Orijinalini görmek için tıklayınız : Uşaktan Atakan
Atakanunlu
17.March.2017, 12:09
Yeni aldığım motorun hakkında bilgi almak düzenlemeler yapmak yeni arkadaşlık ve kardeşler edinmek için Uşaktan üye oldum elimden geldiğince size yardımcı olup sizin de bana yardımcı olmanızı bekliyorum artık Uşakta bir kapınız olduğunu söylemek isterim. Öğrenciyim.
Uşak'dan atakan Raptorriders forumlarına hoşgeLdin..
Gezgindelikanlı
17.March.2017, 12:26
Kardeşim hoşgeldin aradığın herşeyi burada bulabilirsin motorun hayırlı olsun
aslantürk34
17.March.2017, 12:27
Kardeşim aramiza hoşgeldin hayırlı olsun bizde elimizden gelen yardımı yaparız
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emreozkok
17.March.2017, 12:27
Atakan hosgeldin.Yeni motorun hayirli olsun.Forumu takip et takildigin konularda baslik acabilirsin.faydali olacaktir.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nedemek
17.March.2017, 12:38
Atakan foruma hoş geldin, marş ile ilgili bir problem olduğunu yazmıştın sabah acaba ilgili başlık altından yaşadığın sorun ile ilgili daha detaylı bilgi iletebilir misin? motorun bulunduğu yerin sıcaklığı nedir? akünün durumu ile ilgili bir ölçüm yaptırdın mı? marş motorunun durumu ile ilgili usta ne dedi? keyifle sürmen dileğiyle tekrar hoş geldin 8)
Eray Gürman
17.March.2017, 12:44
atakan aramıza hoşgeldin, motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın yolun açık olsun ilk fırsatta tanışmak ümidiyle
Atakanunlu
17.March.2017, 12:46
Hoş bulduk abilerim kardeşlerim bu kadar kısa sürede dönüş yapacağınızı tahmin etmemiştim hepinize tek tek teşekkür ederim öncelikle motorum normal arabamızın bulunduğu iki tarafı açık garajda duruyor Uşağın bu günlerde havaları soğuk aldığım adam aküde sıkıntı olduğunu söylediği için yeni sıfır akü aldım sorun yaşamamak için ama motoru çalıştırmak için uğraştığım için akü falan kalmadı yani akü bitti ama üzerindeki akü sıfır bir akü Uşakta nasıl bir ağ olduğunu bilmediğim için güvendiğim kimse yok açıkcası soruna gelirsek de normalde motor uzun süre çalıştıktan sonra tekte marş alması gerekirken sanki sabah eksi 20 derecede çalıştırıyor gibi uğraşıp duruyorum acaba blokta çatlama olabilir mi
umut.
17.March.2017, 12:55
Merhaba Atakan aramıza hoşgeldin. Sorununa gelecek olursak forumdaki diğer yazında debriyajı sıkınca stop ettiğini belirtmişsin. Motorunun rolanti ayarını kontrol ettirdin mi ? Devirin çok düşük olmasından dolayı bu problemi yaşayabilirsin.
Atakanunlu
17.March.2017, 12:58
Rolanti ayarını yaptım abi Rolanti konusunda hiç bir sıkıntım yok birkaç kere yaptı bahsettiğim olayı kırmızı ışıkta durduğumda sürekli gaz vermem gerekiyor stop etmemek için
nedemek
17.March.2017, 13:05
sürekli gaz vermen gerekiyorsa rölanti ayarı ile ilgili olma ihtimali daha yüksek geliyor şuan açıkçası, marş konusunda da aküyü çok çabuk yiyorsa durduğu yerde bir yerde bir kısadevre olabilir
Atakanunlu
17.March.2017, 13:06
Rolanti olayında hiç bir sıkıntım yok abi ama motor beşinci viteste giderken birden gaz yememeye başlıyor debriyaja bastığımda da motor stop ediyor
kaan tokyol
17.March.2017, 13:15
Hos geldin 8)
nedemek
17.March.2017, 13:45
Rolanti olayında hiç bir sıkıntım yok abi ama motor beşinci viteste giderken birden gaz yememeye başlıyor debriyaja bastığımda da motor stop ediyor
o zaman karbürator tarafına bakmak lazım bir pislik ya da ayarında problem varsa. benzin ve hava karışımının dengesiz olmasına sebep oluyordur o da stop etmesine sebep oluyordur dostum 8)
Can Akkuzuluoglu
17.March.2017, 13:52
Atakan kardeşim hoşgeldin, umarim kisa sürede sorunun kaynağını tesbit eder keyifli sürüşler yaparsin. [emoji869]
CELİL
17.March.2017, 14:07
Merhaba Atakan :)
Uşak'tan aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun 8)
Bypale
17.March.2017, 14:09
Atakan aramıza hoşgeldin. Karbüratör bağlantılarından bir yerden hava alıyomu bi kontrol et. Hava filtresinden gelen boruya özellikle bak. Devirden düştüğü anda makinan. Rölanti seviyesine geçmeye başlarken fazla hava alıyosa stop eder. Sert gaz açtığında atlama tekleme yapıyomu. Bulunduğun konum itibariyle karbüratörünü iyi bir ustaya göster bence. Ateşlemeyede bi baksın.
Atakan,
aramıza hoş geldin. Diğer konuda yazdığın ve burada yazadığın sorunlarda;
1. Motorunda elektrik varken kontak basmıyor ise,
. mevcut veya iptal edilmiş olan ayak ve debriyaj sensörlerini kontrol et.
. kontak düğmesini kontrol et.
2. Marşın basıyor makine çalışmıyor ise;
. Bujilerine bak, temizle ve kablosunu takarak ateşleme yapıp yapmadığı kontrol et.
. Ateşleme var ise arızanın kaynagı karburatördür. Ayarı bozuk ve ayarsız olabilir.
3. Makinenin rölanti ayarını yaptım diyorsun ama motor ısındıktan sonra durduğunda boşa alırsan, boştayken stop etmez. Jikle de dakhil olmak üzere ayarlarını gözden geçir. çok fazla gaz verdiğinde makine soguk ise stop edebilir ama diğer gaz yememe sorununa "boğulma" diyoruz. O da ayarların tam olmamasındandır.
Ama sorun olarak görme bunların hepsinin cevabını formu takip ederek ve eline alet edevat alarak bir yerden başlamak suretiyle yaparsın.
Kazasız sorunsuz gönlünce sürüşler dilerim. Kısa yada uzun mesafe diye birşey yok, her zaman korumaların üzerinde olsun, rüzgarında bol olsun.
acryvz
17.March.2017, 14:38
Aramıza hoşgeldin Atakan ......
Atakanunlu
17.March.2017, 15:01
Yardım eden herkese teşekkür ederim hoş bulduk tekrardan söylediğiniz şeyleri kağıda yazdım tek tek deneyeceğim tekrar size bilgi vereceğim bu kadar iyi bir ailede bulunduğum için kendimi şanslı hissediyorum :)
wademacum
17.March.2017, 15:20
Oncelikle hos geldin atakan bu debriyaja basinca stop etme olayi bendede var ozellikle yuksel vitesteyken oluyor onun disinda ani ve fazla gaz verince stop etmede var benim dusuncem hava gaz ayarindan kaynaklaniyor bakimdan sonra duzelecegini dusunuyorum mars konusunda bi bilgim yok yanlis yonlendirmek istemem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
k_ahmet
17.March.2017, 15:26
Atakan hoşgeldin tekerin düz bassın :)
aycanblmts
17.March.2017, 15:42
Atakan hoş geldin. Tekerin düz bassın.
Oğuzhan Ocak
18.March.2017, 02:56
Kardeşim hoşgeldin aramıza :)
Anıl DEMİRSOY
18.March.2017, 05:07
Aramıza hoşgeldin
Aybars
18.March.2017, 09:56
Ailemize hoşgeldin atakan yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle 8)
centaur
18.March.2017, 10:09
Merhaba Atakan;
Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle;RR Ailesine hoşgeldin..
gorkemYılmaz
18.March.2017, 12:14
Rr ailesine hosgeldin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RAFOCANN
18.March.2017, 20:07
atakan hosgeldin
Ali ÜNVERDİ
19.March.2017, 13:32
Atakan merhaba hoşgeldin.
Enes Sarıgene
19.March.2017, 13:47
Merhaba Atakan hoşgeldin aramıza.
gabriel cash
19.March.2017, 14:13
Aramıza hoş geldin Atakan.
aslantürk34
19.March.2017, 15:52
Aramıza hoşgeldin
alibaba07
19.March.2017, 23:37
Aramıza hoşgeldin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ercan_35
20.March.2017, 22:33
Atakan Hoş geldin...
Ali ÜNVERDİ
21.March.2017, 12:33
Atakan merhaba hoşgeldin.2. kez .
turkalaturka
24.March.2017, 11:53
Hoşgeldin atakan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
burock
26.March.2017, 19:46
Atakan aramıza hoşgeldin kardeşim herşey gönlünce olsun
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslantürk34
26.March.2017, 23:23
Ailemize hoşgeldin
bozbirbaykus
27.March.2017, 15:07
Hoşgeldin aramıza :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.