Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Youtube Resmi Kanalımız Hakkında -ÖNEMLİ-

centaur
25.December.2016, 14:40
Sevgili Arkadaşlarım;

Günümüzde sosyal medya kullanımı, tercih yapmak isteyen insanlar için önemli bir etken. Yani aramıza katılmak için bizi araştıran,hakkımızda daha fazla done edinmek isteyen arkadaşlar bizi sosyal medyada fazlasıyla araştırıyorlar. Bildiğiniz üzerine bizim de Youtube üzerinde official(resmi) bir kanalımız var.

Büyük emekler verilerek çekilen videolar, yine büyük emeklerle yapılan kurgu-montajlar vesaire... İzlediğiniz maksimum beş dakikalık bir videonun kurgu-çekim ve montaj aşaması emin olun saatler almaktadır.Hepsi ailemizi camiaya ve diğer insanlara daha iyi tanıtabilmek, kuvvetli bağlarımızı daha iyi yansıtabilmek adına yapılan kalpten faaliyetlerdir.

Lakin Youtube Resmi Kanalımızın toplamda 165 (Yüzaltmışbeş) takipçisi var ! Yanlış okumadınız! Sadece 165 !Bunun , RR gibi büyük bir aileye ve bu büyük ailenin tanıtımı için karşılıksız emek-zaman harcayan insanlara büyük bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum. LÜTFEN RESMİ KANALIMIZI TAKİP ETMEYEN TÜM ARKADAŞLAR SADECE İKİ SANİYELERİNİ AYIRIP ''TAKİP ET'' BUTONUNA BASSINLAR.

ZİRA BİZ KENDİ AİLEMİZE SAYGI DUYMAZSAK BAŞKASINDAN DA SAYGI DUYMASINI BEKLEYEMEYİZ...

Buyurunuz Linkimiz : https://www.youtube.com/channel/UCVYdBVWenqO8fpuOCyjEs_g

HALİL
25.December.2016, 15:03
Abone sayısı 166 oldu.
Önemli bir konuya değinmişsiniz umarım farkındalık yaratır.

Heroic
25.December.2016, 17:25
haftalardır yeni videolar beklediğim kanal olur kendileri :cheesy:

Oğuzhan Ocak
25.December.2016, 18:15
Kanalı herkes önce takip edip ardından birde sosyal medyasında paylaşsa çığ gibi büyürüz aslında

centaur
25.December.2016, 19:46
Kanalı herkes önce takip edip ardından birde sosyal medyasında paylaşsa çığ gibi büyürüz aslında

Oğuzhan çığ gibi büyümek için forumumuza kayıtlı tüm arkadaşların ,aday üyelerin ve üyelerin takip etmesi yeterli 8)

aidikurt
25.December.2016, 23:00
İlker kardeşim çok güzel bir konuya değinmişsin.
Raptorriders Ailesi olarak bizlerede yakışanı yapmak düşer.
eeee daha ne beklişyorsunuz linke tıklayarak ''TAKİP ET'' basalım.
Herşey sizler için.

YYB
25.December.2016, 23:02
Haklısın dostum hepimiz takipçisi olmalıyız

bozbirbaykus
25.December.2016, 23:44
Çok güzel bir noktaya değinmişsin abi :)

Murat Kemah
26.December.2016, 04:23
Montaj konusunda "akşamları" yardımcı olabilirim abi :) Mesleğini bırakmış bir grafiker olarak. Bu arada 167.

centaur
26.December.2016, 06:17
167 olduk.. Arkadaşlarımızdan unutanlar hatırlasın, yeni öğrenenler de hemen takip edebilsin diye lütfen konuyu güncel tutalım.

Aybars
26.December.2016, 12:49
Farkına vardıgın konu çok önemli haklısın tum aile bıreylerı üstüne düşeni yapmalı :) eyvallah

Kerem Düzgün
26.December.2016, 12:52
167 olduk.. Arkadaşlarımızdan unutanlar hatırlasın, yeni öğrenenler de hemen takip edebilsin diye lütfen konuyu güncel tutalım.

169 oldu :)

gabriel cash
26.December.2016, 13:55
Abi çok güzel bir konuya değinmişsin. Kanalı oluşturan ve yöneten kişi olarak benim de yazmak istediklerim var bu konuda.

Bilindiği gibi henüz yeni bir kanal ve daha kanalı açar açmaz aklımdan geçen düşünce YouTube üzerinden reklam geliri kazanmak ve bunu da kulüp faydasına kullanılmak üzere ilgili hesaplara transferini sağlamaktı. Ancak ne yazık ki çok da fazla ilgi görmedi. Öyle ki takipçi sayısı bile hala çok az. En son çekilen öğretmenler günü videosu için İzmir ekibi başta olmak üzere birçok ekip ve kardeşimiz emek gösterdi ancak maalesef beklediğim ilginin çok azını gördü. Oysa yapılması gereken şey çok ama çok basit. Beğen, yorum yap ve paylaş. Videonun oluşturulmasında verilen emeğin yanında çok çok altında bir beklenti. Ve dediğim gibi, oradan gelecek gelir tamamen kulüp faydasına kullanılacak.

Umuyorum ki senin de vesilenle gerekli ilgiyi görür, herkesin ilgisi ve çok basit bir emekle kanalımız gelmesi gereken yerlere gelir. Bu arada her türlü video fikri ve desteğe de ihtiyaç bulunmaktadır :) kanal hepimizin kanalı, kulübün dışarı açılan penceresi, el ele hep birlikte güzel yerlere getirebiliriz.

Dipnot: uzun zamandır bilgisayarım olmadığı için yeni videolar eklenmedi ancak en kısa zamanda yeni videolar gelecek. Elinizde yayınlanmaya değer olduğunu düşündüğünüz videolar varsa drive, wetransfer, Yandex gibi yerlere yükleyip gokselozunver@gmail.cok adresine paylaşım verebilirsiniz.

acryvz
26.December.2016, 14:04
.... ( göreve haziriz ) .....

gabriel cash
26.December.2016, 14:15
Montaj konusunda "akşamları" yardımcı olabilirim abi :) Mesleğini bırakmış bir grafiker olarak. Bu arada 167.

Kardeşim bu mesaj kutuna bakabilir misin :)

Bypale
26.December.2016, 15:35
Abi çok güzel bir konuya değinmişsin. Kanalı oluşturan ve yöneten kişi olarak benim de yazmak istediklerim var bu konuda.

Bilindiği gibi henüz yeni bir kanal ve daha kanalı açar açmaz aklımdan geçen düşünce YouTube üzerinden reklam geliri kazanmak ve bunu da kulüp faydasına kullanılmak üzere ilgili hesaplara transferini sağlamaktı. Ancak ne yazık ki çok da fazla ilgi görmedi. Öyle ki takipçi sayısı bile hala çok az. En son çekilen öğretmenler günü videosu için İzmir ekibi başta olmak üzere birçok ekip ve kardeşimiz emek gösterdi ancak maalesef beklediğim ilginin çok azını gördü. Oysa yapılması gereken şey çok ama çok basit. Beğen, yorum yap ve paylaş. Videonun oluşturulmasında verilen emeğin yanında çok çok altında bir beklenti. Ve dediğim gibi, oradan gelecek gelir tamamen kulüp faydasına kullanılacak.

Umuyorum ki senin de vesilenle gerekli ilgiyi görür, herkesin ilgisi ve çok basit bir emekle kanalımız gelmesi gereken yerlere gelir. Bu arada her türlü video fikri ve desteğe de ihtiyaç bulunmaktadır :) kanal hepimizin kanalı, kulübün dışarı açılan penceresi, el ele hep birlikte güzel yerlere getirebiliriz.

Dipnot: uzun zamandır bilgisayarım olmadığı için yeni videolar eklenmedi ancak en kısa zamanda yeni videolar gelecek. Elinizde yayınlanmaya değer olduğunu düşündüğünüz videolar varsa drive, wetransfer, Yandex gibi yerlere yükleyip gokselozunver@gmail.cok adresine paylaşım verebilirsiniz.

En son barınak organizasyonu ve çatalca sürüşü videolarını yetkin ve ömer abi ile irtibat kurup paylaşabilirsin göksel. Bizde onları official sayfamızda görmek isteriz. Gerekli ekip çalışmasınıda ilerleyen günlerde koordine edelim bence. Yanlız kalma bu konuda kardeşim 8)

Fatih Ucek
26.December.2016, 16:10
En son barınak organizasyonu ve çatalca sürüşü videolarını yetkin ve ömer abi ile irtibat kurup paylaşabilirsin göksel. Bizde onları official sayfamızda görmek isteriz. Gerekli ekip çalışmasınıda ilerleyen günlerde koordine edelim bence. Yanlız kalma bu konuda kardeşim 8)

Aynen adamım bizimkilerden de her konuda yardım alabilirsin yeni arkadaşlar içinde anlayan kardeşlerimiz var. hazır konusu açılmışken İnstagram'da biraz es geçiliyor sanki bu ara :) Sosyal medya ekibi falan mı kursak tek başına çok yük oluyor sana dostum.

gabriel cash
26.December.2016, 17:30
Aynen adamım bizimkilerden de her konuda yardım alabilirsin yeni arkadaşlar içinde anlayan kardeşlerimiz var. hazır konusu açılmışken İnstagram'da biraz es geçiliyor sanki bu ara :) Sosyal medya ekibi falan mı kursak tek başına çok yük oluyor sana dostum.

Valla özellikle çekim ve montaj konusunda bilgili arkadaşlar varsa ve il teşkilatlarının çekim+montaj kısmını onlar hallederse çok iyi olur. Zira benim İzmir'den diğer illere olan katkım videoyu indir->müzik koy->logo köy ve yayınla şeklinde ilerliyor, o da haliyle biraz yavan kalıyor. Eğer ki varsa ben çekim ve montajı hallederim diyen müthiş olur.

Instagram paylaşımları düştü evet, onun da nedeni bilgisayarın olmaması yaklaşık 2 haftadır. Çünkü salt üye paylaşımları yerine biraz daha genel paylaşımları yapmaya başlamıştım, onun için de fotosop lazım :) birkaç güne geliyor pc, Instagram ve YouTube paylaşımları tekrar başlayacak :)

Söz şimdi diğer teşkilatlardan "ben bu işe gönüllüyüm" diyen kardeşlerde :)

centaur
26.December.2016, 20:18

Uğur ,Göksel'in kısa bir süre daha bilgisayarı olmayacak, dilerseniz drive a yükleyin çektiklerinizi,ben derleyip toplayıp güzel bir klip haline getirmeye çabalayayım..

centaur
26.December.2016, 20:22

Emek verip saatlerini harcayıp ''acaba nasıl olacak,arkadaşlarım beğenecek mi?'' kaygısı ve heyecanıyla hazırlayıp azıcık bir ilgiyi bile görememe hissiyatını çok iyi bilirim dostum. Berbat bir duygudur. Umarım bundan sonra arkadaşlarımız en azından bir miktar duyarlı olur. Zaten konuyu da 7/24 whatsapp /facebook/ instagramda online olup foruma girmeye vakti olmadığını,youtube kanalını beğenmeye vakti olmadığını iddia eden/edecek arkadaşların duyarsızlığından rahatsız olduğum için açtım.

centaur
26.December.2016, 20:26
Valla özellikle çekim ve montaj konusunda bilgili arkadaşlar varsa ve il teşkilatlarının çekim+montaj kısmını onlar hallederse çok iyi olur. Zira benim İzmir'den diğer illere olan katkım videoyu indir->müzik koy->logo köy ve yayınla şeklinde ilerliyor, o da haliyle biraz yavan kalıyor. Eğer ki varsa ben çekim ve montajı hallederim diyen müthiş olur.

Instagram paylaşımları düştü evet, onun da nedeni bilgisayarın olmaması yaklaşık 2 haftadır. Çünkü salt üye paylaşımları yerine biraz daha genel paylaşımları yapmaya başlamıştım, onun için de fotosop lazım :) birkaç güne geliyor pc, Instagram ve YouTube paylaşımları tekrar başlayacak :)

Söz şimdi diğer teşkilatlardan "ben bu işe gönüllüyüm" diyen kardeşlerde :)

Göksel , twitter resmi hesabının sorumluluğunu Üst Yönetimin bilgisi ve onayıyla üstlenebilirim. Twitter sosyal mecranın en önemli noktası bence..

aidikurt
26.December.2016, 21:04
Göksel , twitter resmi hesabının sorumluluğunu Üst Yönetimin bilgisi ve onayıyla üstlenebilirim. Twitter sosyal mecranın en önemli noktası bence..
Kardeşim bu konuyla ilgili seni yarın arayacağım bilgine.

Aydın A.
26.December.2016, 21:41
+1 de benden geldi :)

centaur
26.December.2016, 21:48
Kardeşim bu konuyla ilgili seni yarın arayacağım bilgine.

Tabii ki Başkanım,bekliyorum..

gabriel cash
26.December.2016, 22:30

Twitter'a hiç yanaşmadım ben, açılsa harika olur :) hatta madem ki konu YouTube kanalından sosyal medya olayına geldi grup dışında bir de official Facebook sayfası kurulması iyi olur. Sadece kulüple ilgili gelişmelerin takipçilere bildirileceği, forum ve Facebook grubunun hitine eksi yönde etki etmeyecek bir sayfanın da eksikliği var.

CELİL
26.December.2016, 23:17
Twitter'a hiç yanaşmadım ben, açılsa harika olur :) hatta madem ki konu YouTube kanalından sosyal medya olayına geldi grup dışında bir de official Facebook sayfası kurulması iyi olur. Sadece kulüple ilgili gelişmelerin takipçilere bildirileceği, forum ve Facebook grubunun hitine eksi yönde etki etmeyecek bir sayfanın da eksikliği var.

Göksel yeni sayfa olmasın biz mevcutlarla yeterince ugraşıyoruz fazlasına gerek yok :) 8)

gabriel cash
26.December.2016, 23:29
Göksel yeni sayfa olmasın biz mevcutlarla yeterince ugraşıyoruz fazlasına gerek yok :) 8)

Başkanım ek bir külfet getirmez böyle bir sayfa, Twitter hesabına bağlanırsa tek yerden koordine edilir :) mesela Facebook grubundaki herhangi bir fotoğraf, yazı, etkinlik, video vs paylaşıldığı zaman o paylaşımı grup üyeleri haricindekiler göremiyor. İşte bu tip şeyler için bu Facebook sayfası olmasında fayda var diye düşünüyorum ama karar sizlerin tabi :)

CELİL
26.December.2016, 23:32
Başkanım ek bir külfet getirmez böyle bir sayfa, Twitter hesabına bağlanırsa tek yerden koordine edilir :) mesela Facebook grubundaki herhangi bir fotoğraf, yazı, etkinlik, video vs paylaşıldığı zaman o paylaşımı grup üyeleri haricindekiler göremiyor. İşte bu tip şeyler için bu Facebook sayfası olmasında fayda var diye düşünüyorum ama karar sizlerin tabi :)

Birazda bizim özelimiz olsun her şeyi dışarı yayınlamayalım ben face gurubuna 1-2 istisna harici başka kulüp üyesi bile sokmuyorum :)

gabriel cash
26.December.2016, 23:38
Birazda bizim özelimiz olsun her şeyi dışarı yayınlamayalım ben face gurubuna 1-2 istisna harici başka kulüp üyesi bile sokmuyorum :)

Pekala başkanım :)

centaur
28.December.2016, 20:00
Arkadaşlar;
Açılan konunun önemini anlayan 7 arkadaşımız Youtube Resmi Kanalımızı takip etmeye başlamış. Aslında kardeşlikten,aile olmaktan bahsederken '' Youtube kanalımızı takip etmeyenler var,lütfen takip ediniz,aile olmak bunu gerektirir'' demekten bile beni rahatsız ediyor. Lakin yeni üye arkadaşlarımız var. Sürekli internette olup bir türlü kanalımızı takip edecek vakit bulamayan yoğun(!) arkadaşlarımız var. Lütfen hepinizi bu konuda duyarlı ve destek olmaya davet ediyorum.

centaur
30.December.2016, 13:20
Merhaba arkadaşlar;
kasitli olarak herkesin gözüne gözüne sokabilmek,dikkatini çekebilmek maksadiyla TEKRAR TEKRAR yaziyorum. Youtube 'ta raptorriders resmi kanalimiz var bilindiği üzere . Aslinda yasal bir zorunluluğu yok,bir grup kurali değil.bu kanali kendini bu ailenin parçasi hisseden, bu aileye saygi duyan herkesin takip etmesi gerekmekte. Yani kişinin ilgi,alaka ve bu aileye duyduğu saygisina kalmiş bir durum. 5 (beş) arkadaşimiz daha bu aileye olan bağliliğini,saygisini takip ederek göstermiş,onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum.
Bu kanal işler bir şekilde kullanilir, takipçi sayisi artar ve videolarimiz bolca izlenirse youtube'tan grubumuz adina gelir elde etmemiz mümkün. Server masraflari dahil pek çok masrafi buradan karşilamak mümkün ve bunu sizlere buradan sikça hatirlatacağim ta ki - kanal aktif olarak kullanilana ve amacina hizmet edene kadar.

Rr istanbul'un hayvan barinağina yaptiği ziyaretin videosu dahil olmak üzere 3 (üç) yeni video eklenmiştir. Iyi seyirler..

acryvz
30.December.2016, 13:36
İlker Bey herkes RR. nic. ile mi üye oluyor , örneğin ben şirketlerimden biri olan acarbebe olarak üye oldum , bu tip nicler anlaşılıyormu ? takip ettiğim halde etmemiş sayılmak istemem .....

acryvz
30.December.2016, 13:39
birde iki abonelik var .... doğrumu ?

RAPTOR RİDERS

Raptor Riders official

centaur
30.December.2016, 13:50
İlker Bey herkes RR. nic. ile mi üye oluyor , örneğin ben şirketlerimden biri olan acarbebe olarak üye oldum , bu tip nicler anlaşılıyormu ? takip ettiğim halde etmemiş sayılmak istemem .....

Abi takip kontrolü falan yapmıyoruz :) Rumuz,mahlas yada hesap ismi farketmiyor. Dediğim gibi herkesin vicdanı ve RR Ailesine verdiği değere kalmış abi.. Gayemiz tüm arkadaşlarımızı bir şekilde oraya sevk edebilmek .. İçin rahat olsun abi. Biz seni biliyoruz :) Senin gibi duyarlı bir insan takip etmemezlik yapmaz..

centaur
30.December.2016, 13:52
birde iki abonelik var .... doğrumu ?

RAPTOR RİDERS

Raptor Riders official

Bizim tek kanalımız var Acar Abi.. O da Raptor Riders Official..

acryvz
30.December.2016, 14:04
Bizim tek kanalımız var Acar Abi.. O da Raptor Riders Official..

teşekkür ederim öteki abonelikten çıktım ... verdiğin bilgi doğrultusunda ...Saygılar

Rednexi
31.December.2016, 01:23
Bende kendi kanalımda(Chopper Günlüğünde) Yeni aklıma geldi,benim kanaldanda abone gelsin diye öne çıkarılan kanallara ekledim :)

https://www.youtube.com/channel/UCa20khYfkA4kcdd-zU-n2pA

Hiracan
31.December.2016, 05:24
178 :Rockn Roll:

-C-
31.December.2016, 06:50
Arkadaşlar mesleğim gereği(iç mimarlık ve grafik) video hazırlama konusunda iyiydim. Daha önce üniversite dahilinde kısa filmlerde yönetmen/kurgucu olarak çalıştım, istediğiniz videoda yardım edebilirim. Ayrıca elimin altında hazır stüdyo ve ekip var. :)

gabriel cash
31.December.2016, 09:56
Arkadaşlar mesleğim gereği(iç mimarlık ve grafik) video hazırlama konusunda iyiydim. Daha önce üniversite dahilinde kısa filmlerde yönetmen/kurgucu olarak çalıştım, istediğiniz videoda yardım edebilirim. Ayrıca elimin altında hazır stüdyo ve ekip var. :)

Kardesim bulusmaya gelirsen konusalim bunu olur mu, harika olur hepimiz icin.

centaur
31.December.2016, 14:29

stüdyo ve ekipman mı :Rockn Roll: Göksel ile mutlaka koordine edin dostum..

Anıl DEMİRSOY
01.January.2017, 02:01
Güzel bir konuya deginilmiş. Farkindalığı arttırmak için güzel bir hamle.

centaur
08.January.2017, 10:00
Yeniden, yine ve tekrar hatırlatma gereği duydum.
Neyi mi?
Bilenler hatırlayacaktır bizim Youtube Resmi Kanalımız var ''Raptor Riders Official'' adında . Tüm üyelerimiz ve sevenlerimiz tarafından istisnasız takip edilmesi çok ama çok önemli ! Eğer bu kanal işler bir şekilde kullanılırsa forumumuzun server masrafları dahil pek çok mali gideri buradan kazanmamız mümkün. Başlığı açalı bir hafta oldu ve selam olsun duyarlı insanlara ,tam 17 arkadaşımız daha kanalımızı takip etti. Güzel rakam ama yeter mi? Hayır ,yetmez. Yüzlerce üyesi olan bir foruma sahip iken kanalı takip eden 182 kişi var deseniz birine '' yahu bu nasıl kardeşlik?'' der sanırım bizlere.. Lütfen kanalımızı takip edelim. Videoları hiç yoksa bir kez izleyelim.

atay iman
08.January.2017, 15:23
Kesinlikle sosyal medya faaliyetleri tanıtım için çok mühim.hele ailede ki arkadaşlarımızın videoları hazırlarken sarf ettiği çabayı onurlandırmak ve emeklerine saygı göstermek adına her üye,aday üye en az bir arkadaşını kanalımıza abıne etmeli diye düşünüyorum.

centaur
08.January.2017, 19:01
Kesinlikle sosyal medya faaliyetleri tanıtım için çok mühim.hele ailede ki arkadaşlarımızın videoları hazırlarken sarf ettiği çabayı onurlandırmak ve emeklerine saygı göstermek adına her üye,aday üye en az bir arkadaşını kanalımıza abıne etmeli diye düşünüyorum.

Dostum bırak herkesin bir arkadaşını üye etmesini biz forumdaki,ailemizdeki arkadaşlarımızın tamamının takip etmesini sağlayamıyoruz :x :) Zaten tüm arkadaşlar takip etse dışarıdan insana bile gerek kalmayacak :) 8)

gabriel cash
08.January.2017, 20:43
Dostum bırak herkesin bir arkadaşını üye etmesini biz forumdaki,ailemizdeki arkadaşlarımızın tamamının takip etmesini sağlayamıyoruz :x :) Zaten tüm arkadaşlar takip etse dışarıdan insana bile gerek kalmayacak :) 8)

Youtube kanalı için özel olarak hazırlanan son 5 video üzerinden istatistikler :)

Raptor Riders Yedikule Hayvan Barınağı Ziyareti Videosu
İzlenme: 89
Beğenme: 17
Yorum: 3

Raptor Riders Intro-2 Videosu
İzlenme: 47
Beğenme: 9
Yorum: 0

Motorculardan Öğretmenler Günü Klibi | Kamera Arkası
İzlenme: 235
Beğenme: 21
Yorum: 9

Motorculardan Öğretmenler Günü Klibi
İzlenme: 610
Beğenme: 56
Yorum: 16

Raptor Riders İzmir Toplu Sürüşü
İzlenme: 617
Beğenme: 48
Yorum: 20

Belirtmek gerekir ki videolardaki beğeni ve yorumların büyük bir kısmını İzmir ekibi (biraz da benim zorlamamla) yapıyor, bazı bazı buluşmalarda telefonları elime alıp bizzat ben yapıyorum ancak son zamanlarda onu da bıraktım artık. Bunun haricinde yaklaşık 10 kadar üye sağolsun hiç es geçmiyor, herhangi bir uyarıya gerek kalmadan beğeni, yorum ve paylaşımları yapıyor.

Toplam 181 abone var. Ancak yaklaşık 10 gün önce yayınlanan videonun izlenmesi 89. Onun da içinde etikletlerden ya da önerilerden gelen izlemeler de bulunmakta. Belirteyim ki ilgili video özel olarak "Youtube kanalımızda görmek isteriz" talebiyle hazırlanmıştır ve 89 izleme rakamına ulaşmaktadır.

Kendi adıma konuşmam gerekirse yer yer videoların kurgularını, senaryolarını, çekimlerini, düzenlemesini, yayınlanmasını yaptıktan sonra bir de gündüz telefondan akşamları ise televizyondan açıp reklamlarını izliyorum. Maksat en başta da dediğim gibi kulübün bir derdine maddi olarak derman olmak. Ancak maalesef genel anlamda bunca çabaya destek bulamıyorum. Evet bir resmi YouTube kanalı var ve bu kanalın adı aynı zamanda yeleklerini de taşıdığımız, yeri geldiğinde "iyi ki bu teşkilatın içindeyim" dediğimiz Raptor Riders Youtube Kanalı. Ancak üzülerek söylüyorum ki bu ilgisizlik beni çok üzüyor.

Az sonra bugün şehidimiz Fethi Sekin için çektiğimiz ya da başka mecralardan aldığımız videolardan oluşan bir kolaj videosu yayınlanacak. Açıkçası o soğukta çıplak ellerle çekimleri yapabilmek için çok zorlandım, bir şekilde yapıldı. Tek beklenti ise son derece hassas olan bu konuda, emek verilen ortaya çıkan videoya ilgi gösterilmesi.

Kusura bakılmasın çok sitemkar bir mesaj oldu, daha pembe bir tablo çizip "helal olsun, harika şeyler çıkıyor ortaya" demeyi herkesten daha fazla isterdim. Ancak tablo bu şekilde. Umuyorum ki kanalın hak etmiş olduğu ilgi kısa zamanda gösterilir.

Dipnot: Şayet "şunu şu şekilde yapalım, bak şöyle olması daha iyi oluyormuş, ya ben de şu işlerden anlarım elimden gelir biraz" tarzında tavsiyeler ya da sorumluluk paylaşımı yapmak isteyen kardeşlerimiz varsa en başından beri bu konuda destek talebimi zaten bildirmekteyim. En ciddi destek de centaur'dan geldi ve gelmeye devam ediyor.

CELİL
08.January.2017, 21:21
Arkadaşlar Göksel çok haklı bu ilgisizlik ilk önce emek veren arkadaşlarımızın emeğine saygısızlıktır sonra bulunduğumuz bu birlikteliğe saygısızlık oluyor LÜTFEN konuya hassasiyetle yaklaşıp emek veren arkadaşlarımıza destek olalım 8)

burock
08.January.2017, 21:36
Aranıza katıldığım günden beri takipteyim zaten ama yeni video ekleyip güncel olmak da önemli bence ... sadece takip et butonuna basmak yetmeyecektir kanaatimce.8)

gabriel cash
08.January.2017, 21:54
Aranıza katıldığım günden beri takipteyim zaten ama yeni video ekleyip güncel olmak da önemli bence ... sadece takip et butonuna basmak yetmeyecektir kanaatimce.8)

Doğru söylüyorsun kardeşim. Kanal aktif olarak 10 Ağustos'ta yayına başladı, şimdiye dek yayınlanmamış 1 videoyla birlikte toplam 20 video bulunmaktadır. Yani ortalama haftada 1 video yüklenmektedir. Kanal yöneticiliği, içeriklerin oluşturulması vs. gönüllülük üzerinden gittiğinden bu rakam iyi gibi görünse de hafta bazında daha fazla videonun yüklenmesi daha iyi olur. Tabi bunun için de değişik içeriklerde daha çok videoya ihtiyaç bulunmaktadır :)

HAWX
08.January.2017, 22:19
Hemen takip ediyorum8)

centaur
09.January.2017, 07:31

Burak bir noktada haklısın. Lakin halihazırdaki videolarımıza bile ilgi yeterince gösterilmemekte. Fikrine katılıyorum ve bunun içinde üyelerimizden (sadece bir kaç kişiden değil genelinden) video görsel akışı olması gerekmekte.Bırak arkadaşlarımızdan video gelmesini, daha insanlara takip etmeleri için yalvar-yakar teşvikte bulunuyoruz.Elimizde görsel olmadığı sürece inan mevcut olanlarla ancak bu kadar güncel olabiliyoruz .