Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Yardım
crano06
22.February.2017, 12:04
Merhabalar;
Motor hastalığım her geçen gün artarken evden gelen kötü haberle 2 motorumu da satıp acilen beni yolda bırakmayacak bir araba almam lazım. Evde hastam var ve nerdeyse hergün hastaneye gidip gelmem gerekecek bu nedenle böyle bir karar vermek zorunda kalıdm.
Soruma gelince piyasadan hiç anlamam. Pazarlık yapma yeteneğimde nerdeyse sıfıra yakın. Elimdeki motorlara neye göre fiyat biçmem gerekiyor. Belli başlı sitelerde fiyatlar mevcut ortalamasını yaz diyeceksiniz büyük ihtimalle ama sizede danışmak istedim. Motoru almak isteyen kişiye en son ne kadara kadar bir fiyat düşmem gerekiyor. regal raptor spyder 2012 model 20bin km diğeride Bmw R1200c 98 model 48binde. Fikirleriniz benim için önemli. 2 motorumu da kış öncesi servise götürüp kapalı alana çekmiştim.
CELİL
22.February.2017, 12:13
Önder öncelikle geçmiş olsun Allah hastanıza Acil şifalar versin inşallah
Konuya gelirsek dediğin gibi satış sitelerinden ortalama satış fiyatlarına baktıkdan sonra makinaların değerini ancak sen belirleyebilirsin acil ise piyasanın 1000 tl gibi altında fiyat yazarsan çabuk satılır ederi fiyat yazarsan kısmet işi hemende olabilir yaza kadarda sürebilir istersen eder fiyat yaz arayanlardan gerçek alıcı olduğunu hissetdiğin kişiye fiyatta indirim yaparak acil satabilirsin kolay gelsin 8)
Enes Sarıgene
22.February.2017, 12:17
Merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. R1200c hakim olduğum bir motor değil fakat malum sitede 2 ilan var senin ki ile aynı model yakın km'ler ikiside 24.000 gibi rakamlar yazmış. Benim fikrim o paraya seni yolda bırakmayacak bi araba bulabilirsin hem ilanı takaslı açarsın belki güzel bi araç denk gelir ama aciliyetin var spyder için de ilanlara baktım 8, 8.500 ilanlar var konuya daha hakim olanlar yazar birazdan.
crano06
22.February.2017, 12:30
Merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. R1200c hakim olduğum bir motor değil fakat malum sitede 2 ilan var senin ki ile aynı model yakın km'ler ikiside 24.000 gibi rakamlar yazmış. Benim fikrim o paraya seni yolda bırakmayacak bi araba bulabilirsin hem ilanı takaslı açarsın belki güzel bi araç denk gelir ama aciliyetin var spyder için de ilanlara baktım 8, 8.500 ilanlar var konuya daha hakim olanlar yazar birazdan.
evet bende takaslı açmayı düşündüm. düzgün bir araç denk gelirse üzerine de biraz ben ekleyebilirim. Kemoterapi ve radyoterapi için 2 haftadır gidip geliyoruz arabasız çok zor olmaya başladı. bmw çok seviyordum istemeye istemeye koyacağım ilanı. ilerde belki yeniden alırım. Regal içinde ozaman 7 bine kadar düşerim fiyatı uygun mudur?
downoflight
22.February.2017, 12:40
Önder Allah şifa versin çok geçmiş olsun kardeşim. Elimden motor konusunda birşey gelmese de araç konusunda limit verebilirsen eskişehirde bir göz gezdiririm senin için.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
acryvz
22.February.2017, 12:40
Geçmiş olsun kardeşim ... Aile her şeyden önemlidir ... üzülme giden motorların yerine daha iyisini alırsın mutlaka ... Allah yardımcın olsun ... Hastana şifalar diliyorum.....
crano06
22.February.2017, 16:58
Geçmiş olsun kardeşim ... Aile her şeyden önemlidir ... üzülme giden motorların yerine daha iyisini alırsın mutlaka ... Allah yardımcın olsun ... Hastana şifalar diliyorum.....
Aynen abi şu işten bir kurtulayım aldığım arabayı satıp yine motor alırım kaçarı yok.
Rednexi
22.February.2017, 18:22
Allah acil şifalar versin.. elimizden gelse yardımcı olmak isterdim enes kardeşimiz bakmış biraz fiyatlara sanırım celil abinin dediği gibide o fiyatların 1 er tık altına satabilirsin herhalde abi sen bi koy nabız yokla bence abi
Gezgindelikanlı
23.February.2017, 12:53
Çok geçmiş olsun kardeşim ALLAH acil şifalar versin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burock
23.February.2017, 17:01
Kardeşim geçmiş olsun Allah şifa versin . Yaşayan bilir kemoterapi zor iş . Allah sabır versin. Biran önce istediğin araca kavuşursunuz ve herşey yolunda gider
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
23.February.2017, 17:34
Önder öncelikle çok geçmiş olsun , Allah tez zamanda şifa versin dostum. Celil Başkan gerekeni söylemiş. Ben farkı bir açıya değineceğim. Malum , gözün şu an hiçbirşeyi görmez, hastalık döneminde insanlar cansiperhane böyle olurlar. Lakin ilana hastalık,acil gibi şeyler yazma . Zira o kadar çok ölücü var ki sıkışık olduğunu anlarlarsa yok fiyatına almayı denerler. Araba alacağımdan ötürü satıyorum yaz. Takaslı da yazabilirsin. Kimbilir belki biri de arabasını verip motor almak istiyor olabilir. Rabbim sana kolaylıklar versin. Yapabileceğimiz birşey olursa da Eskişehir'de dibindeyiz, lütfen çekinme, haber vermen yeterli..
bozbirbaykus
23.February.2017, 18:18
Geçmiş olsun, umarım bir an evvel istediğin gibi bir araca kavuşursun ve daha da önemliis hastalık illetinden kurtulursunuz..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.