Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merabayın

-C-
31.December.2016, 07:07
Adım Cem Batur Zaimoğlu. Kısaca C. İç Mimar ve Çevre Tasarımcısı'yım. Yaşar Üniversitesi'ni ---tam burslu--- :D bitirdim ve beş senedir mesleğimi icra etmekteyim. Ne kadar şu aralar bir ofiste çalışmasam ve sigortamı elden ödeme sıkıntısını yaşasam da(freelance)... SGK'da sıra beklemek zor arkadaşlar... Bundan evvel çiftlik, pre-amatör veterinerlik(baba mesleği), kamyon şoförlüğü, hammallık, ırgatlık(tarlalar benden sorulur) yapsam da insanın kaderi belli; ruhunda sanat varsa sanatçı oluyorsun. :D Ayrıca birkaç senedir İzmir'in farklı merkanlarında konser vermekte olduğumuz "Terastaki Antenler" adlı bir indie müzik grubumuz var. Neyse, yaklaşık bir ay önce DD E-2'imi aldım. Aldım ama başıma neler gelmedi; motoru sıfır aldığımda vites teli sıkılmamış, arka fren havası alınmamış ve dişli kapağı çatlaktı. Ve de dün bana taksi çarptı, arka sol far yamuldu. Düzeltsem de uyku tutmuyor. Hasar aldı ya 15 senelik hayalim, ben daha da uyuyamam. Abartma demeyin OKB hastalığım var. Onu düz görene kadar uyuyamam. Bu yazıyı girdiğim saat 06:07. Siz düşünün. :D

CELİL
31.December.2016, 11:56
Merhaba Cem seni yakından tanıdığımıza sevindik makinayı bu kadar kafana takma önemli bir durum yok düzeltmişsin zaten sorun kalmamış :) 8)

gabriel cash
31.December.2016, 12:00
Cem hadi yat uyu kardeşim, makinende bi şey yok :) bizim makinelerdeki problemleri bilsen hayata küsersin :D öteki başlıkta da yazdığım gibi gaRRaj'da hallederiz.

kadirercan
31.December.2016, 12:14
Cem hoşgeldin diğer başlıktaki fotoda makina süper duruyo bence kafaya takılıcaz bi sorun yok. İzmir ekibi aklındaki her soruya çok iyi cevap verir toplantıları aksatma :Rockn Roll:

FouL
31.December.2016, 12:14
Hosgeldin aramıza Cem

gorkemYılmaz
31.December.2016, 12:17
Rr ailesine hoş geldin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

meeykaa
31.December.2016, 12:19
"Terastaki antenler" güzelmiş :) yaptığın ufak kazayı kafana takma. Zaten düzeltmişsin motoru.

alibaba07
31.December.2016, 12:53
Aramıza hoşgeldin.

Oğuzhan Ocak
31.December.2016, 13:19
Aramıza hoşgeldin kardeşim kafana takmamaya çalış sana bişey olmasın mühim olan o

centaur
31.December.2016, 14:26
Cem hoşgeldin dostum. Hakikaten sıkıntılı bir süreç geçirmişsin. Kimi insanlar mıktanıs gibidir,belayı-kazayı üzerine çeker, misal ben.. Senin durumda farksız değil. Sadaka ver dostum, bol bol sadaka ver. Ben büyük ölçekte öyle çözdüm :)

Enes Sarıgene
31.December.2016, 14:34
Merhaba Cem aramıza hoşgeldin. Ne kadar takma böyle şeyleri desemde boş, bilirim okb'yi Allah başka dert vermesin :D :D

acryvz
31.December.2016, 15:06
Cem aramıza hoş geldin .... ufak kazan için tekrar geçmiş olsun ... çalışkan olduğun belli ... senin gibi donanımlı arkadaşları aramızda görmek beni çok mutlu ediyor .... yaşadığın sıkıntılar geçici , hepimizin başından geçti ,sen daha ne olduğunu anlamadan bak nasıl ilerleyeceksin ... geçmişini unutma ki geleceğin olsun .... Saygılar

fthblkglu
31.December.2016, 15:54
Allah beterinden korusun sana bişey olmaması önemli. Aramıza hoşgeldin :)

UğurOrhon
02.January.2017, 04:33
Aramıza hoşgeldin Cem. Rüzgarın bol olsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aybars
02.January.2017, 11:37
Ah kardeşim ah yat sıcacık yatağına sıkma canını hepsi helledılır zira neleri halletmedık :) gönlünü ferah tut uyu sen ;)

Tugay Güreşen
02.January.2017, 15:07
Aramıza hoşgeldin , en yakın buluşmada görüşmek dileğiyle :)

emreozkok
03.January.2017, 09:51
Aramiza hosgeldin ruzgarin bol olsun...

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Patriot
03.January.2017, 10:03
Kardeşim hic canini sıkma getir GaRRaja bakalim çözelim neleri cozmedik biz :) en kisa zamanda da bulusmada görüşmek dileğiyle

Hiracan
03.January.2017, 17:16
Kardeşim aramıza hoş geldin buluşmalara da bekleriz, hem yüzyüze de tanışmış oluruz hem de bilgi alışverişi yapabiliriz. :Rockn Roll:

Crixus
04.January.2017, 23:05
RR a Hoş Geldin Kardeşim :Rockn Roll: