Orijinalini görmek için tıklayınız : Fren kitledi yolda kaldım
kozba26
20.December.2016, 15:27
Hayırlı günler dilerim. Airport avm yakınlarında yaklaşık 100km hızla giderken bir anda arka fren kitledi ve yağlar akıtmaya başladı. Kaza yapmadım ama baya kaydım şuan arka fren açılmıyor ne yapabilirim?
spue
20.December.2016, 17:04
Koray,
Geçmiş olsun. Ciddi bir olay yaşamışsın. Biraz geç oldu ama;
* Fren hidroliğin aktığı için yapışma yaşamış olabilirsin.
* Kısa vadede (tamirciye gidinceye kadar) öne, arkaya motoru çekerek iterek freni açmaya çalış ve ön freni kullanarak (dikkatlice) tamirciye git. Her hangi bir servis yapabilir.
Geçmiş olsun yeniden...nazar
alibaba07
20.December.2016, 17:43
Geçmiş olsun. Allah korumuş. Arka fren balatalarini sokebilirsin 2 tane vida tutuyor, on fireni kullanarak ustaya kadar gidebilirsin. Diske yapışmış ise tornavida ile hafif kanirtarak arala ana diske zarar vermemeye dikkat et.
kozba26
20.December.2016, 18:00
valla hiç düşündüğüm gibi birşey çıkmadı. Zincirİ koruyan demir kırılıp önce şanzımanı dağıtıyor sonra benim zinciri sündürüp lastiği tutuyor. Çantalardan gözükmediğinden hiç bakmıyorum ve o an olay heyecanı ile frene odaklandım. Şimdi usta motoru açıp bakıcak ama takriben 1000tl gibi bir masraftan bahsetti ... Şanzıman yanında vites kutusu zincir vs vs neler çıkar bilmiyorum dedi. Canım sıkıldı baya ama yapacak birşey yok... Cana geleceğine mala gelsin dedim.
acryvz
20.December.2016, 18:13
geçmiş olsun ....
CELİL
20.December.2016, 19:03
valla hiç düşündüğüm gibi birşey çıkmadı. Zincirİ koruyan demir kırılıp önce şanzımanı dağıtıyor sonra benim zinciri sündürüp lastiği tutuyor. Çantalardan gözükmediğinden hiç bakmıyorum ve o an olay heyecanı ile frene odaklandım. Şimdi usta motoru açıp bakıcak ama takriben 1000tl gibi bir masraftan bahsetti ... Şanzıman yanında vites kutusu zincir vs vs neler çıkar bilmiyorum dedi. Canım sıkıldı baya ama yapacak birşey yok... Cana geleceğine mala gelsin dedim.
Koray çok geçmiş olsun Talihsiz bir olay büyük masraf açmış ama önemli olan sana bi şey olmaması canın sağ olsun :(
Bypale
20.December.2016, 19:08
Kardeşim BÜYÜK geçmiş olsun. Çıkan masrafta sadakan olsun. Üzülme. Kızaklanan lastik yerinde kendin olabilirdin. Allah korumuş. Tekrar geçmiş olsun 8)
gorkemYılmaz
20.December.2016, 19:19
Cok gecmis olsun buyuk bir tehlike atlatmissiniz umarim kisa zamanda motordada sıkıntı kalmaz
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kozba26
20.December.2016, 19:29
çok teşekkür ederim dostlarım. E5 aniden durunca arkadaki araba çarpıyordu son anda oda fren yaptı adam motorcu çıktı sağolsun kaldırdık sağa çektik gitti araba ile usta buldu gönderdi yaptırırken aradı halimi hatrımı sordu. Bu dayanışma bile insana moral oluyor ...
aycanblmts
20.December.2016, 20:03
çok geçmiş olsun. tehlikeli bir olay atlatmışsın.
WOLF
20.December.2016, 20:40
çok geçmişolsun.
Aybars
20.December.2016, 21:01
Geçmiş olsun aman dikkatli ol önemli bı olay atlatmıssın aman diyim havalar soğuk yerler kaygan ;)
Can Akkuzuluoglu
20.December.2016, 21:02
Geçmiş olsun kardeşim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bozbirbaykus
20.December.2016, 21:19
Geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış. Ucuz atlatmışsın.
Oğuzhan Ocak
20.December.2016, 22:23
Cok gecmis olsun
UğurOrhon
21.December.2016, 02:34
Çok geçmiş olsun, ciddi bir hadise atlatmışsın. Sana geleceğine mala gelsin. Kazasız belasız sürüşler dilerim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
umut.
21.December.2016, 09:46
Çok geçmiş olsun tehlikeli ve enteresan bir olay yaşamışsın. Allah daha büyük kaza vermesin.
centaur
21.December.2016, 09:56
Dostum Allah beterinden korumuş. Pek tabii ,masraf çıkması üzücü lakin sağlığına bir şey olmaması bu kötü durumun tek kazançlı yönü..
emreozkok
21.December.2016, 11:44
Cok gecmis olsun ucuz atlamışsın...sagligindan onemli degil.bosver sana bisey olmamis
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erman
21.December.2016, 14:35
Çok geçmiş olsun kardeşim. boşver senin burnun bile kanamamış dün olmuş birde olay bu hava şartlarında çok çok daha kötüsü senin başınada gelebilirdi çoğumuzun söylediği gibi.
Boşver sadaka olarak gör bunu. Allah korumuş okurken dedim eyvah eyvah gitti herif.8)
Patriot
21.December.2016, 15:58
Çok geçmiş olsun
Rider07
21.December.2016, 19:52
Geçmiş olsun verilmiş sadakan varmis😐
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HelmettolgA
22.December.2016, 00:26
Kardesım coook gecmıs olsun ALLAH korumus seni canını sıkma motosıklet bır sekılde yapılır onemlı olan sana bırsey olmaması....
Peder
22.December.2016, 02:27
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Barmen
22.December.2016, 14:00
Geçmiş olsun Allah korumuş kardeşim
Tuna sivri ( ANTALYA RAPTORRIDERS )
gabriel cash
23.December.2016, 19:08
öncelikle geçmiş olsun. aynı sorunu ön frenle ben de yaşamıştım. yanımda 8 yıldız anahtar olduğu için kaliperin oradaki civatayı gevşetip frenleri boşaltarak gideceğim yere gitmiştim. tabi aynı sorunu bir daha yapmadı ama daha fazlasını yaptı. uzun zaman sonra fren disklerinin yamulduğunu bundan dolayı da kaliperi bozduğunu öğrendim. bir an önce bir ustaya göstermende fayda var yoksa ileriki zamanda daha fazla iş açıyor başına.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.