PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tazminat hakkı

Fatih Ucek
20.December.2016, 21:28
Merhaba arkadaşlar,

Haberlerde şuan bir olay izledim muhtemelen bilgisi olanlar vardır. Burhan Şen isimli bir motokurye arkadaşımız 2007 yılında bir otel çalışanının arkadan çarpması sonucu sakat kalıyor ve mahkeme oteli 1,5 milyon tazminata mahkum ediyor ama ne yazıkki dosya yargıtayda kalıyor ve iş çıkmaza giriyor..
Bunun ile ilgili bir şeyler yapabiliriz gibi geldi. Hepimizin bildiği gibi burası Türkiye ve ne kadar sesin çıkarsa o kadar haklısın.

bozbirbaykus
20.December.2016, 21:29
Yapabileceğimiz birşey olursa, ne olursa yapmaya hazırım..

Fatih Ucek
20.December.2016, 21:51
Yapabileceğimiz birşey olursa, ne olursa yapmaya hazırım..

Dostum ben motorail ve motosiklet dunyasina ayni iletiyi yazdim ama surekli paylasim oldugu icin konu alta kayiyor oralardan uplayabilirsek gorunur kilabiliriz mevzuyu

bozbirbaykus
20.December.2016, 21:52
Dostum ben motorail ve motosiklet dunyasina ayni iletiyi yazdim ama surekli paylasim oldugu icin konu alta kayiyor oralardan uplayabilirsek gorunur kilabiliriz mevzuyu
Tamamdır abi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bypale
20.December.2016, 22:20
Kurumsal facebook vb sayfalardanda bağlantıları paylaşabiliriz.

Oğuzhan Ocak
20.December.2016, 22:22
Abi neler yapmaliysak bilinclendirsin büyüklerimiz elimizden geleni yapalim

CELİL
20.December.2016, 22:40
İnternetten konuya ilişkin haber videosunu bulup internetten herkes yayabilir 8)

aidikurt
20.December.2016, 23:42
Bende arastiriyorum konuyu ne yapilabilir nasil destek verilebilir
Dusuncen icin tesekkurler fatih. Elimizden ne geliyorsa taptorriders ailesi ilarak yapariz

centaur
20.December.2016, 23:48
change.org gibi toplu imza sitelerinden birinde kampanya açıp 1000 imzayı zorlayarak yargıtaya gönderebiliriz. Lakin pek umursayacakları sanmıyorum. Otelin muhtemelen bir kaç sağlam avukatı vardır ve tüm hukuki boşlukları kullanarak hamleler yapılmıştır. Yine de bi araştıralım başka ne yapılabilir diye düşünelim..

UğurOrhon
21.December.2016, 02:31
Ne yapılabilirse gücümüzün yettiğince yapmaya hazırız

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YYB
21.December.2016, 09:31
Merhaba,
Bende konuyla ilgili bende elimden geleni yapmaya hazırım düşüncen ve duyarlı oluşun taktir edilmeye değer kardeşim

acryvz
21.December.2016, 09:47
Hepimizin bildiği gibi burası Türkiye ve ne kadar sesin çıkarsa o kadar haklısın.

Dediğin gibi burası Müslüman Türkiye , Adalet yok , hak yok ,haklılığının hiç bir önemi yok ,sesinin çıkmasının önemi yok , kimi tanıdığın ve ona ne kadar fayda sağladığının önemi var ... Karamsarlık yapmak istemem ama ,Allah kolaylık versin , bence artık umut ta yok ...

Anıl DEMİRSOY
21.December.2016, 10:41
https://www.change.org/ adlı sitede imza kampanyası başlatılabilir. Bu tarz platformlarda benzer konuları duyurmak ses getirecektir.

Ömer
21.December.2016, 11:33
Fatih umarım bir faydamız olur ama daha sağlam bir platformdan ses getirecek bir yerden bunu yapmak lazım.

Bu arada arkadaşlar yorum yaparken Din, Siyaset, Irk, Mezhep vs. gibi konuları karıştırmadan yorum yapın!..
RR forumlarının genel kuralıdır, unutanlara tekrar bir hatırlatma yapalım...

Fatih Ucek
21.December.2016, 12:22
bir avukatla görüştüm yapabileceğimiz hiç bir halt yokmuş ayrıca Türkiye'de bi kanun varmış tazminat seni zenginleştiremezmiş. saçmalıklar diyarı burası dostlar :(

mahkemeler malum olaylardan dolayı aşırı yoğun olduğundan dolayı bu iş uzar gider diyorlar :/

Bahadır
21.December.2016, 13:08
bir avukatla görüştüm yapabileceğimiz hiç bir halt yokmuş ayrıca Türkiye'de bi kanun varmış tazminat seni zenginleştiremezmiş. saçmalıklar diyarı burası dostlar :(

mahkemeler malum olaylardan dolayı aşırı yoğun olduğundan dolayı bu iş uzar gider diyorlar :/

Evet malum olaylardan dolayı birçok insanın davası bekletiliyor.O kısmı doğru.
Ama tazminat seni zenginleştiremez olayı çok saçma.Kaza senin hayatının içine ediyor ama tazminat seni zengin edemiyor ha? Vay anasını be...

Fatih Ucek
21.December.2016, 13:33
Evet malum olaylardan dolayı birçok insanın davası bekletiliyor.O kısmı doğru.
Ama tazminat seni zenginleştiremez olayı çok saçma.Kaza senin hayatının içine ediyor ama tazminat seni zengin edemiyor ha? Vay anasını be...

aynen abi böyle bir olay varmış ben de yeni duydum :/