Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

bulut
17.December.2016, 01:38
Merhabalar, sağlık sektöründe çalışıyorum. 35 yaşındayım. istanbulda her gün ataşehir-kayışdağından / şişli-okmeydanına gitmekten bıkmış biri olarak honda güvenli sürüş eğitimine girdikten sonra motor kullanabileceğime kanaat getirdim ve ilk motorum olarak regal raptor dd 150e-2 yi tercih ettim. şuan işlemler ekipman ve ehliyet işleri ile uğraşıyorum. ortak amacı, derdi, sevgisi olan insanlar olarak umarım güzel dayanışmalar yaşarız. Herkese MERHABA :)

Recep YAŞAR
17.December.2016, 02:36
Merhaba bulut aramıza hoş geldin
Güvenli sürüş eğitimi almana gerçekten çok sevindim
Mutlaka orada da söylemişlerdir.
Öncelikle ekipman
Ehliyet
Ve motorun trafik sigortası bunlar olmadan motora binme :)
Tekerin düz bassın

Telgraf ile bunu gönderdi

Oğuzhan Ocak
17.December.2016, 02:56
Aramıza hoşgeldiniz :)

nedemek
17.December.2016, 04:09
Merhaba tekrar, foruma hoş geldin. Bahsettiğin Honda'nın eğitimi sanırım 2-3 hafta önce haftasonu yapılan 50 kişilik teorik eğitim? (İş yoğunluğu yüzünden başvuru kontenjanını kaçırdığım😣) ileri sürüş eğitimleri önemli gerçekten özellikle Türkiye'deki bilinçsiz diğer sürücüler yüzünden malesef. Tekrar hoş geldin, tekerine taş değmesin 👍

çivi ve çekiçle taşa oyularak taş devrinden gönderildi

gorkemYılmaz
17.December.2016, 10:30
Rr ailesine hoşgeldin[emoji4]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aybars
17.December.2016, 10:41
Abi aramıza hoşgeldin kazasız belasız suruşler dilerim tekerin her daim düz bassın ;)

alibaba07
17.December.2016, 10:52
Aramıza hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun.

fthblkglu
17.December.2016, 11:26
Aramiza hosgeldin abi :)

centaur
17.December.2016, 11:36
Olcay Merhaba.. Öncelikle güvenli sürüş eğitimi çok ama çok önemli. Temeli sağlam atmışsın. Motorun hayırlı olsun,tekerine taş değmesin. Forumda aktif olmak hem teorik & teknik anlamda bilgi sahibi hem de aile bireyleriyle güzel diyaloglar kurmanın önemli bir yolu.. RR İstanbul'un buluşmalarına muhakkak katılmalısın. Forumda ve ehliyetini alınca yollarda aktif olman dileğiyle ; hoşgeldin..

CELİL
17.December.2016, 12:10
Merhaba Olcay aramıza hoş geldin :)
Motor sürüş eğitimi ve güvenliklik ekipmanlarına araştırmacı yaklaşımından bilinci bir arkadaş olduğun belli doğru adımlarla yola çıkmışsın bundan sonrasıda işin keyif kısmı inşallah kısa zamanda sende keyfini çıkarırsın 8)

spue
17.December.2016, 13:07
Olcay,
aramıza hoş geldin. yeni makinen hayırlı olsun.nazar Dilerim iş yolcuğuna sağladığı kolaylıkları, sosyal yaşantında da gönlüne göre zevkli, neşeli yolculuklar yapmanı sağlar. Kazasız sorunsuz, rüzgarın bol sürüşler dilerim.
Gurubumuzdaki arkadaşlarla tanışmak, beraber sürmek, bilgini ve bilgilerini paylaşmak istersen formu takip et, haftalık toplantılara katıl. 8)

bulut
17.December.2016, 14:01
Merhaba bulut aramıza hoş geldin
Güvenli sürüş eğitimi almana gerçekten çok sevindim
Mutlaka orada da söylemişlerdir.
Öncelikle ekipman
Ehliyet
Ve motorun trafik sigortası bunlar olmadan motora binme :)
Tekerin düz bassın

Telgraf ile bunu gönderdi

Merhaba Recep, hoşbulduk 😊 dediğin gibi ekipman önemine baya derin degindiler. Hatta bütçeni oluştur ekipmanını kalan paraya motor al. Para kalmıyorsa alma dediler 😂

AnadoluKartalı41
17.December.2016, 14:25
Abi hayırlı olsun, diğer başlıkta aldığın ekipmanları vs anlatmışsın görünce biraz şok oldum açıkçası(öğrenci olduğum için fiyatlar biraz yüksek geldi) :)
Kazasız belasız sürüşler dilerim

Can Akkuzuluoglu
17.December.2016, 14:26
Olcay hoşgeldin [emoji869]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Punisher45
17.December.2016, 17:28
Aramıza hoş geldin. Motorun hayırlı olsun, kazasız belasız uzun sürüşler. Her şeyin tam bir şekilde başlıyor olman çok güzel. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.. 8)

bulut
17.December.2016, 19:09
Teşekkürler arkadaşlar hoşbuldum :)

Eray Gürman
17.December.2016, 19:38
aramıza hoşgeldin, motorun hayırlı olsun, yollarda forumda hatta buluşmalarda aktif olman dileğiyle.. şişlide oturan ve yaşıyan 1-2 kişi varız dilersen eşlik edebiliriz çarşamba avcılar perşembe kadıköy toplantısına yanlız gitmemiş olursun

Ömer
17.December.2016, 23:12
Olcay hoşgeldin

UğurOrhon
18.December.2016, 05:58
Aramıza hoşgeldin. Tekerin düz bassın.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezgindelikanlı
18.December.2016, 11:46
Merhaba aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun

acryvz
18.December.2016, 23:32
Olcay hoşgeldin .....

bulut
19.December.2016, 00:49
aramıza hoşgeldin, motorun hayırlı olsun, yollarda forumda hatta buluşmalarda aktif olman dileğiyle.. şişlide oturan ve yaşıyan 1-2 kişi varız dilersen eşlik edebiliriz çarşamba avcılar perşembe kadıköy toplantısına yanlız gitmemiş olursun

merhaba eray, evim ataşehirde ama genelde işimden dolayı hafta içleri o tarafdayım. yeni olduğum için zor. tamam artık yollardayım dediğimde mutlaka katılacağım. teklifin içinde teşekkürler :)

bulut
19.December.2016, 00:51
Merhaba tekrar, foruma hoş geldin. Bahsettiğin Honda'nın eğitimi sanırım 2-3 hafta önce haftasonu yapılan 50 kişilik teorik eğitim? (İş yoğunluğu yüzünden başvuru kontenjanını kaçırdığım😣) ileri sürüş eğitimleri önemli gerçekten özellikle Türkiye'deki bilinçsiz diğer sürücüler yüzünden malesef. Tekrar hoş geldin, tekerine taş değmesin ğŸ‘

çivi ve çekiçle taşa oyularak taş devrinden gönderildi

hoş buldum ibrahim. honda eğitiminde şansıma sadece 5 kişiydik ve normalde 15 kişi oluyormuş. 5 kişi olmamız nedeni ile eğitim gayet verimli geçti. şuan da da kursun eğitimi devam ediyor. bayaa eğitim alıyorum anlayacağın. bayaada pratik yaptım mı tamamdır bu iş :)

CaNeR
19.December.2016, 09:30
Aramıza hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle haftalık buluşmalarımıza bekleriz 8)

Anıl DEMİRSOY
19.December.2016, 10:55
Aramıza hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz sürüşlerde kullanman dileğiyle..