PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytona T Gidon Uyumu

chiave
04.February.2017, 03:50
merhaba herkese.

motorumu yaz gelmeden biraz değiştirmek istiyorum. aklımda bir kaç şey var. önce seleyi tek yapıp yaslanma demirini de kaldırıcam. hafiften bobber havası vericem :) bir de t gidon taktırmak istiyorum. türkiye'de aklıma yatan bi yer buldum.

http://www.ercanmotorsiklet.com/img/gidon/T-Gidon.html

üstteki linkteki yerde buldum kafama uyan. onun dışındakiler alçak olduğu için bakmıyorum. ama bu ve buna benzer modellerden de başka bulamadım. yurt dışı sitelere bakmam lazım. ve alacağım gidon daytona'nın da bağlantı -riser- ayarlarına uyar mı emin değilim. ya da uygun olmayan alsam, servis halledebilir mi.

böyle bir işlem yapan varsa tecrübelerini aktarırsa memnun olurum :)

teşekkürler.

durqrimast
04.February.2017, 10:42
Spyderlarda T gidon var. Kendi riser'ı ile yeterli olacağı düşüncesindeyim. Uyum sorunu da olmayacaktır.

burock
04.February.2017, 21:57
Şimdiden kolay gelsin .

Oğuzhan Ocak
05.February.2017, 03:18
Eğer yanılmıyorsam bir arkadaş öyle bir şey yapmış youtube da görmüştüm bizim forumdan başlığı görünce yazar heralde o yardımcı olacaktır kolay gelsin şimdiden...

gabriel cash
06.February.2017, 01:20
diğer konuda yazdım ama burada da yazayım. bizim gidonlar merkezde ve elcik kısımlarda farklı ölçülerde. ona göre aynısını alman ya da uydurman lazım kardeşim.

chiave
06.February.2017, 01:52
diğer konuda yazdım ama burada da yazayım. bizim gidonlar merkezde ve elcik kısımlarda farklı ölçülerde. ona göre aynısını alman ya da uydurman lazım kardeşim.

mesajda yazdığım yere götürmeyi planlıyorum. eğer bizim motorun ölçülerine uymayan bir gidonsa, mekanik olarak ayarlayabilirler mi yoksa illa o ölçülerde mi gidon bulmam lazım.

ya da diğer arkadaşın dediği gibi spyder gidonu mu bulmam gerek.

gabriel cash
06.February.2017, 11:07
mesajda yazdığım yere götürmeyi planlıyorum. eğer bizim motorun ölçülerine uymayan bir gidonsa, mekanik olarak ayarlayabilirler mi yoksa illa o ölçülerde mi gidon bulmam lazım.

ya da diğer arkadaşın dediği gibi spyder gidonu mu bulmam gerek.

spyder gidonları uyar. ya da şimdiki gidondaki elcik kısmını kesip, yeni gidona kaynatarak da yapabilirsin. ben öyle yaptım. yüksek gidon yapmayacağından dolayı hortum, tel vs. sorunu yaşamazsın. sadece uygun ölçülerde gidonu bulman ya da yaptırman yeterli.