Orijinalini görmek için tıklayınız : benzin kaçırma/akıtma
nedemek
27.March.2017, 17:42
arkadaşlar merhaba, farklı bir sorunsal ile karşılaştım fakat kaynağını tam tespit edemedim, belki bilmediğim bir özellik v.b. bir durum vardır ya da kontrol etmeyi atladığım. ani frenlemede deponun altından motor bloğunun üzerine, özellikle sağa doğru yaklaşık çeyrek çay bardağı kadar benzin akıttığını farkettim dün ve henüz servise götürme fırsatım olmadı. depodan gelen tüm bağlantıları kontrol ettim fakat bir yerde bir kaçak, sıkıntı, sızıntı göremedim. neden veya nerede olabileceği fikir ve yönlendirmelerinizi bekliyorum. hepinize keyifli günler dilerim.
Murat Kemah
27.March.2017, 17:47
Kanka fazla doldurulmuş olabilir mi ? Benim motoru da zinciri yağlamak için yan yatırmıştık benzin akmıştı. Depo fuldü ama.
nedemek
27.March.2017, 17:51
bro benim de fulldü ama üstten taşma yapmadı deponun üstünde bir şey yok alttan bir miktar bir şey geliyor
HelmettolgA
27.March.2017, 18:00
Normalde depoya fazla benzin konuldugunda veya yan yatirildiginda fazlaligi atsin die kanaallar vardir.Bu da bir hortuma baglidir karburatorun orda arka masa baglantinin arasindan yere akmasi icin.Ama senin olay deponun altindaki baglanti hortumlari sicaktan zamnla catlar ve burdan benzin akabilir.Depoyu sokup kontrol etmek lazim......
...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ 😈⚡😈
Anıl DEMİRSOY
27.March.2017, 18:11
Normalde depoya fazla benzin konuldugunda veya yan yatirildiginda fazlaligi atsin die kanaallar vardir.Bu da bir hortuma baglidir karburatorun orda arka masa baglantinin arasindan yere akmasi icin.Ama senin olay deponun altindaki baglanti hortumlari sicaktan zamnla catlar ve burdan benzin akabilir.Depoyu sokup kontrol etmek lazim......
Tam Tolga abi nerede kaldi diyecektim. Yine yanıltmadın beni abim
nedemek
27.March.2017, 18:19
...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ ��⚡��
tamam abi ilk fırsatta kontrol ediyorum onları, acaba değişim gibi bir durum gerekirse kaça patlar ya da değişir mi? hiç o kadar içine girmedim bizim makinanın henüz
Tam Tolga abi nerede kaldi diyecektim. Yine yanıltmadın beni abim ����
o olmasa mekanikçimiz yok zaten :) adam her şeye koşturuyor sağolsun var olsun 8)
HelmettolgA
27.March.2017, 18:26
tamam abi ilk fırsatta kontrol ediyorum onları, acaba değişim gibi bir durum gerekirse kaça patlar ya da değişir mi? hiç o kadar içine girmedim bizim makinanın henüz
o olmasa mekanikçimiz yok zaten :) adam her şeye koşturuyor sağolsun var olsun 8)
Kardes beraber hallderiz hic yamulma tamircilere cok acilse hemen bakalim deilse hafta sonu uyarmi.....
HelmettolgA
27.March.2017, 18:27
Tam Tolga abi nerede kaldi diyecektim. Yine yanıltmadın beni abim
Yok canim kardesim elimden geldigince bilgim dahilinde hersey.......
Anıl DEMİRSOY
27.March.2017, 18:30
Tolga abi için saygı duruşu :)
Anıl DEMİRSOY
27.March.2017, 18:32
Yok canim kardesim elimden geldigince bilgim dahilinde hersey.......
Aynı zamanda da mütevazi :artiz::cheesy:
nedemek
27.March.2017, 19:44
Kardes beraber hallderiz hic yamulma tamircilere cok acilse hemen bakalim deilse hafta sonu uyarmi.....
...././._../--/./-/ /-/---/.-../--./.-/ âš¡
yok abi acil değil şuan haberleşiriz :)
Tolga abi için saygı duruşu :)
saygı duruşu için nasıl bir yöntem izleyelim? :cheesy:
HelmettolgA
27.March.2017, 19:45
yok abi acil değil şuan haberleşiriz :)
saygı duruşu için nasıl bir yöntem izleyelim? :cheesy:
Vucudunuz. L seklinde olsun yeter bana[emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]
Aynı zamanda da mütevazi :artiz::cheesy:
hem kel hem mütevazi :)
nedemek sendede para var huzur var. benzin saçıyorsun ortalığa vay be
kaan tokyol
28.March.2017, 01:44
hem kel hem mütevazi :) ilerde herkes bir gün kel olacak abi deme öyle ama güldüm yalan yok :cheesy:
centaur
28.March.2017, 09:24
İbrahim sorun musluğun depoya girdiği noktadan olabilir. Benim de kaçırıyordu. Ali Ustadan 50 liraya getirttim. Kendim taktım. Dehşet oldu namusuz :x :p
Rednexi
28.March.2017, 09:48
Tolga abi haklı beyler dağılın :D
nedemek
28.March.2017, 09:54
İbrahim sorun musluğun depoya girdiği noktadan olabilir. Benim de kaçırıyordu. Ali Ustadan 50 liraya getirttim. Kendim taktım. Dehşet oldu namusuz :x :p
abi musluk çok geride kalıyor, oradan o kadar öne gelme ihtimali yok açıkçası deponun altında bir yerden sanki egzoz'un oradan çıkan egzoz basınç hattının gittiği yerden bir yerden geliyor gibi ama tam çözemedim dün yorgunluktan uyuyup kaldım hiç bakamadım malum evin önünde pazar da vardı.. bugün de eğitim var geç çıkıyorum bakalım ne zaman kurcalayabileceğiz... :(
Anıl DEMİRSOY
28.March.2017, 11:19
Vucudunuz. L seklinde olsun yeter bana[emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]
Daha çok "I" şeklinde olmasını tercih ediyoruz abi. Bi sakıncası var mı ? O şekilde saygı duruşunda bulunmak caiz mi acaba ? :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.