Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar

fsarioglu
18.March.2017, 02:23
Arkadaslar merhaba tekrar herkese malum son zamanlarda motor arıyordum bu arada da ehliyeti almaya az kaldı mayıs gibi alıcam umarım ama şu aralar kafamda baska sorular oluştu size bi aktarıyım keeway super shadow 250 nasıl bir motor uygun bi fiyata buldum düşük km v var dedim ama bilmiyorum sanırsam parçaları sıkıntılıymış o olmazsa da ya 150 cc regal alıcam ya asyadan bulucam bişeyler :D var mı bana önerebileceğiniz 5-6 bin arası 250 cc ya da 2011 bi 250 cc regal alsam nasıl olur ?

Aybars
18.March.2017, 09:58
Hoşgeldin kardeşim 8) sen 250 ve üzeri almayı düşün derim ben, çünkü bursada 150'lık seni zorlayabilir 8) malum yokuslar inişler fazla 8)

gorkemYılmaz
18.March.2017, 12:18
Arkadaslar merhaba tekrar herkese malum son zamanlarda motor arıyordum bu arada da ehliyeti almaya az kaldı mayıs gibi alıcam umarım ama şu aralar kafamda baska sorular oluştu size bi aktarıyım keeway super shadow 250 nasıl bir motor uygun bi fiyata buldum düşük km v var dedim ama bilmiyorum sanırsam parçaları sıkıntılıymış o olmazsa da ya 150 cc regal alıcam ya asyadan bulucam bişeyler :D var mı bana önerebileceğiniz 5-6 bin arası 250 cc ya da 2011 bi 250 cc regal alsam nasıl olur ?
Bence v motor olmasi buyuk bir avantaj tork yakit ve ses acisindan.
Bisan lifan roadstar, borelli ledow, keeway supershadow modellerinin parcalari genellikle ayni diye biliyorum parca acisindan sorun olucagini sanmam ayrica bu modellerede bakabilirsin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eray Gürman
18.March.2017, 14:17
gözün kapalı regal 250 klasik al bin, aramıza hoşgeldin, şimdiden gönlündeki motoru alabilmen dileğimle

alibaba07
18.March.2017, 17:36
Bence v motor olmasi buyuk bir avantaj tork yakit ve ses acisindan.
Bisan lifan roadstar, borelli ledow, keeway supershadow modellerinin parcalari genellikle ayni diye biliyorum parca acisindan sorun olucagini sanmam ayrica bu modellerede bakabilirsin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen katılıyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RAFOCANN
18.March.2017, 20:05
hoşgeldin dostum

downoflight
18.March.2017, 21:08
Aramıza hoşgeldin. Ben de baya bakmıştım o modellere aslında. Ama raptordan vazgeçme derim kendi kanaatimce :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaan tokyol
18.March.2017, 22:54
Valla bende gordum sesi goruntusu gayet guzel ama bence yedek parca sorunu var mi bi bak derim eski modellerdi unutmadiysam

fsarioglu
20.March.2017, 03:24
super shadowlar 2005-6-7 üretim sıkıntı çekilir gönül ister raptor da daha ucuza buldum shadowu almayı düşündüm o yüzden isteğim daytona da klasik de olabilir onların temizi 2 katı ederinde o yüzden shadow mantıklı geldi

gabriel cash
20.March.2017, 10:57
Kardeşim hoş geldin aramıza. Keeway'lerde çok fazla parça sıkıntısı var, hem zor bulunuyor hem de çok pahalı.

HelmettolgA
21.March.2017, 15:40
Kardesim hosgeldin temiz bir gv 250 bulabilirsen cebinde buna musaitse al derim parcasi yok diyenlere inanma sakin.Saygilar......

...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈