Orijinalini görmek için tıklayınız : Cruiser Tarzı Motor (Önerirseniz Sevinirim)
GorkemSen
18.January.2017, 23:04
Herkese merhaba Öncelikle bu konuyu biraz Cekınerek acmak zorunda kaldım Cunku Suan Yeni bir motora (En azından 250 lik çift silindir) ihtiyacım var Suan RR DD100E kullanıyorum aslında Regal raptordan önceki Motorlarım Hep bana Sıkıntı yasatmıstı Bu modelde dusuk bır cc olmasına ragmen hiçbir sıkıntı yasamadım Gel görki Düzenli bir artcım olana kadar benı idare eden bir motordu.Sonra bütçeme Göre arastırma yaptım Benım sızden birkaç istegim olucak Eger bilen varsa ve baska marka sormam kurallara Aykırı degılse sevınırım aklımdaki birkaç model var Eger bunlar hakkında Bilgisi Olan önceden kullanmıs Kişiler varsa cevaplayabilirlerse cok sevinirim
1)Keeway supershadow 250
2)Bisan Lifan 250
3)Borelli Ledow 250
Motorlar hakkında Fazla Bir bilgim yok DD250e9 Düşündüm ama temizini ucuza bulamadıgımdan Dolayı aklımdan Cıkartmak zorunda Kaldım Herturlu Motosiklet önerinize Acıgım şimiden degerlı yorumlarınız için tesekkur ederim Herkese İyi aksamlar
HelmettolgA
19.January.2017, 02:15
oncelıkle merhaba kardesım.Benim tavsıyem bu lıstede yazanlardan hıcbiri olacaktır.Ben bır hyosung gv 250 kullanıcısıyım yaslasık motoru alalı 2 sene omak uzere.2009 ve sonrası ıcın soyluyorum eger butcen yeter vede temız bır makıne bulabılırsen.Millete sorduklarında sana dıyeceklerı ıkı sey var parca yok bıde krank kırıyor emın ol bole bısıde yok.Bu zamana kadar bana sadece 1 kere sorun cıkardı oda benzın ponpası onuda o gun ıcınde buldum ve aldım.Degıstırdım su anda hıcbır problemı yok.Ama makınenın bakımlarını duzensız yapar sallarsan ıste o zaman en kral japon motosıklet senı yolun kenarına atar yolda kalır sen onu tasırsın.Umarım bırazda olsa bılgılendırme saglamısımdır.Saygılar kardesım
Oğuzhan Ocak
19.January.2017, 02:59
Bence de yukarıdakilerden hiçbiri ve motoruna bakarsan o da sana bakar sorun çıkarmaz kolay kolay bende bundan önce mondial vardı aman çin malı falan dediler ama almıştım ki hiç bir sıkıntı çıkarmadı.Bu konu biraz senle alakalı yani ben de Tolga abiye katılıyorum.Daha çok bilgisi olanlar bilgide yardımcı olacaklardır hayırlısı olsun şimdiden...
AnadoluKartalı41
19.January.2017, 09:51
Ben Lifan LF250-B kullanıcısıyım, alalı bir ayı geçti. V motor karbüratörlü hava soğutmalı bir motor. Ben motoru fazlasıyla araştırarak aldım. Gayette memnunum. Birçok parçası dragstar 250, virago 250, bisan 250, keeway 250 vs ile aynıdır. Sitede Kadir abide var aynı motordan, 19 bin km tecrübesi var ve motordan gayet memnun.
Genelde parçalarını bulmakta çok zorluk çekmezsin. Gidişi güzel bir makine, rahat rahat 100 km hız ile kullanabiliyorum. V sekmesinin sesi beni benden alıyor. 100 km de 4 lt benzin yaktı kış ayında şehir içinde. Merak ettiklerin olursa sorabilirsin.
gorkemYılmaz
19.January.2017, 09:58
oncelıkle merhaba kardesım.Benim tavsıyem bu lıstede yazanlardan hıcbiri olacaktır.Ben bır hyosung gv 250 kullanıcısıyım yaslasık motoru alalı 2 sene omak uzere.2009 ve sonrası ıcın soyluyorum eger butcen yeter vede temız bır makıne bulabılırsen.Millete sorduklarında sana dıyeceklerı ıkı sey var parca yok bıde krank kırıyor emın ol bole bısıde yok.Bu zamana kadar bana sadece 1 kere sorun cıkardı oda benzın ponpası onuda o gun ıcınde buldum ve aldım.Degıstırdım su anda hıcbır problemı yok.Ama makınenın bakımlarını duzensız yapar sallarsan ıste o zaman en kral japon motosıklet senı yolun kenarına atar yolda kalır sen onu tasırsın.Umarım bırazda olsa bılgılendırme saglamısımdır.Saygılar kardesım
Merhaba tolga abi bende suanda rrdd125 kullanıyorum gelecek kisa kadar bir gv 250 almak istiuorum fakat enjeksiyon lularin fiyati cok yuksek senin motorun karburatorlu mu ve eger oyleyse yakit performans acisindan nasil?
Teşekkür ederim. ..
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HelmettolgA
19.January.2017, 10:07
Merhaba tolga abi bende suanda rrdd125 kullanıyorum gelecek kisa kadar bir gv 250 almak istiuorum fakat enjeksiyon lularin fiyati cok yuksek senin motorun karburatorlu mu ve eger oyleyse yakit performans acisindan nasil?
Teşekkür ederim. ..
Kardesim benim ki 2009 model enjeksiyonlu model sana soyle soyliyim test ettim full depo sabit 100 km hiz yaklasik 450 yol yaptim.insallah istidedigin motora kavusursun kardesim 2.el piyasasi tam bir bulamac dikkatli olmak lazim kolay gelsin
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aycanblmts
19.January.2017, 13:01
Bende de GV 250 var. Memnunum. Torku çok iyi. 140 gördüm Vibrasyon yok denecek kadar azdı. Şehir içi sık kullanıyorum. Tabii sezonda. Bir tek uzun yola çıkamadım yaw :cry::cry:
gorkemYılmaz
19.January.2017, 13:29
Kardesim benim ki 2009 model enjeksiyonlu model sana soyle soyliyim test ettim full depo sabit 100 km hiz yaklasik 450 yol yaptim.insallah istidedigin motora kavusursun kardesim 2.el piyasasi tam bir bulamac dikkatli olmak lazim kolay gelsin
Teşekkür ederim [emoji4]
Bende de GV 250 var. Memnunum. Torku çok iyi. 140 gördüm Vibrasyon yok denecek kadar azdı. Şehir içi sık kullanıyorum. Tabii sezonda. Bir tek uzun yola çıkamadım yaw :cry::cry:
Sendede enjeksiyonlu modeli mi var abi
aycanblmts
19.January.2017, 13:50
Evet enjeksiyonlu. 2009 model.
aycanblmts
19.January.2017, 13:51
Tolga kardeşimin dediği gibi 2 el piyasasında karşına ne çıkacağı belli değil umarım temiz ve gönlüne göre bir makina bulursun.
Bombacı
19.January.2017, 15:44
Ben motor almadan önce gv 250 dragstar shadow bakmıstım hepsini inceledim ve sonunda sansımında yardımıyla hic aklımda olmayan iron883 aldım ımkan dahilindemi bilmiyorum ama bir harley hepsine bedel:)
GorkemSen
20.January.2017, 11:20
Evet şimdi Hocam birkaç sorum olucak Uzun yolda şişme yaparmı,2 kişi ile seyehat durumu nasıl rahat oluyormu cevaplayabilirsen sevinirim
GorkemSen
20.January.2017, 11:21
Hepinize yorumlarını için tesekkur ederim Hysoung u arastırıcam
umut.
20.January.2017, 11:41
Ben motor almadan önce gv 250 dragstar shadow bakmıstım hepsini inceledim ve sonunda sansımında yardımıyla hic aklımda olmayan iron883 aldım ımkan dahilindemi bilmiyorum ama bir harley hepsine bedel:)
Senin durum biraz enteresan olmuş :shock:
ellekli
20.January.2017, 18:45
Kardeşim merhaba.
Ben de de Rks 250 Cruiser var Enjeksiyonlu hakkını veren bir makine ancak benim boyuma göre biraz kısa.
Motosikleti (alacağın) tecrübe et ve öyle al.
Gönlündekini alman dileğiyle..
Aycan abi sen beni bekliyorsun sanırım. O uzun yolu beraber yapacağız İnşaAllah 😂
WOLF
20.January.2017, 21:46
yapmış olduğun listeden şahsıma ben hiç birini seçmem. kanatim 250 değilde en azından bir 350 lilik olması. uzun yol ve artçı açısından önemli. ama bütçen bu aşamadaysa listelemiş olduğun modelleri bence düşünme. beraber yol yaptığım helmet in gv 250 si benim hoşuma gidiyor. yol yaptığım sürece bir arızasını görmedim ayrıca yamaha 250 lide aynı. bilmiyorum. ama almış olmak için alma. acele etme derim. umarım gönlüne göre bulursun. şimdiden kazasız sürüşler dilerim
burock
21.January.2017, 00:04
sevgili kardeşim bahsettiğin makinalar hakkında dek fazla bilgim yok çevremde de çok kullanan da yok. fakat gv 240 gerçekten iyi makine ... rr 250 de gerçekten grubunun en sıkı makinelerinden bence ...
Bu arada alacağın makineyi mutlaka bir servise göster. kayıtlarını kontrol ettir. en kısa surede aradığına kavuşman dileğiyle.
atay iman
21.January.2017, 00:07
Aslında ben de atıl beye katılıyorum.biraz daha dişini sıkıp 350 lik bi makina seni uzun yıllar tatmin eder diye düşünüyorum.bende dd250e-9b var.hem sürücü hemde artçı için oldukça rahat bi makine.değerlendirebilinir.üç şıktan ise benimde tercihim hyosung olurdu sanırım.inş gönlüne göre bi makine bulursun ve tez kavuşursun :)
Bombacı
21.January.2017, 03:54
Senin durum biraz enteresan olmuş :shock:
calla işte şans bazen hayat bizede guluyor:)
HelmettolgA
21.January.2017, 09:45
calla işte şans bazen hayat bizede guluyor:)
Valla kardess hayat sana biraz fazladan gülmüş[emoji4] [emoji4] [emoji6]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.