PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fotoğraf çekimi yardım...! motor lazım İSTANBUL

ToMoKo
12.December.2016, 10:05
Arkadaşlar bildiğiniz üzere benim demir at hasta. Daha toplayamadım.. Bir arkadaşımın fotoğraf çekimi için 18 aralık pazar günü chopper motorsiklete ihtiyacı var.250 cc ve üstü siyah. yardımcı olabilicek varsa çok makbule geçer.
Bu arada ehliyetim var artık^^ bunu kutlamalı bi ara :D

Bahadır
12.December.2016, 10:14
Arkadaşlar bildiğiniz üzere benim demir at hasta. Daha toplayamadım.. Bir arkadaşımın fotoğraf çekimi için 18 aralık pazar günü chopper motorsiklete ihtiyacı var.250 cc ve üstü siyah. yardımcı olabilicek varsa çok makbule geçer.
Bu arada ehliyetim var artık^^ bunu kutlamalı bi ara :D

Müsait olursam hava şartları da uygun olursa benimkini getiririm. Ehliyeti de bi ara buluşmaya gelince kutlarız artık 8)

Murat Kemah
12.December.2016, 19:10
Beyaz var :uyuyorum siyaha mı boyasak sıkıldım ben de

ToMoKo
12.December.2016, 19:43
benbenimkini hazır garajda sökükken altın elbiselinin yaptığı wunderwaffe gibi boyamaya başladım aklımdaki birkaç aksesuar ve bobber kitinide sipariş verip monte ettimmi akıllara ziyan birşey olucak diye düşünüyorum

ToMoKo
12.December.2016, 19:44
motorunu yaptırmaya şuan para yok canda sıkılınca olabiliyo :D

ToMoKo
12.December.2016, 19:46
Müsait olursam hava şartları da uygun olursa benimkini getiririm. Ehliyeti de bi ara buluşmaya gelince kutlarız artık 8)

yine cumadan haberleşiriz o zaman

gorkemYılmaz
13.December.2016, 10:13
benbenimkini hazır garajda sökükken altın elbiselinin yaptığı wunderwaffe gibi boyamaya başladım aklımdaki birkaç aksesuar ve bobber kitinide sipariş verip monte ettimmi akıllara ziyan birşey olucak diye düşünüyorum
O boyayi nasil yapıyorsun baya mukemmel bisey l wundervaffenin boyasi insallah gonlunce olur sonuç [emoji106]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ToMoKo
13.December.2016, 22:15
O boyayi nasil yapıyorsun baya mukemmel bisey l wundervaffenin boyasi insallah gonlunce olur sonuç [emoji106]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yha aslında bunun için ayrı bi konu açıcaktım ama olsun :D mart ta benim tamirciyle ortak atolye kiralayıp yarısını biz kullanıcaz sadece chopper üzerine bi youtube kanalı açıcaz şimdiden benim motorda dahil custom yapılıcak 2 chopper 2 cafe racer var. bunların hepsi için farklı boya tarzları belirledik ve farklı tema belirledik. Ve hepsininin yapılışını youtube da adım adım paylaşmayı düşünüyoruz.güzel küçük 5 kişilik bir ekibiz şuan için *-* hepimiz gönüllüyüz. motorsiklet ustamda dahil :D

ToMoKo
13.December.2016, 22:15
detaylarını yine önümüzdeki haftalarda açtığım bi postta yazıcam burda alakasız kaçıyor :D