Orijinalini görmek için tıklayınız : Tiyatro konser cocuk oyunu
kamil
21.January.2017, 22:55
Arkadaslar bildiginiz üzre yeniyim ama burda cok sıcak kanlı arkadaslar oldugunu gördüm bu nedenle turkan saylan kultur merkezınde calısmaktayım sıtemızde etkınlıklerımız mevcut ve ucretsiz eslerınız cocuklarınız ve sız degerlı arkadaslarımı agırlamak ısterım bı telefon yada mesajla istedıgınız konser tıyatroyu ıstedıgınız bılet sayısınca ucretsiz ayarlamak ısterım saygılarımla..
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
21.January.2017, 23:09
İstanbul'daki aile üyeleri için gayet güzel olur özellikle sömestre tatilde çocuklar için.. Allah razı olsun dostum.. Ben de bir ara Sn.Koray TARHAN ile çalıştım güzel günlerdi :)
kamil
21.January.2017, 23:14
İstanbul'daki aile üyeleri için gayet güzel olur özellikle sömestre tatilde çocuklar için.. Allah razı olsun dostum.. Ben de bir ara Sn.Koray TARHAN ile çalıştım güzel günlerdi :)
Sömestir tatılınde full cocuk oyunlarımız dinazor müzemiz oyun alanımız mevcut kesınlıkle memlun kalır bı bardak cayımı ıcersınız bi mesaj uzagınızdayım
kamil
21.January.2017, 23:15
İstanbul Maltepe gülsuyu turkan saylan kultur merkezi
yenidunya
22.January.2017, 11:48
İyi super, ben de tiyatro uyum, toplantılara geldiğinde yüz yüze konuşur, tanisiriz
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aybars
22.January.2017, 12:18
Çok ince bir düşünce saygılarrrrr ;)
kamil
22.January.2017, 12:39
İyi super, ben de tiyatro uyum, toplantılara geldiğinde yüz yüze konuşur, tanisiriz
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur tabıkı anadolu yakası toplantılatına katılacam bu hafta
kamil
22.January.2017, 12:40
Çok ince bir düşünce saygılarrrrr ;)
[emoji5] [emoji111]
Oğuzhan Ocak
23.January.2017, 02:15
Süper fikir abi valla belki bu sayede tiyatroya olan ilgi bir nebze daha artar...
centaur
23.January.2017, 10:22
Rahmetli Türkan Saylan tam bir Cumhuriyet kadınıydı ve bu ülkenin kaderine yön vermiş insanların içerisinde yer aldı. Nezaketi , vicdanı ile Atatürk devrimlerinin güçlü bir savunucusu idi. Merhameti ve azmi ile binlerce insanın hayatında kalıcı bir yer bıraktı. Mesajın vesilesiyle kendisini anmak ,hatırlatmak istedim. Allah ondan ve onun gibi insanlardan razı olsun..
raptor350
23.January.2017, 10:23
böyle insanların aramızda oldugunu gördükçe bu grupta olduguma tekrar tekrar şükrediyorum.Eyvallah adam gibi adam.
kamil
23.January.2017, 14:47
Rahmetli Türkan Saylan tam bir Cumhuriyet kadınıydı ve bu ülkenin kaderine yön vermiş insanların içerisinde yer aldı. Nezaketi , vicdanı ile Atatürk devrimlerinin güçlü bir savunucusu idi. Merhameti ve azmi ile binlerce insanın hayatında kalıcı bir yer bıraktı. Mesajın vesilesiyle kendisini anmak ,hatırlatmak istedim. Allah ondan ve onun gibi insanlardan razı olsun..
Amin bizde izinde ilerliyoruz
özgürlük herşeyindir
kamil
23.January.2017, 14:50
böyle insanların aramızda oldugunu gördükçe bu grupta olduguma tekrar tekrar şükrediyorum.Eyvallah adam gibi adam.
Teşekkur ederim
özgürlük herşeyindir
Bombacı
24.January.2017, 05:23
Guzel dusunce istanbulda olsak giderdik:)
kamil
24.January.2017, 09:15
Guzel dusunce istanbulda olsak giderdik:)
İst.la yolunuz duserse beklerım
özgürlük herşeyindir
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.