PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor DD 250- E10 Almayı Planlıyorum Ama Bilgim Yok. ( ACİLLL )

Ahmet Efe Sezersoy
10.April.2017, 17:52
Selamın Aleyküm herkese merhaba,

Arkadaşlar uzun bir süredir racing sürücüsüyüm ama chopper ve cruiser tarzı motorlar hep hoşuma gitmiştir. Geçen sene almak istedim fakat olmadı. Nasipse bu ay içerisinde bir spyder almak istiyorum.

Ancak Regal raptor 250 cc ler çok farklı modellenmiş durumda. Hangisini seçmeliyim nasıl olmalı ve motosiklet hakkında hiç bir bilgi sahibi değilim.
Mümkünse bir spyder kullanıcısından bana yardımcı olmasını ve motor hakkında bildiklerini ve bilmem gerekenleri bana anlatısra sevinirim.

10.000 TL bütçem var kaliteli beni üzmeyecek bir motor arıyorum ve özellikle bilgilendirecek arkadaşları :)

Hepinize teşekkürler. iyi Günler..
Tekeriniz düz bassın.

CaNeR
10.April.2017, 18:02
Dostum selam, gönlüne spyder düştüyse yapcak bişe yok alıcaksın spyder candır :) eğer 10 bin kadar bi bütcen var ise ya temiz bir 2. el bulmaya çalışıp fazladan paran kalıcak yanında yada sponsorumuz olan motorsikletcim yüksel abiden sordurcaksın belki elinde uygun 0 makine vardır 8)

Ahmet Efe Sezersoy
10.April.2017, 18:06
Dostum selam, gönlüne spyder düştüyse yapcak bişe yok alıcaksın spyder candır :) eğer 10 bin kadar bi bütcen var ise ya temiz bir 2. el bulmaya çalışıp fazladan paran kalıcak yanında yada sponsorumuz olan motorsikletcim yüksel abiden sordurcaksın belki elinde uygun 0 makine vardır 8)

Ben iç anadolu AKSARAY da yasıyorum. bizim buralarda ne yazıkki imkansızdan bile öte motor bulabilmek. Siz saygıdeğer arkadaşlardan ricamdır bilgilendirme ve bana uygun bir motosiklet bulmak :)

CaNeR
10.April.2017, 18:20
O zaman ''motorsikletcim'' bayisini arıyorsun ve fiyatları öğreniyorsun, eğer kafana yatarsa sana kargoyla gönderir en temizi bu 8)

Ahmet Efe Sezersoy
10.April.2017, 18:30
O zaman ''motorsikletcim'' bayisini arıyorsun ve fiyatları öğreniyorsun, eğer kafana yatarsa sana kargoyla gönderir en temizi bu 8)

ya meşgul ediyorum kusura bakma kardeşimde. kargo felan daha cok tutmazmı?

CaNeR
10.April.2017, 18:32
+90-216-3268023- bi ara görüş sana fikir verecektir 8)

Ahmet Efe Sezersoy
10.April.2017, 18:39
çok teşekkür ederim eyvallah kardeşim.