PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık Spyder ve Yeni Görev Yerim

teoman25
05.April.2017, 01:07
Herkese merhaba arkadaşlar...

forumda tanıyan bir kaç arkadaş ve birkaç ağabey bilirler, Sonun da akademisyen olduk zor olsada :)
1 hafta oldu göreve başlayalı. Hatay Mustafa Kemal Üni. Güzel Sanatlar Fakültesinde
resmi olarak artık Öğretim Görevlisiyim (Hatay'da olanlarla tanışmak, yolu düşenleri de misafir etmek isterim bu arada)

2010-2011 yılında RR forum ve ailesine katıldığımdan beri hayalini kurduğum spyder'ı almaya artık daha yaklaştık diyelim:)

şimdi artık potansiyel-aktif bir 250/350cc alıcısıyım nihayet :)

kilometresi çok fazla olmayan,temiz, 2011 ve üstü modellere talibim arkadaşlar.
kesin alış tarihimde haziran-temmuz ayları arasında olacak inşallah

dürüst olmak Allahın emridir, ek olarak şunu da belirteyim;
bankadan kredi alamama duruma karşılık aylık net 1000tl EFT taksit imkanı sunabilecek olanda varsa
bu kardeşiniz hem çok rahatlar hem de mutlu olur. tabi inş. kredi alabilirsem buna gerek kalmayacaktır.

SPYDER satmak isteyen arkadaşlar, ilanınız varsa link yazabilirsiniz veya
konuşmak için uygun olduğunuz saatleride yazıp özel mesaj atarsanız ben sizleri arayayım.

downoflight
05.April.2017, 08:21
Herkese merhaba arkadaşlar...

forumda tanıyan bir kaç arkadaş ve birkaç ağabey bilirler, Sonun da akademisyen olduk zor olsada :)
1 hafta oldu göreve başlayalı. Hatay Mustafa Kemal Üni. Güzel Sanatlar Fakültesinde
resmi olarak artık Öğretim Görevlisiyim (Hatay'da olanlarla tanışmak, yolu düşenleri de misafir etmek isterim bu arada)

2010-2011 yılında RR forum ve ailesine katıldığımdan beri hayalini kurduğum spyder'ı almaya artık daha yaklaştık diyelim:)

şimdi artık potansiyel-aktif bir 250/350cc alıcısıyım nihayet :)

kilometresi çok fazla olmayan,temiz, 2011 ve üstü modellere talibim arkadaşlar.
kesin alış tarihimde haziran-temmuz ayları arasında olacak inşallah

dürüst olmak Allahın emridir, ek olarak şunu da belirteyim;
bankadan kredi alamama duruma karşılık aylık net 1000tl EFT taksit imkanı sunabilecek olanda varsa
bu kardeşiniz hem çok rahatlar hem de mutlu olur. tabi inş. kredi alabilirsem buna gerek kalmayacaktır.

SPYDER satmak isteyen arkadaşlar, ilanınız varsa link yazabilirsiniz veya
konuşmak için uygun olduğunuz saatleride yazıp özel mesaj atarsanız ben sizleri arayayım.
Akademisyenliğin hayırlı olsun üstat, motorun da şimdiden hayırlı olsun diyelim :) bildiğim kadarıyla balansör 2012 üstü modellerde mevcuttu ama spyder için de aynı şekilde mi tam emin değilim. Forumdaki daha deneyimli olan üstatlarımız yardımcı olacaklardır zaten, aramıza hoşgeldin :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem Düzgün
05.April.2017, 09:41
teoman merhaba yeni görev yerin hayırlı olsun özelden numara yazdım sormak istediklerini sorabilirsin 8)

CELİL
05.April.2017, 11:00
Merhaba Teoman yeni işin ve görev yerin hayırlı olsun :)
Teo bir şey dikkatimi çekti 31 yaşında 31 plakalı Hatay'da hayatına akedemisyen olarak yeni bir başlangıç yapıyorsun ilginç bir tesadüf olmuş :)
İnşallah kısa sürede sende gönlündeki spyder'e kavuşursun 8)

WOLF
05.April.2017, 11:06
teoman hayırlı olsun. umarım gönlündeki makinayada kavuşursun

Ali ÜNVERDİ
05.April.2017, 11:30
Teoman merhabaa görevin hayırlı olsun inşallah makinene de kavuşursun.

crano06
05.April.2017, 11:37
2 gun once spyderimi sattim. Sana verirdik temiz alette hayitlisi olsun. İns guzel bi makina bulursun

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alibaba07
05.April.2017, 12:11
Yeni göreviniz hayırlı olsun. İnşallah temiz güzel bir spyder bulursunuz. Spyder efsanedir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslantürk34
05.April.2017, 12:42
Selamlar hemşerim ben hatayliyim ama İstanbul'da yaşıyorum bende 2-3 ay sonra motorumu değiştireceğim 250 spiyder var 2011 12000 km de
Hataya gelip orada bir motor var onu alacağım tabi bu motoru saymadan gelip alamam sana resimleri atarım ozaman ikimizde uygun olursak goruselim

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa B.
05.April.2017, 13:25
Hocam (hocam diyebiliriz) yeni göreviniz hayırlı olsun nice başarılara.

Umarım biran evvel gönlünüzdeki motosiklete kavuşursunuz.

Saygı ve Selamla...

Motorcu çocuk değil, Motosikletli Beyefendi diyecekler 😎

aycanblmts
05.April.2017, 17:39
Yeni görevin hayırlı olsun. Gönlündeki makinaya kavuşman dileğimle.

Oğuzhan Ocak
05.April.2017, 17:48
Görevin hayırlı olsun insallah en kısa zamanda gönlündeki makinaya kavusursun :)

CaNeR
05.April.2017, 18:08
teoman dostum sonunda sıkıntını atlattın yeni işin hayırlı olsun. Zamanında konuşmuştuk ama düşündüğümüz gibi benim spyder durmadı yerinde, makinasını satmayı düşünen arkadaşlar mutlaka iletişime geçecektir seninle ,umarım gönlündeki makineye kavuşursun 8)

teoman25
05.April.2017, 18:30
güzel dilekleriniz ve tebrikleriniz için hepinize teşekkür ederim :)

buradan da bir söz vereyim, motorumu inş. aldığımda çok güzel bikaç t-shirt tasarımı
yapayımda ıslatmış olalım böylece :)

acryvz
05.April.2017, 18:33
Teoman hayırlı olsun ... 350CC al mutlaka uzun yolda üzmez ...

BLUEBORAN
05.April.2017, 22:45
Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar. yaz aylarında Adana'da 2014 model 250 cc Spyder için görüşebiliriz.

nedemek
06.April.2017, 00:26
yeni göreviniz size umarım yeni kapılar açar pek kıymetli eğitmen, öğretmen, hoca artık tam kelimeler gerçekten mesleğinizi tanımlamakta yetersiz kalıyor gerçekten kutsal bir meslek 8) ve umarım tez zamanda gönlünüze göre bir makina bulursunuz

teoman25
06.April.2017, 21:10
Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar. yaz aylarında Adana'da 2014 model 250 cc Spyder için görüşebiliriz.

boran merhaba,
özelden numaranı yazarsan gündüz vakti müsait bir zamanda arayayım seni kardeşim