Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütçe sıkıntısı ile motor aramak
downoflight
01.March.2017, 10:07
Selam motorcu üstadlarım ve dostlarım, bütçe hepinizin bildiği gibi büyük bir sıkıntı, 4000-5000 tl arası bir motor arıyorum. Regallerin 150 likleri de kafamda o da benim için uygun fakat sıkıntım şu elimde 1500 tl nakit param var. Noter ekipman falan filan çıkarınca ilk alama için 1000 tl civarı bir nakit param kalıyor. Bildiğiniz taksit ile ya da senet ile ayda 1000-1200 tl ödeme ile motor alabileceğim bir yer var mı? Sigorta girişim geç yapıldığı için kredi çekemiyorum hala.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selam motorcu üstadlarım ve dostlarım, bütçe hepinizin bildiği gibi büyük bir sıkıntı, 4000-5000 tl arası bir motor arıyorum. Regallerin 150 likleri de kafamda o da benim için uygun fakat sıkıntım şu elimde 1500 tl nakit param var. Noter ekipman falan filan çıkarınca ilk alama için 1000 tl civarı bir nakit param kalıyor. Bildiğiniz taksit ile ya da senet ile ayda 1000-1200 tl ödeme ile motor alabileceğim bir yer var mı? Sigorta girişim geç yapıldığı için kredi çekemiyorum hala.
müdür hevesini kırmak istemiyrum fakat bu saydıklarının arasına ekipman koyman gerekir olmazsa olmazdır.. iyi bir kask mont alman şart ilk öncelikle ve yine en kötü +1000TL tutar bence bu şekilde yapacağına birikimin ile git kaskını montunu al.. sonra madem çalışıyorsunuz 3-5- ay sık dişini kimseye boyun eğme zorunda kalmadan borcsuz harçsiz al.. sonuçta sigrotası artı diğer ekipmanlar bakımıdır vs yine para gidiyor.. en fazla bu sezon motora binemezsin ama kafan rahat olur..
örneği kendimden vereyim ben neredeyse 1 sezon ehliyetimi almadım diye motorum olmasına rağmen binemedim.. Para biriktir.. en iyi yolu bu.. 4-5- biriktir belki i denk gelir 1-2- eksigini idare eder.. motora binip hala borc harç düşünüyorsam bunun keyfi nerede kaldi dimi : )
downoflight
01.March.2017, 10:50
müdür hevesini kırmak istemiyrum fakat bu saydıklarının arasına ekipman koyman gerekir olmazsa olmazdır.. iyi bir kask mont alman şart ilk öncelikle ve yine en kötü +1000TL tutar bence bu şekilde yapacağına birikimin ile git kaskını montunu al.. sonra madem çalışıyorsunuz 3-5- ay sık dişini kimseye boyun eğme zorunda kalmadan borcsuz harçsiz al.. sonuçta sigrotası artı diğer ekipmanlar bakımıdır vs yine para gidiyor.. en fazla bu sezon motora binemezsin ama kafan rahat olur..
örneği kendimden vereyim ben neredeyse 1 sezon ehliyetimi almadım diye motorum olmasına rağmen binemedim.. Para biriktir.. en iyi yolu bu.. 4-5- biriktir belki i denk gelir 1-2- eksigini idare eder.. motora binip hala borc harç düşünüyorsam bunun keyfi nerede kaldi dimi : )
Ekipmanları ayarladım aslında 435 tl ye eldiven kask dizlik ceket hepsini alabiliyorum onun parasını ayırdıktan sonra kalan bu elimde :D ekipman tabiki çok önemli. Ben de biriktireyim kendim alayım diye düşünüyorum fakat ailem zaten sıkıntı çıkardığı için bu sezon alamazsam otomatik olarak 2-3 yıl ötelemek zorunda kalıyorum istemsiz olarak o sebepten aslında biraz da acele etmem :/ ama yapılacak da çok birşey yok sonuçta imkanlar dahilinde hareket etmek zorundayım. Çok teşekkürler fikirlerin için :)
Falcon07
01.March.2017, 11:57
Maalesef o elinde kalan 1000 liraninda 600 lirasını sigortaya ayirman gerekecek. Ayda bin lira senete vermektense keewaylere bakabilirsin iki uç ay daha sabredip V motor ve ikinci elleri ucuz sağlam motordur.
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
downoflight
01.March.2017, 12:04
düşünülesi duruyor biraz daha araştırayım ben keeway'i :) teşekkürler
centaur
01.March.2017, 19:57
düşünülesi duruyor biraz daha araştırayım ben keeway'i :) teşekkürler
Gün doğmadan neler doğar Caner ;) Kulun bir planı varsa Allah'ın da var.. O yüzden dediğim gibi sakin :)
aycanblmts
01.March.2017, 20:01
Umarım gönlündeki makinaya kavuşursun.
fsarioglu
02.March.2017, 02:53
aynı durumlardayız aynı bütceyle kardeşim gözüne ilişen bi model olursa bana özelden yollarsan sevinirim :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.