Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilecik'ten Herkese Merhaba :)
k_ahmet
13.March.2017, 13:03
Öncelikle herkese merhaba..
Aranıza ve chopper dünyasına yeni katılıyorum. 26 yaşındayım adım Ahmet. Bugüne kadar cross motor kullanıyordum. Yarın nasipse İzmir'den RR 350 Daytona Bobber almaya gideceğim. Arkadaşla anlaştık kaporalar yollandı :)
Size bir sorum olacaktı. Daytona Bobber da ki tekli seleye artçı eklemek ya da spyder da ki artçılı seleyle değiştirmek istiyorum bu işi İzmir'de bir günde yapabileceğim bir yer biliyor musunuz ve maliyeti yaklaşık olarak ne olur ?
Herkese teşekkürler iyi günler :)
Hayırlı uğurlu olsun yeni makinanız.. RR Forumlarına hoşgeldiniz.. Yeni fotoğraflarınızıda bekliyoruz aldıktan sonra..
k_ahmet
13.March.2017, 13:08
Teşekkür ediyorum mutlaka upload ederim
Punisher45
13.March.2017, 13:10
Aramıza hoş geldin, makinen şimdiden hayırlı olsun. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.. 8)
Ahmet hoş geldin. İzmir ekibinden sana tavsiye konusunda yardımcı olacaktır arkadaşlar. Şimdiden hayırlı olsun.
nedemek
13.March.2017, 13:25
Ahmet Hoş geldin, artçı selesi için arka çamurluk falan biraz uğraştırır seni açıkçası :) boşver artçı selesini depo gerekli rahatlığa sahip açıyı tutturtursan :)
aramıza hoş geldin Ahmet. makinan hayırlı olsun. kazasız sürüşler dilerim
k_ahmet
13.March.2017, 13:49
Herkese tekrardan teşekkürler bu alanda böyle aktif bir forumun olduğunu görmek çok güzel .
Artçı seleyi rahatlıktan ziyade artçılı yolculuklar için tercih etmek durumundayım keza İzmir'den iki kişi dönmeyi planlıyoruz motorla.
aycanblmts
13.March.2017, 13:57
hoş geldin makinan hayırlı olsun.
ellekli
13.March.2017, 14:12
Hayırlı olsun. İzmir'de bu işleri yapan bir yer var. Arda Ahmet, umarım yardımcı olur..
Merhaba bize ulasabilirsiniz .
Birkan Bozkuş
13.March.2017, 14:32
Ahmet öncelikle aramıza hoş geldin yeni motorun da hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
acryvz
13.March.2017, 15:19
Ahmet aramıza hoşgeldin ... Bilecikte tam bir yıl kaldım (9.Alay) .... yeni motorun iyi seçim Benim ilk motorum 250 likti uzun yolda ardçı ve yük ile sıkıntı yaşadım , o yüzden 350 en idaili , ardçı koltuk bende düşündüm ardçı için çok iyi oluyor ... almadan önce tipine ve motordaki duruşuna bir bak derim .... 10 dk da takarlar ... grubumuz usta için sana yardım ederl ... Saygılar ..
CELİL
13.March.2017, 15:26
Merhaba Ahmet :)
Bilecik'den aramıza hoş geldin yeni makinan şimdiden hayırlı olsun makinanın tam modeli Regal Raptor orjinal Bober model ise artı selesi takamazsın demirden ekstra sele sehpası imal ettirmen lazım ama Daytona modelini tek seleye çevirmişlerse tekli seleyi söküp 2 kişilik seleyi orjinal bağlantılarına takabilirsin çiftli koltuğun yenisi tam ne kadar bilmiyorum ama 150 - 250 tl gibidir sanırım kolay gelsin 8)
Murat Kemah
13.March.2017, 15:28
Aramıza hoş geldin. Tekerin düz bassın 8)
Kerem Düzgün
13.March.2017, 16:06
RR ailesine hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Aybars
13.March.2017, 18:33
Hayırlısı olsun kazasız belasiz ve Ailemize hoşgeldin tekerin her daim düz bassın 8)
k_ahmet
13.March.2017, 19:33
Herkese tekrar tekrar teşekkürler.
Yardımlarınız sayesinde İzmir'den bir ustayla görüştüm, elinde istediğim koltuktan varmış gittiğimizde montajını yapıp fotoğrafları mutlaka upload edeceğim :)
Can Akkuzuluoglu
13.March.2017, 19:49
Ahmet hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun [emoji869]
burock
14.March.2017, 00:17
sevgili Ahmet aramıza hoşgeldin
Anıl DEMİRSOY
14.March.2017, 01:04
Güvenli kazasız keyifli sürüşlerin olsun
centaur
14.March.2017, 10:07
Ahmet Merhaba;
Sele hakkında Başkanımız en güzel açıklamayı yapmış zaten sen de sele sıkıntısını çözmüş gibisin..Bilecik ve Eskişehir birbirine yakın. Havalar açtığında Allah izin verirse seni görmeye geliriz RR Eskişehir olarak.. Forum bizim için çok önemli.. Forumda aktif olmak birbirimize ve bu aileye saygı duyma biçimimiz.. Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..
Ali ÜNVERDİ
14.March.2017, 14:21
Ahmet merhaba hayırlı olsun.
Eray Gürman
14.March.2017, 14:26
aramıza hoşgeldin ahmet, yeni motorun hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin, yolun ve farın daima açık olsun , en kısa zamanda tanışmak dileğimle
Bypale
14.March.2017, 18:38
RaptorRiders ailesine hoşgeldin. Yeni makinan hayırlı olsun kardeşim 8)
gorkemYılmaz
14.March.2017, 20:53
Rr ailesine hoşgeldin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
k_ahmet
14.March.2017, 21:42
Ahmet Merhaba;
Sele hakkında Başkanımız en güzel açıklamayı yapmış zaten sen de sele sıkıntısını çözmüş gibisin..Bilecik ve Eskişehir birbirine yakın. Havalar açtığında Allah izin verirse seni görmeye geliriz RR Eskişehir olarak.. Forum bizim için çok önemli.. Forumda aktif olmak birbirimize ve bu aileye saygı duyma biçimimiz.. Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..
Cevap veremediğim herkese bir kez daha teşekkür ediyorum hoşbulduk.
İlker Abi dediğin gibi Bilecik çok yakın Eskişehir'e her zaman her fırsatta sizleri burada ağırlamaktan büyük keyif alacağımdan emin olabilirsin.
Bende Eskişehir'de sizlerle sürmeyi çok isterim.
aslantürk34
14.March.2017, 21:50
Öncelikle herkese merhaba..
Aranıza ve chopper dünyasına yeni katılıyorum. 26 yaşındayım adım Ahmet. Bugüne kadar cross motor kullanıyordum. Yarın nasipse İzmir'den RR 350 Daytona Bobber almaya gideceğim. Arkadaşla anlaştık kaporalar yollandı :)
Size bir sorum olacaktı. Daytona Bobber da ki tekli seleye artçı eklemek ya da spyder da ki artçılı seleyle değiştirmek istiyorum bu işi İzmir'de bir günde yapabileceğim bir yer biliyor musunuz ve maliyeti yaklaşık olarak ne olur ?
Herkese teşekkürler iyi günler :)
Öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim selenin fiyatından tam emin değilim ama bende tekli sepete çevirecektir 120 lira demişlerdi serviste teklisine çiftliğinde olsa olsa 150 dir tahminimce Regal bayilerindede oluyor bir sor bulamazsan ben burdaki bayiye sorabilirim şimdiden hayırlı olsun makinen
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
k_ahmet
14.March.2017, 21:55
Öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim selenin fiyatından tam emin değilim ama bende tekli sepete çevirecektir 120 lira demişlerdi serviste teklisine çiftliğinde olsa olsa 150 dir tahminimce Regal bayilerindede oluyor bir sor bulamazsan ben burdaki bayiye sorabilirim şimdiden hayırlı olsun makinen
Teşekkür ederim ilgilendiğin için hocam bende aslen İzmit'liyim zaten gelip gittikçe İstanbul'a da uğrayacağım ihtiyaç duyduğum malzemeler için
alibaba07
14.March.2017, 22:55
Aramıza hoşgeldin. Şimdiden motorun hayırlı olsun.
Eğer orjinal bağlantıları duruyorsa kolaylıkla çift kişilik sele ile eski haline gelir. Eğer arka çamurluk mevcutsa mıknatıslı veya vantuzlu artçı seleleri mevcut bir çok modelle de uyumludur.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet aramıza hoş geldin. Yeni makinen hayırlı olsun. Kazasiz sorunsuz gönlünce sürusler dilerim.
aslantürk34
14.March.2017, 23:36
Teşekkür ederim ilgilendiğin için hocam bende aslen İzmit'liyim zaten gelip gittikçe İstanbul'a da uğrayacağım ihtiyaç duyduğum malzemeler için
İyi yakınsın ben Kadıköy de bir bayiye sormuştum Hasanpaşa da
k_ahmet
15.March.2017, 00:41
İyi yakınsın ben Kadıköy de bir bayiye sormuştum Hasanpaşa da
Aklımda bulunsun bende uğrarım mutlaka
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
RAFOCANN
15.March.2017, 01:24
hayırlı olsun
centaur
15.March.2017, 09:34
Cevap veremediğim herkese bir kez daha teşekkür ediyorum hoşbulduk.
İlker Abi dediğin gibi Bilecik çok yakın Eskişehir'e her zaman her fırsatta sizleri burada ağırlamaktan büyük keyif alacağımdan emin olabilirsin.
Bende Eskişehir'de sizlerle sürmeyi çok isterim.
Aklına takılan,önüne çıkan her konu/sorunda RR Eskişehir elimizden geldiğince yanında olacak inşallah.. En kısa zamanda görüşmek üzere..
fthblkglu
15.March.2017, 12:30
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burock
26.March.2017, 19:47
Aramıza hoşgeldin kardeşim herşey gönlünce olsun
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaan tokyol
26.March.2017, 23:18
Aramiza hos geldin :Rockn Roll:
aslantürk34
26.March.2017, 23:19
Aklımda bulunsun bende uğrarım mutlaka
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Her zaman beklerim yardımcı oluruz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.