PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya +1 yaz! :) Tolga Ben Selamlar

paradidlecraft
13.March.2017, 00:29
Merhabalar abilerim kardeşlerim :)
Uzun araştırmalar sonucunda bütçe performans e birazda görsellik olsun istediğim için daytona hastası oldum henüz alamadım ama yakında Canavarım ve ben yanınızda olucaz inşallah :) (ilk motorum olucak he ben sık sık rahatsız edicem ztn sizi lakin sizlerinde desteğinizi bekliyorum) Teşekkürler Herkese

Murat Kemah
13.March.2017, 00:30
Hoş geldin kardeşim:)

Kerem Düzgün
13.March.2017, 00:33
Tolga RR ailesine hoşgeldin kardeşim forumda kafana takılacak olan herşey mevcut şimdiden incelemeye başla madem :) takıldığın yerlerde herkes elinden geldiğince yardımcı olacaktır 8)

paradidlecraft
13.March.2017, 00:36
hoşbuldum :)

CELİL
13.March.2017, 00:37
Merhaba Tolga :)

Antalya'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki Daytona'ya kavuşursun 8)

paradidlecraft
13.March.2017, 00:44
Teşekkürler abi :) üyeliği ilk 2015 te almışım içimdeki fırtına dinmemiş demek ki :) Aile ortamınız çok hoş öncelikle bu grubun bir üyesi olmak kendime olan güvenimi arttıracak kafamın dara düştüğü konularda güvende hissetmemi sağlıyacaktır bundan şüphem yok,,hayırlısıyla da Daytona mı aldım mı hepberaber gelsin Olimpos gitsin Kemer ;)

Oğuzhan Ocak
13.March.2017, 00:47
Kardeşim hoşgeldin insallah tez zamanda gönlündekine kavusursun :)

nedemek
13.March.2017, 00:50
Hoş geldin Tolga, umarım gönlündeki daytonaya tez vakitte kavuşursun, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)

emreozkok
13.March.2017, 01:18
Tolga aramiza hos geldin dostum en kisa zamanda motoruna kavusman dilegiyle...

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acryvz
13.March.2017, 03:15
Aramıza hışgeüldin .... doğru yerdesin ... hele Antalya ... zaten kış ayında yazlık gezi yapıyorlar , Biz İstanbulda hiç kıskanmıyoruZ ..... Antalya ekibiyle kontak kur ... her konuda yardımcı olurlar ...

Theucler
13.March.2017, 03:46
Aramıza hoşgeldin bro hayalindeki daytona ya kavuşmanı dilerim izmir'e yolun düşerse bekleriz

centaur
13.March.2017, 07:41
Antalya'dan aramıza hoşgeldin Tolga.. İnşallah en kısa sürede daytonana kavuşursun. RR Antalya'nın buluşmalarına motorsuz da olsan katıl. Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle..

Hakan07
13.March.2017, 09:03
Umarım gönlündeki motora kavuşursun. Ben de seninle aynı durumdayım. Neler hissettiğini bilirim :)

FouL
13.March.2017, 09:35
Raptorriders ForumLarına hoşgeLdiniz.. Faromda aktif kalmaya özen gösterirseniz baya bilgi sahibi olabilirsiniz..

CaNeR
13.March.2017, 09:36
Aramıza hoşgeldin, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)

alibaba07
13.March.2017, 10:56
Aramıza hoşgeldin. İnşallah aradığın gibi bir motor bulursun. Motorun olmasa bile haftalık toplantilarimiza katılabilirsin.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer
13.March.2017, 10:57
Tolga hoş geldin...

Rider07
13.March.2017, 11:01
Aramıza hoşgeldin☺️ istediğin motoru bi an önce bulursun ins. Malum havalar guzellesio😀

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlker Akgül
13.March.2017, 11:12
Hoşgeldin Tolga

İlker Akgul Antalya-merkez

aycanblmts
13.March.2017, 11:13
Tolga hoş geldin. Hayırlı olsun tekerin düz bassın.

gorkemYılmaz
13.March.2017, 11:30
Rr ailesine hosgeldin kisa zamanda makinana kavusman dilegiyle...
Toplantida görüşmek üzere[emoji109] [emoji16]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can Akkuzuluoglu
13.March.2017, 11:38
Tolga kardeşim hoşgeldin [emoji869]

Punisher45
13.March.2017, 11:56
Aramıza hoş geldin, istediğin motora kısa sürede kavuşman dileğiyle.. 8)

aslantürk34
13.March.2017, 12:36
Ailemize hoşgeldin

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selmankaya
13.March.2017, 13:16
Tolga aramıza hoşgeldin, dileğim yazın motoruna kavuşman ve birlikte bol bol km yapmamız [emoji6]En kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

WOLF
13.March.2017, 13:48
Tolga hoşgeldin. umarım gönlüne göre makinaya kavuşursun

UğurOrhon
13.March.2017, 14:11
Aramıza hoşgeldin. Motorsuz da olsan buluşmalara gelebilirsin, böylece hem aklındaki soruları cevaplarız hem tanışmış oluruz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barmen
13.March.2017, 16:36
RR ailesine hosgeldin 👍

RAPTOR RİDERS ANTALYA

Aybars
13.March.2017, 18:31
Ailemize hoşgeldin kardeşim 8)

burock
14.March.2017, 00:24
kardeşim hoşgeldin aramıza

Anıl DEMİRSOY
14.March.2017, 01:01
Aramıza hoşgeldin

Falcon07
14.March.2017, 17:08
Aramıza hoşgeldin dostum umarım motoruna kavusursun ve yollara cikariz 😊

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bypale
14.March.2017, 18:35
RaptorRiders ailesine hoşgeldin 8)

spue
14.March.2017, 23:09
Tolga
Aramıza hoş geldin. Gönlündeki makineye kavuşmani dilerim.

burock
26.March.2017, 19:47
Tolga aramıza hoşgeldin kardeşim herşey gönlünce olsun 👍

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaan tokyol
26.March.2017, 23:16
Aramiza hos geldiin 8)

Ali ÜNVERDİ
27.March.2017, 12:31
Tolga merhaba hoşgeldin.

paradidlecraft
12.April.2017, 08:44
GÜNAYDIN RR AİLESİ :)

Çok Teşekkürler herkese tekrardan hoşbuldum :)
Forumda iş dolayısıyla çok aktif olamıyorum :\ bu konu üzerinde durulacak tabiki :)
Bu arada uzun araştırmalar sonucunda aradıgım daytonayı buldum,kısmetse haftaya geliyor Horse :)

Aliexpress'te çılgın şeyler gördüm yahu ::::: Malum motor gelmeden ekipmanları tamamlamaya çalışıyorum,Türkiye resmen bu konuda vizyon açı gibi gözüküyor,heryerde hep aynı şeyler oysaki aliexpress aşmış gibi olayı..Tecrübem yok ali'den.Nasıl yapılıyor alışverişler,süreç nedir ne değildir bu konularda bilgisi olan abi,kardeşlerimden yardım bekliyorum :)) Belki de toplu alışveriş yapabiliyorsak RR ailesi olarak bende sepete eklemek isterim üç beş birşey...teşekkürler.iyi günler herkese

centaur
12.April.2017, 08:54
GÜNAYDIN RR AİLESİ :)

Çok Teşekkürler herkese tekrardan hoşbuldum :)
Forumda iş dolayısıyla çok aktif olamıyorum :\ bu konu üzerinde durulacak tabiki :)
Bu arada uzun araştırmalar sonucunda aradıgım daytonayı buldum,kısmetse haftaya geliyor Horse :)

Aliexpress'te çılgın şeyler gördüm yahu ::::: Malum motor gelmeden ekipmanları tamamlamaya çalışıyorum,Türkiye resmen bu konuda vizyon açı gibi gözüküyor,heryerde hep aynı şeyler oysaki aliexpress aşmış gibi olayı..Tecrübem yok ali'den.Nasıl yapılıyor alışverişler,süreç nedir ne değildir bu konularda bilgisi olan abi,kardeşlerimden yardım bekliyorum :)) Belki de toplu alışveriş yapabiliyorsak RR ailesi olarak bende sepete eklemek isterim üç beş birşey...teşekkürler.iyi günler herkese

Günaydın Tolga;
Bu senin tanışma başlığındı :) Bu tarz sorularını online geyikten yada ilgili bölümün altına kendin bir konu açarak sorabilirsin :p
Aliexpress güzeldir. Lakin kotası düşürüldü. Şu anda bir seferde nakliye dahil en fazla 30 euro (34 dolar gibi bişey) alışveriş yapabilirsin gümrüksüz olarak.. Bu fiyatın üstüne %20 civarı gümrük vergisi ödersin. Bazı ürünler (telefon,içine sim kart giren cihazlar vesaire) Türkiye'ye satılmıyor, bir şekilde sokma yolunu bulsan gümrükte patlar. 30 euro limiti yüzünden toplu bir alışverişte yapılamıyor maalesef..
Daytonan inşallah hayırlı-uğurlu olur ve arzu ettiğin sürede kavuşursun. İş dolayısıyla online olamıyorum demişsin :) Malum hepimizin meşguliyetleri var her dakika bilgisayar başında oturamıyoruz,haklısın. İşte tam bu noktada Tapatalk imdadımıza yetişiyor. Uygulamayı telefonuna indirirsen istediğin yerden istediğin kadar online olma şansın mevcut..

paradidlecraft
12.April.2017, 09:01
Konu açmayı aradım aradım bulamadım abi sağolasın :)
Kota olayı hiç olmamış..Neyse.Tapatalk dowloading..Hayırlı Günler

centaur
12.April.2017, 09:07
Konu açmayı aradım aradım bulamadım abi sağolasın :)
Kota olayı hiç olmamış..Neyse.Tapatalk dowloading..Hayırlı Günler

Aynı malı bize Çin'den ticaret kisvesiyle toplu getirip astronomik rakamlara dayamaya çalışan sermaye patronları gidip bakanlık kapılarında ağladılar. 70 euro idi. Düşün pek çok şeyi rahatlıkla alabiliyorduk. Bizim aynı malı üçte bir fiyatına almamız bu sermaye ağalarını rahatsız etti. Yolunacak kaz lazım neticede. Kota mevzusu budur kısaca..