Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor kışın yatttı ve çalışmıyor yardım lütfen
mblal
05.March.2017, 20:43
Arkadaşlar motorum kış boyu yattı ve geçen çalıştırmaya uğraştım arabadan aktarma yaptım çalışmadı ve gidip yeni bir akü aldım.
Bugün aküyü taktım ve baya uğraşmama rağmen çalıştıramadım. Bu motor neden çalışmıyor acaba buji falan olabilir mi marş basıyor ama ateşleme almıyor sanki. bugün çok denedim. Buji fiyatları nedir ve regal'in buji nasıl değişiyor. ankara'da nereden alabilirim ve ankara'da dürüst ve düzgün bir regal ustası önerebilir misiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.
CELİL
05.March.2017, 21:50
Merhaba Bilal kışın motor yatınca genelde bujiden sıkıntı yapar 2 tane NGK CR7HSA (tanesi 10 -15 tl ) al tak ilk çalıştırmada çok gaz verme ve jikleyi açarak dolu akü ile çalıştırmayı dene kolay gelsin 8)
newmoon06tr
05.March.2017, 22:51
Bilal selam, Yiba çarşısında Ulus Motor var, celil başkanın kodunu verdiği buji ve buji anahtarını buradan tedarik edebilirsin, bujileri kendin rahatlıkla degistirebilirsin, baktın olmadı; Yiba çarşısının arka sokağında VİP motor var, Yemen ve Timur kardeşler, eski Regal servisinde çalışmışlar, bu arkadaşlar sorununu çözeceklerdir.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaan tokyol
05.March.2017, 23:05
bendede bakımları yaparken aynısı oldu aküyü şarjlayıp tekrar taktı düzeldi büyütülcek bi sorun yok diye düşünüyorum
mblal
05.March.2017, 23:09
teşekkür ederim cevaplarınız için salı günü gidip alırım. İnş başka sıkıntı yoktur. vermiş olduğunuz bujiler hepsine uyarmı acaba?
CELİL
05.March.2017, 23:24
teşekkür ederim cevaplarınız için salı günü gidip alırım. İnş başka sıkıntı yoktur. vermiş olduğunuz bujiler hepsine uyarmı acaba?
Verdiğim buji kodu tüm Regal Raptor'lara uyar 8)
mblal
05.March.2017, 23:46
8) ok teşekkür ederim
aslantürk34
06.March.2017, 14:33
Benimde çalışmıyor uzun bir süre yatınca depoda pislik birikiyor karbüratör un altında bir vida var onu aç pis benzini akit faydası olacaktir
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mblal
07.March.2017, 23:58
evet gittim ve dediğiniz yerdeki kişi gayet samimi bir şekilde ilgilendi ve motorumu bugün çalıştırdım.teşekkür ederim destekleriniz için.
newmoon06tr
08.March.2017, 22:01
Eyw bilal
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.