacağın sorunun büyüklüğü, küçüklüğü senin onunla ilgilenme ve bakımınla orantılıdır.
Gönlündeki makineye kavuşup, güzel rotalarda yine gönlünce, zevkli sürüşler dilerim.

nedemek
06.December.2016, 18:11
Bora öncelikle hoş geldin, sadece daytona için değil tüm makinalar için makinana bakman lazım, bakmazsan hepsi üzer :) Regal Raptor makinalarda vida sorunları gibi basit sorunlar oluyor maalesef o yüzden ufak bir takımın yanında olmasında ya da sık sık evin önünde kontrol etmende fayda olacaktır. problem yaşasan bile parça fiyatları uygun olduğu için ve tabiki Ahmet abi bize çok çok yardımcı olduğu için yaşadığın sorunlarda da maaşını bırakmazsın :cheesy: Boy konusunda problem yaşayacağını düşünmüyorum düşündüğün kadar iri makinalar değil her boyda kullanan var ve arkadaşların da söylediği gibi buluşmalara gelirsen şöyle bir oturur nasıl hissettiğine bakarsın makinalarda.

tekrar hoş geldin ve tekerin hep düz bassın :Rockn Roll:

alibaba07
06.December.2016, 18:12
Aramıza hoşgeldin. Temiz bir makine bulursan tamirci ile akraba olmana gerek kalmaz. Boy zaten sorun değil makine yere yakın.
İnşallah kısa sürede aradığın motora sahip olursun.

aycanblmts
06.December.2016, 18:20
hoş geldin hayırlı olsun.

borabora
06.December.2016, 18:29
Selam verme nezaketini gosterip bir de ustune vakit ayirarak degerli paylasimda bulundugunuz icin tesekkur ederim. Gorusmek dilegiyle

Oğuzhan Ocak
06.December.2016, 18:49
kardeşim aramıza öncelikle hoşgeldin şöyle diyim eğer sen motoruna bakarsan o da sana bakar he bu hataları yok demek değil ama dediğim gibi sen motora bakarsan o da sana bakar 100bin km üstü yol yapmış kişilerde var onlar daha detaylı bilgi verirler

centaur
06.December.2016, 19:09
Öncelikle hoşgeldin Bora.. Yaşını paylaşmamışsın lakin merakını ehliyetle taçlandırışını göz önüne bulundurarak genç bir arkadaşımız olduğunu düşünüyor ve sana Bora diye hitap ediyorum. Tanışma başlığı altında maksimum bilgi paylaşımı yeni arkadaşlarımız hakkında hem kısmen bilgi sahibi olmamıza hem de onların arayışlarına daha sağlıklı ışık tutmamıza yardımcı oluyor..

Aklına takılanlara gelirsek :)

1. 1.65 boy ile alacağın Daytona,Klasik,Spyder( Spyderların 2011 ve öncesinde pegler yani ayaklarımızı koyduğumuz ayaklıklar biraz daha öndeydi ,2011 sonrası yanılmıyorsam 10 cm civarı kullanıcıya yaklaştırıldı) modeline sahip bir Regale rahatlıkla biner,makinen ile gül gibi geçinirsin.

2. Elbette sanayi devriminin hemen ardından girdiğimiz tüketim çağında yaşıyoruz ve alternatifler önümüzde çoğaldıkça olasılıkların beklentileri de oldukça fazlalaşıyor.
Kaba tabiri ile her malın bir alıcısı var,bu noktaya kadar bir sıkıntı yok.Lakin konu motorsiklet gibi yaşam tarzımız olarak algıladığımız bir enstruman olunca sorun,sıkıntı çıksın istemiyoruz ve kesinlikle haklıyız.
Tamirhane kapılarına aşina olmak senin seçimine yada ilgine bağlı birşey biraz da.. Yani ikinci el alacaksan iyi bir usta ile tam bir kontrol yaptırmalısın,yorgun olmayan,rodajı sağlıklı yapılmış bir makine tercih etmen gerekecek. Aksi takdirde Harley de alsan benzer sıkıntılara göğüs germek zorunda kalacaksın. Regali bir japonla kıyaslarsan ve Regalden böyle bir beklenti içine girersen üzülürsün zira bu biraz da segment meselesi... Yine kaba tabiriyle ''ne kadar ekmek, o kadar köfte ''.. Çin segmenti içinde japondan önceki son durak diyebilirim. Dehşet verici kronik sıkıntıları yoktur. Sen ona iyi bakar halinden anlarsan seni ütopik bir durum olmadığı sürece yolda bırakmaz. Örneğin ben :x Belki de bu aile içinde motoruna en hayvani davranan bireyimdir. 6500 km ye geldi servis yüzü görmedi. Toplamda 4 kez bakım yaptırdım ,kaba tabiriyle eşeğe biner gibi bindim son 6 aydır titizleniyorum. Beni bile bırakmadıysa daha ilgili bir arkadaşa kelek atacağını düşünmüyorum. Ama dediğim gibi bu bütçen ve beklentin ile alakalı birşey..
RR İstanbul 'un buluşmalarını forumdan takip ederek katılmanda mutlak yararlar olacağı kanısındayım. Motorları görebilir, her modelin üzerine binerek deneyebilir, usta & duayen binicilerden tavsiyeler alabilirsin. Böylelikle hem kaynaşıp tanışır hem de aklındaki diğer sorularına makul cevaplar bulabilirsin dostum..

CELİL
06.December.2016, 19:24
Merhaba Bora aramıza hoş geldin arkadaşlar gerekli yorumları yapmışlar toplantılarımıza katılırsan bizi ve makinaları daha yakından tanıma şansın olur :) 8)

UgurPks
06.December.2016, 19:43
Hoşgelmişsin kardeşim :)

borabora
06.December.2016, 19:44
Oguzhan, Ilker ve Celil beyler tesekkur ederim.

FouL
06.December.2016, 20:26
ARamıza hoşgeldin bora.. Forumda umarım aktif olursun.. Makinanada karar verir tez zamanda kavuşursun işallah..

HelmettolgA
06.December.2016, 20:55
Bora kardesim aramiza hosgeldin.Arkadaslar gerekli herseyi soylediler.Ben regal kulkanmadigim icin yorum yapamiyorum yanlis bir sey soylemekten korkarim.Sen en iyisi carsamba gunu toplantimiza katil motorlara bak sonra karar vermek kolay olacaktir.SAYGILAR

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugra35
06.December.2016, 21:25
Hosgeldin Bora .. zaten bilgiyi yigmis abiler :-)

Barmen
06.December.2016, 21:41
Merhaba bora aramıza hoşgeldin umarım istediğin makinaya en kısa zamanda içine sinerek kavuşman dileğiyle ✌🤘

Tuna sivri ( ANTALYA RAPTORRIDERS )

Bypale
06.December.2016, 22:20
Kardeşim aramıza hoşgeldin 8)

Can Akkuzuluoglu
06.December.2016, 22:31
Bora hoşgeldin [emoji869]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

anilsedali
06.December.2016, 22:47
Hoşgeldin hayırlı olsun

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burock
06.December.2016, 23:04
hoşgeldin kardeşim. benim boyumda 168 cm ve regal raptor ile gayet rahat ve güvenli sürüş yapıyorum ve bu makinayı seviyorum....

Peder
06.December.2016, 23:39
Fiyat performans görsel açısından en cazip seçenek regal raptor. boy pek sıkıntı yaratmaz. motoruna bakarsan da sıkıntı çıkartmaz

Ali ÜNVERDİ
07.December.2016, 00:17
Bora Merhaba hoşgeldin.

Gezgindelikanlı
07.December.2016, 00:24
Merhaba aramıza hoşgeldin öncelikle fiyatına göre çok hoş ve gösterişli ben clasic kullanıcısı olarak çok memnunum benim makine 26000 de 7 000 yaptım ufaktefek şeyler oldu ama kendim halledebiloyorum kesinlikle tavsiye ederim

Kerem Düzgün
07.December.2016, 00:45
RR ailesine hoşgeld in eğer motoru almadıysan bi toplantıya katılmanı tavsiye ederim oradaki motorların üzerinde kendini deneyip hangisi hoşuna giderse o modele yönelebilirsin 👍

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes Sarıgene
07.December.2016, 01:02
Merhaba Bora aramıza hoşgeldin :)

Aybars
07.December.2016, 03:00
Ailemize ve aramıza hoşgeldin bora allah yolunu her daim açık etsin ;)

borabora
07.December.2016, 09:49
Selam eden tüm forum uyelerine tesekkur ederim.

bozbirbaykus
07.December.2016, 10:34
Hoşgeldin aramıza, temiz bir makine bulabilirsen tamirciyle çok da haşırneşir olmazsın tahminimce, toplantılara katılabilirsen aklındaki sorulara en iyi şekilde cevap alabilirsin bence :)

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eray Gürman
07.December.2016, 15:56
aramıza hoşgeldin bora, motorun hayırlı olsun, toplantıya gel uzun uzun bunları konuşuruz :)

borabora
07.December.2016, 16:25
Bugün için değil ama önümüzdeki toplantıya katılacağım.

UğurOrhon
10.December.2016, 19:41
Aramıza hoşgeldin Bora. Umarım en yakın zamanda istediğin makineye kavuşursun. Yolun açık olsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi