Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fan ve Müşürü

RedSkuLL
08.April.2017, 13:35
Herkese merhabalar geçenlerde sitede şöyle sorunlara bakıyordum dedim şu testleri bende bir yapayım. Bugün motorun fan bakımını ve testleri yaparken motoru rölanti de çalıştırdım motor ısındı su da ısındı lakin elimin verdiği hissiyatla ölçtüm =) fan açılmadı bir türlü bunun üzerine müşürü buldum fakat benim motorda ( daytona 250e-6c modeli 2014 çıkış) müşür tek kablo çıkışlı bunun testini nasıl yapacam?

CELİL
08.April.2017, 13:50
Herkese merhabalar geçenlerde sitede şöyle sorunlara bakıyordum dedim şu testleri bende bir yapayım. Bugün motorun fan bakımını ve testleri yaparken motoru rölanti de çalıştırdım motor ısındı su da ısındı lakin elimin verdiği hissiyatla ölçtüm =) fan açılmadı bir türlü bunun üzerine müşürü buldum fakat benim motorda ( daytona 250e-6c modeli 2014 çıkış) müşür tek kablo çıkışlı bunun testini nasıl yapacam?

Merhaba Timur motor bloğu üzerindeki tek kablolu müşür km üzerindeki kırmızı hararet lambasının müşüdür
Fan müşürü radyatörün üzerinde alt kısımda üzerinden 2 kablo çıkar 8)

RedSkuLL
08.April.2017, 14:28
Teşekkürler, Tam radyatörün sol alt kısmındaki kırmızı soket ozmn müşür, motor çalışırken onu kısa devre yaptırdım mı fanın çalışması lzm ozmn değil mi

CELİL
08.April.2017, 21:23
Teşekkürler, Tam radyatörün sol alt kısmındaki kırmızı soket ozmn müşür, motor çalışırken onu kısa devre yaptırdım mı fanın çalışması lzm ozmn değil mi

Evet 8) 8)

RedSkuLL
08.April.2017, 21:44
Evet teşekkür ederim :) yaptığım testlerden fanın bozuk oluğunu gördüm, söktüm yenisini almaya gidiyordum ki elimde kurcalarken kablosu kopmuş olduğunu fark ettim tam ortadan :D şanşıma. Neyseki bununla bitti işim.