PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Izmirden Adil

adel1147
29.January.2017, 18:19
Selamun aleykum arkadaslar Almanyada yasiyorum fakat izmire tatillerimde geliyorum. Ögrenciyim yasim 25

Regal Raptor ailesine katilmayi düsünüyorum. Burada biraz para piriktirmek nasip oldu grenciyken simdi uni bitiyor ve geri gelmek istiyorum. Burada Cbr600rr pc37 sürücüsüyüm. Bu motoru burada satip türkiyeden bi motor almak istiyorum uzun yol icin regal raptorun iyi olucagini düsünüyorum. Hepinizle tanistigima simdiden memnun oldum :) Regal Raptor Daytona 250 almaya niyet ettim. cok hosuma gitti ilk cruiser deneyisim olucak:) Fakat piyasa su ara baya bi pahali geliyor:)

gabriel cash
29.January.2017, 18:26
Kardeşim hoş geldin aramıza, biz de memnun olduk seni aramızda gördüğümüz için :)

Barmen
29.January.2017, 18:29
Selamun aleykum arkadaslar Almanyada yasiyorum fakat izmire tatillerimde geliyorum. Ögrenciyim yasim 25

Regal Raptor ailesine katilmayi düsünüyorum. Burada biraz para piriktirmek nasip oldu grenciyken simdi uni bitiyor ve geri gelmek istiyorum. Burada Cbr600rr pc37 sürücüsüyüm. Bu motoru burada satip türkiyeden bi motor almak istiyorum uzun yol icin regal raptorun iyi olucagini düsünüyorum. Hepinizle tanistigima simdiden memnun oldum :) Regal Raptor Daytona 250 almaya niyet ettim. cok hosuma gitti ilk cruiser deneyisim olucak:) Fakat piyasa su ara baya bi pahali geliyor:)
Adil kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin..😊 Bi regal kullanıcısı olarak güzel bi motor daytona fakat tüm regallerde olduğu gibi kronik sorunu olabilir..almadan önce araştır mutlaka eğer ustan varsa bi ustaya göster derim..ki zaten izmirde olan arkadaşlarımızda sana gereken yardımı yapacaklardır..umarım en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşursun..tekerin daima düz bassın..forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 👌

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alibaba07
29.January.2017, 19:14
Aramıza hoşgeldin. Daytona tasarım olarak muthiş güzel bir motor . İnşallah aradığın gibi bir motor bulursun

FouL
29.January.2017, 19:17
aleykumselam RR forumlarına hoşgeldiniz..

adel1147
29.January.2017, 19:20
Hepinizin ilgisine cok teskkür ederim:) bu kadar cabuk cevap gelicegini düsünmüyordum. Acaba birkac soru sorabilir miyim size? Forumda arama fonksiyounu kulladim fakat kronik sorunlar diye aratinca alakasiz konular cikti karsima Daha sonra kendim sitede gezerek su linki buldum.

http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?6929-gt-gt-TEKN%DDK-B%DDLG%DDLER-Rehberleri-lt-lt

Fakat kronik sorunlar ile ilgili bi baslik bulamadim acaba sizin bu konuda bi bilginiz var mi dikkat etmem hususlar falan? Youtubedaki videolardan yüzeysel bi bilgi edindim acikcasi.:D Tesekkürler tekrardan

bozbirbaykus
29.January.2017, 19:38
Hoşgeldin aramıza. Almanya'dan sonra Türkiye piyasasının yüksek gelmesi oldukça normal diye düşünüyorum. Hayalindeki makineye bir an evvel kavuşman dileğiyle :)

FouL
29.January.2017, 19:39
Arkadaşımız şunu demek istedi eski modellerde 1 parti şanzuman sorunu vardı vites 2den 1 e düşme sorunu falan vardı.. yanılmıyorsam 2012 yada 2013 modellerde oda bir kısmında.. bende 2014 daytona var grubumdaki diğer daytona ve spyder kullananlarda dahil kronik sorun ile karşılaşanı görmedim.. Tüm regallerde böyle bir sorun yok yani yanlış anlaşılmasın..

birazda kullanım ile ilgili birşey.. almadan öncede yetkili servislerden birine götürür baktırırsanız daha iyi olur.. eğer şayet uzun yol yapacaksanızda almışken 350cc almanızı tavsiye ederim..

Barmen
29.January.2017, 19:51
Arkadaşımız şunu demek istedi eski modellerde 1 parti şanzuman sorunu vardı vites 2den 1 e düşme sorunu falan vardı.. yanılmıyorsam 2012 yada 2013 modellerde oda bir kısmında.. bende 2014 daytona var grubumdaki diğer daytona ve spyder kullananlarda dahil kronik sorun ile karşılaşanı görmedim.. Tüm regallerde böyle bir sorun yok yani yanlış anlaşılmasın..

birazda kullanım ile ilgili birşey.. almadan öncede yetkili servislerden birine götürür baktırırsanız daha iyi olur.. eğer şayet uzun yol yapacaksanızda almışken 350cc almanızı tavsiye ederim..
Ah o sanziman bitirdi beni 😁 haklısın elbette hepsi için geçerli bişey değil onun haricinde ekonomik , tasarımı güzel gösterişli bi motor

adel1147
29.January.2017, 19:59
Evet sanzumani diyordum en cok rastladigim konu oydu sorun olarak. Peki o zaman bakmisken 2014 model ve üstü bi daytona bakarim ama sanarim 350cc biraz bütcemi asicak gibi duruyor hayirlisi diyelim. Tekrar tesekkürler ilginiz icin

Ömer
29.January.2017, 20:04
Adil hoş geldin...

Barmen
29.January.2017, 20:13
İyi araştır kardeşim inşallah gönlündeki motora kavuşursun 👌

gorkemYılmaz
29.January.2017, 20:15
Rr ailesine hosgeldin abi[emoji16]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bombacı
29.January.2017, 20:54
Aramıza hosgeldin

kaan tokyol
29.January.2017, 21:13
aramıza hoş geldin bisan royellere bi bak istersen 8)

Oğuzhan Ocak
29.January.2017, 21:34
Aramıza hoşgeldin insallah kısa sürede istedigin makinaya kavusursun :)

centaur
29.January.2017, 21:40
Merhaba Adil.. Konu ekonomik düzen ise uzunca bir süre daha düzelmeyeceğini söyleyebilirim :) Yani bu aralar imkanın varsa daytonanı almaya bak zira sezona doğru sıfır yada ikinci el farketmeksizin şimdikinden çok daha pahalı olacak fiyatlar kanaatimce.. İnşallah en kısa zamanda hayallerini gerçekleştirir ve daytonana sahip olursun. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle; RR Ailesine hoşgeldin..

WOLF
29.January.2017, 21:54
adil hoşgeldin

CELİL
29.January.2017, 22:57
Merhaba Adil aramıza hoş geldin şimdi kullandığın makina güçlü olduğundan 250 cc sana zayıf gelebilir imkanın varsa 350 cc sana daha uygun olacaktır inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşurusun 8)

Eray Gürman
29.January.2017, 23:09
bunu dşümnmekle bile aramızda sayılırsın. şimdiden hoşgeldin. daytona güzeldir iyi düşünmüşsün

acryvz
29.January.2017, 23:27
Adil hoşgeldin ..... motorla ilgili Celil Beyin fikrine katılıyorum ...

spue
29.January.2017, 23:32
Adil,
aramıza hoş geldin. Gönlündeki makineye kavuşup, renkli ve zevkli sürüşler dilerim.8)

Aybars
30.January.2017, 00:02
Hayırlısı olsun adıl aramıza hoşgeldin 8) fakat piyasa su an emin ol en uygun durumda sen bide yaza doğru gör piyasayı 8)

adel1147
30.January.2017, 02:24
Hayırlısı olsun adıl aramıza hoşgeldin 8) fakat piyasa su an emin ol en uygun durumda sen bide yaza doğru gör piyasayı 8)

Saolasin tavsiye icin bide hocam 8000tlye kadar motor ariyorum aklinda bulunsun bi yerde görer duyarsan falan :D Daytona ariyorum saolsin

UgurPks
30.January.2017, 09:03
Hosgeldin kardesim memnun oldum insallah görüşürüz :)

nedemek
30.January.2017, 10:00
hoş geldin Adil, forumda keyifli vakit geçirmen dileğiyle

Ali ÜNVERDİ
30.January.2017, 12:22
Adil merhaba aramıza hoşgeldin.

Enes Sarıgene
30.January.2017, 13:03
Aramıza hoşgeldin en yakın zamanda istediğin makineye kavuşman dileği ile :)

Rider07
30.January.2017, 17:13
Hoşgeldin aramıza ☺️

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burock
30.January.2017, 22:09
Kardeşim aramıza hoş geldin. türkiyede vergiler yüksek :shock: ama aradığını rahatça bulacağını umuyorum.

BLUEBORAN
30.January.2017, 22:55
Foruma hoşgeldiniz. Umarim gönlünüzdeki motora kavuşursunuz...

Tugay Güreşen
31.January.2017, 15:44
Aramıza hoşgeldin izmirde olduğun ana denk gelirse buluşmayada bekleriz :)