Orijinalini görmek için tıklayınız : motor arıza
daytona250_16
10.April.2017, 15:00
arkadaslar geçen bakım yaptırdım motora yağını falan değistirdim motul aldım hatta vites geçisleri çok hosuma gitti çok güzel oldu derken (nazar oldu galba :)) ) geçen gezerken yol bostu basayım dedim 90 ı geçemedim hatta 5. vitestemiyim diye kontrl ettim bariz bi fark vardı git gide daha kötü oldu durum bugün ustaya verdim motoru fakat bobin arıza olabilir dedi yada karbürator dedi o ara sizinde fikrinizi alayım dedim normalde 2. viteste zorlayınca 40 ı görürdü simdi 20 yi zor görüyor ve motorun sesi bile degisti sanki gaz açınca yok ben gitmicem der gibi oldu...
Birkan Bozkuş
10.April.2017, 15:11
Bujiler den de yapabilir onları da bir kontrol ettir bujilerin 1 i çalışmazsa motor tek silindir çalışır ve çekişi azalır.
centaur
10.April.2017, 18:57
Birkan dostumun dediği gibi kuvvetle muhtemel silindirin biri çalışmıyor dostum. Öküz gibi böğürür ama gitmez doğru belli. O da bujiden kaynaklanır genelde.
daytona250_16
10.April.2017, 19:21
usta manifoldta çatlak var dedi iki bujiyide değistirdi sibob ayarıda yaptı hepsini halledip 275 tl istedi... :sustum:ayrıca yorumlarınız için tesekkür ederim iyice motor bilgisi sahibi oldum yakında dükkan acıcam :)))
centaur
10.April.2017, 19:23
usta manifoldta çatlak var dedi iki bujiyide değistirdi sibob ayarıda yaptı hepsini halledip 275 tl istedi... :sustum:ayrıca yorumlarınız için tesekkür ederim iyice motor bilgisi sahibi oldum yakında dükkan acıcam :)))
Manifoltu da mı değiştirdi??
crano06
11.April.2017, 14:19
Ustanin gunahini almiyayim ama bujiyi degisince duzelirdi. Hadi ustanin dedigi gibiuse 2 buji ve sibob ayari icin yuksek bir miktar
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daytona250_16
11.April.2017, 15:06
manifolduda değistirdi yırtık vardı yanlız böle bi durum var motorum 110 km hıza gelince acayip bi yırtınma oluyo ve o tok sesini kaybetti tamam çekis var sıkıntı yok ama yetersiz gibi geldi bana...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.