Orijinalini görmek için tıklayınız : hava filtresi
yahyaavsar
13.December.2016, 17:54
arkadaşlar aranızda yeniyim 3 yıldır spyderımla gezmekteyiz ama sosyal bir kullanıcı değilim hiç motorcu arkadaşım yok tamir ve bakımlarımı yeni yeni kendim yapmaya başladım hava filtresi nerededir nasıl değiştirilir nelere dikkat etmem lazım yardımcı olucak varsa çok sevinirim :)
nedemek
13.December.2016, 18:02
Merhabalar Yahya, forum kuralı olarak ilk mesaj her zaman tanışma başlığından açılarak kendini tanıtman gerekiyor
Rednexi
13.December.2016, 18:12
Sen kendini tanıt bende bilgini vereyim o sırada :) , motorun sol tarafındaki koltuğun altındaki krom parcada önce koltuğu sökmen gererekiyor sonra o krom parcanın vidaları var onları söktükten sonrada bitmiyor oturtmalı onlar ordan kırmadan çıkarman lazım küçücük birşey zaten hava filtresi :)
bozbirbaykus
13.December.2016, 19:02
Eskişehir'de aranan yeni kan bulundu galiba :cheesy:
centaur
14.December.2016, 13:21
arkadaşlar aranızda yeniyim 3 yıldır spyderımla gezmekteyiz ama sosyal bir kullanıcı değilim hiç motorcu arkadaşım yok tamir ve bakımlarımı yeni yeni kendim yapmaya başladım hava filtresi nerededir nasıl değiştirilir nelere dikkat etmem lazım yardımcı olucak varsa çok sevinirim :)
Yahya hoşgeldin.. Öncelikle kendini ''Tanışma'' başlığı/bölümü altında detaylı tanıtırsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz. RR Eskişehir Teşkilatı olarak her konuda sana yardımcı olmaya hazırız. Aramızdaki yerini yollarda da alarak hem sosyal kullanıcı hem de ailenin bir bireyi olabilirsin.
yahyaavsar
14.December.2016, 22:11
kusra bakmayım herzaman ki gibi katılma koşullarını skip geçtim tanışma yazısı tmdır.
yahyaavsar
14.December.2016, 22:15
Sen kendini tanıt bende bilgini vereyim o sırada :) , motorun sol tarafındaki koltuğun altındaki krom parcada önce koltuğu sökmen gererekiyor sonra o krom parcanın vidaları var onları söktükten sonrada bitmiyor oturtmalı onlar ordan kırmadan çıkarman lazım küçücük birşey zaten hava filtresi :)
teşekkürler ilk boş zamanımda halledicem hava filtresini bide o kromlardan birini kırdım ben nerden bulabiliyoruz onları ucuz yollu kaç ustaya sordum eseste yok.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.