Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm Arkadaşlarımızın Dikkatine- RR Aile Klibi için(ÖNEMLİ)
centaur
09.January.2017, 13:39
Merhabalar;
Bildiğiniz üzere Youtube Resmi Kanalımızın aktif olarak kullanılabilmesi için bir kaç kişi (ve RR İzmir Teşkilatının büyük katkıları var, bu konuda kimse haklarını yiyemez) ciddi çaba sarfedip emek harcıyoruz. Lakin tüm ailenin katılımı sağlamadığı/sağlanamadığı için harcanan tüm bu emek kısmen zayi oluyor yada sönük kalıyor.
İşte tam da bu sebeple (Üst Yönetimin onayı alınmıştır.) herkesin katılım sağlayabileceği bir projeyi huzurlarınıza sunuyoruz.
Malumunuz kış ayı ve yoğun kar baskısı nedeniyle motor kullanamıyoruz. Bu muzdaripliği keyifli bir videoya çevirme fikri ile hepinizden kısa videolar bekliyoruz.
Peki videolarımız nasıl olacak?
1.Dini,siyasi,sosyal değerlere ve grup anlayışına aykırı düşmeyecek şekilde motor hasretimizi içeren videolar olacak.
2.Motor kullanmayı özlediğimiz için odamızda,sandalye tepesinde,işyerinde,otobüs durağında (alternatifler sınırsız yaratıcılığınıza kalmış :) ) motorsiklet sürüyor gibi yapıp videolar çekeceğiz.Yani gidonu kavramış gaz veriyor imajını canlandıracağız,kafamızda kaskımız olabilir,yeleğimiz varsa giyebiliriz :) Lütfen çekeceğimiz videolarda konu dışına taşmayalım.
3.Bir veya birden çok mekanda ,kurguda bu konu üzerine videolar çekip Yandex e yada Google Drive a yükleyerek bu konunun altına yüklediğimiz videoların linkini paylaşıyoruz.
4. Videolarımızın kalitesi keyifli bir görsel oluşturabilmek için önemli .Mümkünse yakınımızdaki birine çektirip telefonlarımızın arka kamerasını kullanıyoruz.
5. Çektiğimiz videolarda ailemiz,arkadaşlarımız ve sevdiklerimiz de bizlerle birlikte yer alabilir,kurgusu,katılımı,mekan seçimi tamamen hayal gücünüze kalmış,yeter ki başrolde siz olun :)
6. Videolarımızı mümkünse en kısa sürede çekip linklerini hemen paylaşalım.
İstisnasız tüm arkadaşlarımızdan videolar bekliyoruz ve şimdiden RR Ailesinin büyük bir katılımla renkli görüntüler ortaya çıkaracağına inanıyoruz :) Şimdiden herkese teşekkürler...
Bypale
09.January.2017, 13:43
Elimizden geldiğince ipin ucundan tutarız . Emeğinize sağlık. Güzel proje abi. 8)
CELİL
09.January.2017, 13:50
Evet Arkadaşlarımız çok keyifli bir projeye imza atıyor sizde bu projede var olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun Haydi Raptor Rider Aiesi güzel eğlenceli videolar bekliyoruz :) 8)
gabriel cash
09.January.2017, 14:09
müthiş şeyler çıkabilecek bir fikir, aklına sağlık 8) ben akşama 1 tane çekip atacağım.
Bahadır
09.January.2017, 14:27
güzel fikir.kafamda da bir tane canlandı ama kendim çekemeyebilirim.çekmek isteyen olursa bana ulaşsın tarif edeyim :) 05354747961
Patriot
09.January.2017, 15:01
Çok güzel bir proje RaptoRRiders ailesi olarak bize de destek vermek düşer :)
FatihTekin
09.January.2017, 15:22
Youtube sayfasındaki videolara etiket koyun daha fazla kişiye ulaşsın :)
aycanblmts
09.January.2017, 15:42
Güzel bir düşünce. Elimizden geldiğince katkı sağlayalım.
Turkpower
09.January.2017, 19:19
Harika proje çalışmalara başlıyorum hemen
Özgür yaşa,mutlu yaşlan..
centaur
09.January.2017, 19:24
Youtube sayfasındaki videolara etiket koyun daha fazla kişiye ulaşsın :)
Merhaba Fatih.. Videolarımız zaten koyulabilecek tüm etiketler koyularak etiketleniyor. Buradaki maksadımız kanalımızın forumdaki tüm arkadaşlarımız tarafından takibi sağlamak hem de bireysel anlamda herkesin katılabileceği,birlikte şekillendireceğimiz eğlenceli bir anı videosu yaratmak :)
burock
09.January.2017, 20:14
Harika olur ... Bir de arkadaşlarımızı YouTube de abone yapmak için ferdi çalışmalar yapalım derim abone şart 🙌
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aycanblmts
09.January.2017, 20:21
İlker kardeşim ben bişiler yaptım. Müzik eklemek vs gibi işlemler konusunda acemiyim. Hangi programı tavsiye edersin
GorkemSen
09.January.2017, 22:38
Herkese iyi aksamlar Benım bir video tavsiyem olucaktı Regal Raptor modelleri Tanıtımı Yapılsa güzel olur aslında Yani biraz arastırdım izlenmeleri yüksek ve herkesin baslangıc ve devamlılıgı için merak ettiği konulardan
BLUEBORAN
09.January.2017, 22:41
güzel fikir. bakalım neler çıkacak?!?
Barmen
09.January.2017, 22:45
Güzel proje, iyi işler çıkacaktır
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gabriel cash
09.January.2017, 23:03
Herkese iyi aksamlar Benım bir video tavsiyem olucaktı Regal Raptor modelleri Tanıtımı Yapılsa güzel olur aslında Yani biraz arastırdım izlenmeleri yüksek ve herkesin baslangıc ve devamlılıgı için merak ettiği konulardan
kardeşim onu yapacağız hatta yapılması düşünülen ilk projemiz de o ancak motosiklet incelemelerinde sürüşün de anlatılması gerektiği için havaların biraz düzelmesini bekliyoruz.
centaur
10.January.2017, 02:43
İlker kardeşim ben bişiler yaptım. Müzik eklemek vs gibi işlemler konusunda acemiyim. Hangi programı tavsiye edersin
Aycan Abi sizin müzik eklemenize gerek yok. Herkesin yeraldığı karma bir video yapacağız. Siz çektiğiniz videoyu salt haliyle Google Drive a yada Yandex Disk e yükleyip sadece linkini bu başlık altında paylaşın abi, gerisini biz Göksel ile (gabrielcash) halledeceğiz..
aycanblmts
11.January.2017, 01:10
https://drive.google.com/file/d/0B8tnzKkDCAqGS042MExDTEtmQkU/view?usp=sharing
motora binemeyince evde böyle idare ediyorum :) yakıt masrafı da yok.
CELİL
11.January.2017, 01:12
Aycan Harika olmuş :) 8) 8) 8)
aycanblmts
11.January.2017, 01:16
Aycan Harika olmuş :) 8) 8) 8)
başkanım ne yağ derdi var ne yakıt. tek sıkıntı hız yapmıyo:) :)
HAWX
11.January.2017, 07:40
Eğlenceli bir proje 8)
Barmen
11.January.2017, 08:46
Teşekkürler en kısa zamanda yüklüyorum ben de
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
acryvz
11.January.2017, 10:37
motora binemeyince evde böyle idare ediyorum :) yakıt masrafı da yok.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Eray Gürman
11.January.2017, 11:47
güzel düşünce gülmekten yarılacağımız görüntüler çıkacağı kesin
burock
11.January.2017, 20:33
Aycan harika olmuş eline sağlık
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
12.January.2017, 19:18
Aycan Abi şahanesin :) Diğer arkadaşlardan da bekliyoruz..
gabriel cash
13.January.2017, 12:16
buyrun bu da benden :)
https://drive.google.com/open?id=0B3hJos7vNvhBOG1vbjViTVRxQTA
CELİL
13.January.2017, 12:24
buyrun bu da benden :)
https://drive.google.com/open?id=0B3hJos7vNvhBOG1vbjViTVRxQTA
Göksel çok iyi emeğine sağlık :)8)
Evet Arkadaşlar hani sizin videolarınız nerede biraz hareketlenelim haydi videoları bekliyoruz :) 8)
centaur
16.January.2017, 09:29
Arkadaşlar ,bu proje hepimizin katılımıyla gerçekleşecek güzel bir eylem.. 584 görüntüleme var ama halihazırda 2-3 video gönderildi. Bu güzel ailenin üyeleri bu kadar duyarsız olmamalı diye düşünüyorum. Lütfen videolarınızı çekerek gönderin..
centaur
19.January.2017, 10:33
Bu kadar duyarsız mıyız arkadaşlar ? Yani bu kadar mıyız? Ortak minik bir anı klibi yapmak için 15-20 saniyelik video çekip yüklemek ve göndermek ,bundan daha önemlisi RR Ailesince yapılan bir faaliyete katılmak bu kadar mı imkansız?? Anlam veremiyorum..
CELİL
19.January.2017, 11:24
Arkadaşlar niye kimse bu konuya ilgi göstermiyor dönüş yapmıyor çok zor bir şeymi istedik sizden :soru? :(
aycanblmts
19.January.2017, 12:48
Haydi arkadaşlar kış bitiyor projenin bir anlamı kalmayacak.
Bombacı
19.January.2017, 15:41
Guzel fikir elimizden geldigince destegimizi vericez:)
centaur
19.January.2017, 15:51
Bu proje başlığını açarken aklımda bir endişe vardı.. Kendi kendime diyordum ki şimdi herkes video gönderir hatta bikaç tane çeker gönderir , insanları kırmadan nasıl sadece birini kullanacağımızı söyleyeceğiz :) Herkesin Göksel ve benim gibi yaklaşacağını düşünmüştük, heyecanlanmıştık :) Celil Başkana telefonda yarım saat anlatmıştım ballandıra ballandıra.. Hem Youtube Resmi Sayfamızı canlandırmak hem de daha önce hiç bir kulüp / grubun yapmadığı tarzda bir video oluşturmaktı amaç..
İnanın izlerken birkaç dakikamızı ayırdığımız bu videoları yapmak için saatlerimizi harcıyoruz. Bunu da hiç sızlanmadan keyifle yapıyoruz. Çünkü bu aileyi gerçekten seviyoruz. Şahsımıza hiçbir maddi getirisi yok -ki zaten bunu da beklemiyoruz. Bu aileye hizmet etmek, onu tanıtmak,her bireyinin katılımıyla ortaya çıkabilecek güzel anıları derlemek bizim için yeterli... Lakin bu noktada tüm aile fertlerinin desteğine ihtiyacımız var :) Lütfen konu başlığında belirtilen esaslarda kısa kısa videolarınızı çekip yükleyin. Çorbada sizin de tuzunuz bulunsun.. Bu da bu konuda son mesajımdır :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.