PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara teşkilati tanişma ve kaynaşma çağrisi 3 (4.03.2017)

burock
28.February.2017, 00:38
Sevgili arkadaşlar,

Bahar ayları kapımıza dayandı ... motorlarımızın eksiklerini gidermeye başladığımız ve havalar güzel olunca içimizde motor sürme keyfinin tekrar canlanmaya başladığı şu günlerde tanışıp kaynaşıp yol planları yapma zamanımız geliyor. Hadi harekete geçelim . Beraber sürmenin zevkine varalım. Ankara teşkilatını tekrar canlandıralım.
4.03.2017 Cumartesi günü saat 14:00 da STAİNS COFFEE ' de toplanmayı teklif ediyorum.
Selamlarımla.8)

Not : Stains Coffee 2. cad. No: 13/A Bahçelievler

centaur
28.February.2017, 08:29
Bundan tahminen 11 ay önce Eskişehir'in buluşma başlığını heyecanla açmıştım. O günden bu güne gelenler-gidenler oldu, motorunu satanlar,vazgeçenler,devam edenler... Neredeyse herşey değişti lakin değişmeyen iki şey var; ilki bu aileye bağlılığım,ikincisi ise o ilk günkü heyecanım..

İnşallah çabaların sonuçsuz kalmayacak,sabredersen muhakkak kalmayacak. Eskişehir öğrenci şehri olması vesilesiyle rotasyon kampı gibi :) Lakin Ankara köklü ve oturaklı bir kent. Bu azim ve kararlılıkla ama en çok heyecanla en kısa zamanda RR Ankara' nın toparlanacağına eminim.. Şimdiden hayırlı olsun,Allah utandırmasın..

SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burock
28.February.2017, 18:14
Bundan tahminen 11 ay önce Eskişehir'in buluşma başlığını heyecanla açmıştım. O günden bu güne gelenler-gidenler oldu, motorunu satanlar,vazgeçenler,devam edenler... Neredeyse herşey değişti lakin değişmeyen iki şey var; ilki bu aileye bağlılığım,ikincisi ise o ilk günkü heyecanım..

İnşallah çabaların sonuçsuz kalmayacak,sabredersen muhakkak kalmayacak. Eskişehir öğrenci şehri olması vesilesiyle rotasyon kampı gibi :) Lakin Ankara köklü ve oturaklı bir kent. Bu azim ve kararlılıkla ama en çok heyecanla en kısa zamanda RR Ankara' nın toparlanacağına eminim.. Şimdiden hayırlı olsun,Allah utandırmasın..

SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi dileklerin ve desteğin için teşekkür ederim kardeşim.

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aycanblmts
01.March.2017, 20:09
Konuyu güncelleyelim Ankara'yı canlandıralım.

burock
01.March.2017, 20:50
Ankara çok canlı heryerde motor sesi var. Birde RR Ankara canlanırsa tadından yenmez Ankara'nın...

burock
03.March.2017, 16:34
Arkadaşlar yarınki buluşmayı 14 : 00 guncellemistim. Gelin tanışalım . Yağmurda olsa çamurda olsa buluşalım .
Selamlar...

Bypale
03.March.2017, 17:51
Burak sabrın ve inancın için teşekkürler kardeşim. İnşallah en yakın zamanda yanlız kalmayacağın dostlarla hep birlikte güzel günlerde buluşmak dileğiyle 8)

burock
03.March.2017, 20:16
Burak sabrın ve inancın için teşekkürler kardeşim. İnşallah en yakın zamanda yanlız kalmayacağın dostlarla hep birlikte güzel günlerde buluşmak dileğiyle 8)
Bende sizlerin desteği ve dostane tavrına teşekkür ederim . Bu işin felsefesi dostluk... Yanlız dostluk olmaz. Ankara da ki dostlarimizda katılacaklar aramıza, umutluyum. yazın istanbul a da gelip sizlerle tanışmak istiyorum .

Büyüke
04.March.2017, 20:02
burock merhaba. organizasyon çabalarını yürekten destekliyorum. İnan ilk fırsatını yakaladığım anda da kopup gelicem inşallah. Fakat haftanın altı günü çalışan ( yaşasın özel sektörün esnek (?) çalışma saatleri ) ve sözüm ona cumartesi yarım gün mesai olan ( 18:00 e kadar çalıştı :cry: ) bir birey olarak pazar hariç öğlen ikide olan bir organizasyona katılmam mümkün değil. Benim katılabileceğim organizasyon ancak 18:30 dan sonra yapılan bir buluşma olabilir. pazar günü yaparsak saat mekan farketmeksizin her türlü katılırım o ayrı. özetlemek gerekirse katılamadık kardeş durumumuz yoktu :soru? . iş bu entry bir kaç organizasyon ayarlamış olmasına rağmen hiçbirine katılmayan ama vicdani sorumluluğu doruklarda bir kişinin mazeretlerini içerir :Rockn Roll:

crano06
20.March.2017, 10:58
Bende sizlerin desteği ve dostane tavrına teşekkür ederim . Bu işin felsefesi dostluk... Yanlız dostluk olmaz. Ankara da ki dostlarimizda katılacaklar aramıza, umutluyum. yazın istanbul a da gelip sizlerle tanışmak istiyorum .

Haftasonları olmak şartıyla malum işler yüzünden,uygun bir zamanda (Bu aralar çok meşguldüm) bende katılabilirim. Yer mekan önemli değil maksat tanışmak

burock
20.March.2017, 14:09
Haftasonları olmak şartıyla malum işler yüzünden,uygun bir zamanda (Bu aralar çok meşguldüm) bende katılabilirim. Yer mekan önemli değil maksat tanışmak
3 kez haftasonu için çağrı yaptım kimse katılmadı bu hafta sonu ben yokum ... Öbür hafta için planlayalim