Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar arkadaşlar (racing niyetlenip chopper almak:)
mblal
31.Aralık.2016, 01:45
Sa arkadaşlar.
Uzun süre yarış motoru araştırıyordum ve bir arkadaşımın motor satması ve uygun vermesi sonucu chopper aldım. İlk başta alayım yaza satarım diyordum fakat kullandıkça sevmeye başladım. Motorum regal raptor bobber 350. Anlamadığım bir şey var aynı motorumun görüntüsündeki videolar hep java olarak geçiyor motorumda da logo yok ama motor bloğu üzerindeki yazıya bakınca regal olduğuna emin oldum fakat benim motorum regalin resmi sitesinde tıklanmıyor bilgi yok.
Her neyse çok uzatmadan olaya gelim. Nette gezerken buldum burayı bir selam vermek istedim.Ankara'dan selamlar. Hepinize kazasız sıkıntısız sürüşler dilerim.:Rockn Roll:8)
Oğuzhan Ocak
31.Aralık.2016, 01:50
Aleykümselam kardeşim motorunda hayırlı olsun
Murat Kemah
31.Aralık.2016, 02:01
Aleyküm selam hayırlı olsun kardesim. Tekerin düz bassın.
Ufuk_
31.Aralık.2016, 02:03
Aynı motor başka ülkelerde java markasıyla satılıyo diye biliyorum.
alibaba07
31.Aralık.2016, 12:59
Merhaba aramıza hoşgeldin. Motorunun 1-2 fotosunu atsan daha iyi anlayabiliriz modelini.
Başka ülkelerde farklı isimlerle de satılan değişik ürünleri var regal raptorun.
CELİL
31.Aralık.2016, 13:08
Merhaba Bilal Ankara'dan aramıza hoş geldin Yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 
Bizim Regal Raptor'lar farklı ülkelerde farklı isimlerde satılıyor 8)
aycanblmts
31.Aralık.2016, 14:57
Hoş geldin. Motorun hayırlı olsun. Chopper candır.
gabriel cash
31.Aralık.2016, 14:58
kardeşim hoş geldin aramıza.
acryvz
31.Aralık.2016, 15:09
Aramıza hoş geldin ..... resim gönderirsen daha iyi olur ....
Gezgindelikanlı
31.Aralık.2016, 15:13
Merhaba aramıza hoşgeldin makinenhayirli olsun resimleri bekliyoruz
spue
31.Aralık.2016, 15:35
Aramıza hoş geldin Bilal,
Makine hayırlı olsun, kazasız belasız gönlünce sürüşler dilerim. Racing'deki efor ve performans chopper da yoktur. Her makinenin kendine has tadı var, ama chopper sürüş zevkini, rotanın ve yolun güzelliğini paylaşmaya en uygun tür diye düşünüyorum. Yolun açık, rüzgarın bol olsun.
fthblkglu
31.Aralık.2016, 15:43
aramıza hoşgeldin :D
Ömer
31.Aralık.2016, 16:04
Bilal hoşgeldin
Eray Gürman
31.Aralık.2016, 16:06
aramıza hoşgeldin bilal
Punisher45
31.Aralık.2016, 23:02
Hayılrı olsun, aramıza hoş geldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.. 8)
Rider07
31.Aralık.2016, 23:04
Hoşgeldin aramıza 😊🤘🏻
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hepinize çok teşekkür ederim. Hoş buldum. Resmide en yakın zamanda atarım şuan işyerinden yazıyorum. eve gidince fotoğraf paylaşırım sizinle.
Bugra35
05.Ocak.2017, 09:36
Sa arkadaşlar.
Uzun süre yarış motoru araştırıyordum ve bir arkadaşımın motor satması ve uygun vermesi sonucu chopper aldım. İlk başta alayım yaza satarım diyordum fakat kullandıkça sevmeye başladım. Motorum regal raptor bobber 350. Anlamadığım bir şey var aynı motorumun görüntüsündeki videolar hep java olarak geçiyor motorumda da logo yok ama motor bloğu üzerindeki yazıya bakınca regal olduğuna emin oldum fakat benim motorum regalin resmi sitesinde tıklanmıyor bilgi yok.
Her neyse çok uzatmadan olaya gelim. Nette gezerken buldum burayı bir selam vermek istedim.Ankara'dan selamlar. Hepinize kazasız sıkıntısız sürüşler dilerim.:Rockn Roll:8)
aleykümselam hoşgeldin isabetli bir tercih olmuş..
meeykaa
05.Ocak.2017, 11:08
Motorun hayırlı olsun kardeşim
arkadaşlar url den resim ekleniyor direk pcden ekleme olmuyormu?
Ali ÜNVERDİ
05.Ocak.2017, 12:45
Bilal hoşgeldin motorun hayırlı olsun.
arkadaşlar url den resim ekleniyor direk pcden ekleme olmuyormu?
Merhaba Bilal pc den yükleme için resim yükleme sitelerinden birini kullanmak gerekiyor
http://i.hizliresim.com/BvONPj.jpg (http://hizliresim.com/BvONPj)http://i.hizliresim.com/o0dp3o.jpg (http://hizliresim.com/o0dp3o)
Anca yükleyebildim kusura bakmayın arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin ekipmanı ile beraber.
Aslında r25 düşünüyordum ama onun sesi fıtfıtfıt geliyordu bunda egzos acık feci ses var yahu:)
Agahgezgin
05.Ocak.2017, 16:08
Hayırlı olsun tekerin düz bassın güzel deyişik bişiy
Aybars
05.Ocak.2017, 16:16
Aleykumselam abı motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullan 8) her daim yollarda olman dileğiyle 8)
durqrimast
05.Ocak.2017, 16:20
Motorun hayırlı olsun arkadaşım, tekerine taş değmesin.
Turkpower
05.Ocak.2017, 17:07
Bilal aramıza hoşgeldin. Arkadaşın sana uygun chopper satarak çok büyük iyilik yapmış bunu sürdükçe daha iyi anlayacaksın. Kazasız belasız sürüşler. Tekerin hep düz bassın
Özgür yaşa,mutlu yaşlan..
Herkese teşekkürler iyi dilekleriniz için. Acayip hevesle havaların ısınmasını bekliyorum aldım 3 hafta anca binebildim motora içimde kaldı feci karlar bir kalksa diye dort gözle havaya bakıyorum:)
Enes Sarıgene
05.Ocak.2017, 17:31
Başarılı bir bobber çalışması olmuş hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin hoşgeldin aramıza :)
HelmettolgA
05.Ocak.2017, 17:56
Hayirli olsun kardesim.Bir zevki kamburu cikmis vaziyette mi yasamak mi yoksa ewdeki koltukta oturur gibi yasamakmi chooper cruser sana ew ortamini sunar.....saygilar
Bu arada ben direk koydum motoru akü sökmem gerekiyordu fakat bi elim gitmedi iş yoğunluğundan şimdiye kadar bitmiştir akü sanırım. Size sormak istediğim bi konu var. havalar ısınınca yeni akü mü almam gerekir yoksa üzerindeki dolar tekrar kullanılır mı? :soru?
Bu arada ben direk koydum motoru akü sökmem gerekiyordu fakat bi elim gitmedi iş yoğunluğundan şimdiye kadar bitmiştir akü sanırım. Size sormak istediğim bi konu var. havalar ısınınca yeni akü mü almam gerekir yoksa üzerindeki dolar tekrar kullanılır mı? :soru?
Merhaba Bilal akü bitik olarak beklerse içindeki plakalar bozuluyor bir daha şarj tutmuyor ama kısa sürede şarj edersen kurtulma şansı var 8)
Merhaba Bilal akü bitik olarak beklerse içindeki plakalar bozuluyor bir daha şarj tutmuyor ama kısa sürede şarj edersen kurtulma şansı var 8)
Ben ozaman aküyumu sokup bi doldurturayim inş tam bitmemistir öyle bırakırım yaza kadar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.